Pierderea unui prieten

Pierderea unui prieten | Autor: Dariela

Link direct la acest mesaj

Azi dimineata am constatat ca papagalul nostru Coco, de care eram foarte atasati a murit.
Il aveam pe Coco de sase ani si era sufletul casei. El canta de dimineata pana seara, el venea primul sa manance cand schimbam mancarea, era primul care iesea din colivie cand le dadeam drumul prin casa si in general era capul tuturor prostioarelor. Oly doar il seconda.
Imi este foarte greu sa ma duc acasa si el sa nu mai fie acolo. Sotul meu insista sa cumparam alt papagal diseara, dar nu stiu daca voi putea sa tin la el la fel de mult.
Voi v-ati confruntrat cu o astfel de situatie? Cum ati rezolvat-o?

Dariela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Eu zic sa nu zici Nu altui papagal pentru ca fiecare e specialin felul lui.Poate la inceput o sa ti se para ca nu canta asemeni lui Coco,ca nu face nu stiu ce ca el......dar eu zic sa incerci
nu mai fii trista....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Subscriu celor spuse de deya si, in plus iti spun ca ai toate sansele sa-l pierzi si pe celalalt pentru ca poate deveni depresiv. Asa ca, i-ai companion celui ramas.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

miki, deya - Va multumesc de incurajari!
Azi la birou am avut aproape toata ziua ochii inlacrimati, dar cand am ajuns acasa am gasit un alt Coco - sotul meu s-a ocupat de el- cu acelasi penaj dar putin mai slabut si mult mai linistit (de aproape o jumatate de ora nu spune nimic!). Nimeni nu-l va inlocui pe primul Coco in inima mea, cu istoria sa mai aparte(prin februarie 2002 o vecina ne-a anuntat ca a intrat un papagal in balconul nostru, l-am luat in casa si aproape o luna am asteptat sa vina cineva sa ne spuna ca a zburat de la el. Nu ne gandisem niciodata sa luam un papagal. Cum nu a venit nimeni, am luat o colivie si o partenera. Prin iarna lui 2004, cand faceam curat intr-o clipa de neatentie Coco a zburat afara. S-a reintors dupa circa 3 ore, zgribulit, ademenit de cantecul partenerei sale), dar sper ca noul venit va fi la fel de zglobiu.

Dariela

Mergi la inceput