despre encefalograma

despre encefalograma | Autor: simona7

Link direct la acest mesaj

buna ziua,
as vrea sa ma ajutati si pe mine cu informatii despre encefalograma, ce ar putea depista ea, cine a mai facut copilasilor encefalograma..
am o fetita de 5 ani , care acuza dureri de cap si mi-a fost recomandata encefalograma...dar programarea e peste 7 zile, pana atunci as vrea sa ma mai informez in domeniul acesta
m-ar ajuta daca mi-ati impartasi din experienta vosatra
multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

am facut noi electroencefalograma la Budimex anul trecut in vara.
ne-am programat, era o caldura teribila... trebuia sa-i dea un sirop sa-l adoarma / ameteasca (ca sa sta nemiscat) si culmea ca in ziua aceea nu primisera siropul respectiv. Dupa ce ca am stat ceva vreme pe hol, ba inca merseseram si la McDonalds caci trebuia sa manance inainte... am rugat asistenta sa-i faca asa, fara sirop. L-am tinut eu in brate si culmea, a stat linistit, el care e ca argintul viu :)))
Dupa aceea ne-am dus cu rezultatul la doctora neurolog care a dat verdictul ca este totul OK.

EEG depisteaza anomalii gen epilepsie sau alte tulburari.. nu stiu cum sa-ti explic.... noi am avut problema ca Cristi cazuse in beci si imediat dupa aceea a avut tulburari de vedere. Am vrut sa-i fac tomografie initial, dar intai ne-a trimis la neurolog, pe urma la EEG si pentru ca totul era in ordine nu a mai trebuit tomograf.

Sanatate multa va doresc !

Ingrid si Cristi 5 ani si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona7 spune:

multumesc mult de informatii. avem si noi programare maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Caut informatii despre dr. Rodica Gherghiceanu. Maine avem programare la ea, pt baietelul meu de 8 ani. Ma puteti ajuta?

Nico

Mergi la inceput