Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (293)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

so.....
Miha felicitari pt. nota maxima de la dizertatie .
Stai linistita ca se va cere si Tudor la olita, toate la timpul lor. tare dulce e cum vorbeste.
Cristina..of...of....pt. laringita, caci cu varicela...sper sa nu faca multe bubite si sa nu-l manance asa tare. Si pe noi cred ca ne asteapta, daca are nepoata.
Ma bucur pt. progresele facute, pt. gangureli si toate cele...imi pare rau ca iar e bolnavior mama pe el de inaltut.
Maraki si eu vreau sa castige Spania, nu striu de ce, asa vreau.
Fain v-ati distrat.
Bianca chiar ca ai o tinere de minte exemplara. eu uit repede multe chestii, tin minte doar ce e mai important.
Ma bucur ca totul a fost ok la bunica si ca ati avut parte de vreme buna.
Ana . m-am gandit la voi cand am trecut prin Vinga.

poze pun maine, acum merg sa ma uit cu piticul la meci. s-a plictisit de DVD.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

si eu pe aici...am fost la zilele orasului la distractie...pacat ca nu am putut sta mai mult...va canta Dj Project in seara asta. Ce nebunie...de abia am gasit loc de parcare. O gramada de hinte care mai de care, o gramada de mirosuri de mancare ti se facea pofta chiar daca erai satul . Eh...azi e ultima zi, pe la 12 vor fi focuri de artificii si ma voi uita din geam ca se vad. Pe Dani l-am dusulit si la somn cu el.
Giova, deci v-ati simtit bine...asta e bine. E cam scumpa intrarea...sa stai o sapt cu familia cam simti la buzunar. Nu s-a suparat Clau pe Marco pt laptop? El nu il cearta deloc doar tu? Nelu il cearta pe Dani dar tot la el trage mai mult. De cuvinte si expresii noi si noi ne miram de Dani de unde le scoate uneori. Dar asa sunt copii, prind repede si isi dau drumul cand nu te astepti doar stii bine. Matusa mea la Sebes a fost f mirata de Dani cate stie pt varsta lui si ce "ocos" e . Eh....eu nu imi laud copilul, prefer sa o faca altii .
Maraki, pe slip am dat 32 lei...adica cam 8.5 E. Enorm avand in vedere salariile noastre fatza de ale voastre. Cum adica esti umflata? Retii apa sau ce? Hai Germania .
Astery sper sa scapati o data de stafilococul ala care nu va da pace. Probabil kg lui Razvan se datoreaza si ca nu e un copil foarte activ si pare foarte linistit. Dani e in continua miscare, mereu face cate ceva chiar daca e in casa merge, vine, merge vine. Eu cred ca si asta conteaza si de aici se acumuleaza kg. Sandra a fost tipul de copil mai linistit...u s-a strofocat cu miscarea si sportul si se cam vede. Sanatosi sa fie ca in rest...toate trec
Cosmi deja e la ce ii pasa....
In rest nimic nou...toate bune si frumoase, maine de dimineata am programare la pedichiura si de acolo merg la servici. Daca tot eu sunt sefa mi-am permis o mica desfatare la prima ora ...
O seara frumoasa sa aveti

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

A...multumesc de complimentul cu memoria ...macar dinasta sa mai am un pic.
Ii povestesc uneori si prietenei mele cele mai bune intamplari din liceu pe care le-am facut impreuna.....ea de multe nu isi mai aduce aminte sau pe unele le-a uitat complet .

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca cum sa nu se supere. iti dai seama!!! macar de era laptopul nostru de acasa, dar e de la firma. Nu-ti spun cum a urlat pe el si l-a pus la colt...of....
Clau il cearta de multe ori, el se enerveaza mai repede pe Marco decat eu...nu prea are rabdare la fitzele/schemele juniorului. e tensionat si el, dar trebuie sa se tempereze, de nu...la doctor cu el...i-am promis azi.

Azi a facut de 3 ori kk, normal, asa ca nu am zis nimic.
pe la ora 20 a mancat 3 cremvusti, acum 30 min. i-a pe toti. mi-e si groaza sa nu fi facut ceva...vreo indigestie...naiba stie.
Mancarea de la restaurant i-a priit, cum vine acasa il apuca...of...sper sa nu fie nimic grav.
pe maine.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Am stat in geam si m-am uitat la artificii...vai ce frumos a fost ..cred ca au durat vreo 10 minute. Pacat ca nu am fost acolo...Sandra m-a pus sa ii promit ca data viitoare vom fi acolo...asta in conditiile in care Dani ramane acasa ca nu il pot tine pana la ora asta trez. Si daca as incerca sa il tin...cred ca ar fi tare greu.
Giova .... nasol cu lui Marco...cine stie de la ce a fost. Sper sa fie doar atat. Clau se joaca mai mult cu Marco decat tine si aici are castig de cauza. Si la noi e la fel si sunt constienta ca Dani trage mai mult la Nelu decat la mine . Eh, asta e..cresc ei si vor vedea cand fac vreo prostie la cine vin
Merg si eu sa ma intind in pat.
Noapte buna inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

la mine in casa a fost cosmar saptamana asta.dani urla,andrei urla si el.dormim noptile cate 3-4 ore intre trezirile fiecaruia.si e si iulian acasa ca lucreaza de zi.azi dani a fost mai binisor cu aftele dar tot nu mananca.nu doarme decat plimbat in brate ca nu mai are suzi,nu poate sa o tina in gura.
am plans de mila lui ce dureri avea,crize de isterie in miezul noptii din cauza de durer de gurita si de nesomn si nemancare.acum sa vedem cum o scoatem la capat ca suntem sleiti psihic....

Mergi la inceput

Intru si eui sa ma plang. Marco mi/a toata noaptea,eu l-am pazit de frica sa nu se inece. a inceput sa faca si febra iar catre dim. a dat-o in diaree.
La ora 6 am inceput eu: dureri de burta, diaree si la greu.
Noroc ca a ramas Clau acasa sa vada de Marco, caci de nu.....saracul vrea apaa si dupa 10 minute o varsa si tare se mai sperie.
Nu va zic cum arata casa, partul cu vreo 5 asternuturi schimbate.
acum s-a dus cu el la dr., e plin de viata, daca nu baga nimic pe gurita. eu nu rezistam sa merg pana la cabinet, poate era bine, imi facea un No-spa injectabil si imi reveneam, asa......pana nu vars tot nu-mi revin.
ma pun sa dorm putin ca sunt moarta de somn.
revin mai tarziu.

Mirela draga mea...prin ce treceti voi. ma sa se termine odata troata bolile si sa rasara soarele si la voi. piticii bolnaviori si pe voi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Aoleu Gio, Mirela... credeam ca toate belele s-au oprit la Buzau...
Doamne ajuta sa fie bine repede, tuturor!
Bubele noastre se inmultesc vazand cu ochii, fir-ar sa fie... inca e bine, zic eu... are si in cap...
revin.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Buna dimineata la amiaza...of iar spiridusi bolnaviori...
Astery, pai asa e boala asta...plina de bube pacatoase care te mananca. Eu am avut cand aveam 25 ani...nasol, am stat in casa 1 sapt si ceva si nu mi-au cazut toate cand am iesit afara. Se scarpina Razvan?
Giova...de la ce sa fie oare? Cum ai descris mi-am amintit ca si Dani mi-a facut intr-o noapte asa, am schimbat vreo 4 cearceafuri. Dar a doua zi si-a revenit cat de cat , a mancat paine prajita, orez si prostii dinastea.
Mirela ce bine ca ai ajutor pt noapte... bine ca mai e si mama ta acolo...cred ca si asa e greu cu un copil mic si un copil bolnav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna dragelor

imi pare rau sa aud de copilasi si mamici bolnave

Cristina asa cum spunea si Ana, nu trebuie sa stati asa mult in casa. dupe ce nu mai erupe si trece febra puteti iesi afara. Poate se opreste eruptia la 1-2 ture. Daria a scapat asa, dar saraca Selin a fost plina, plina. Ma uit si acum la ea cate semne i-au ramas si asta numai ca era asa de mica cand a facut-o. Fenistil picaturi poti sa-i dai daca nu se calmeaza cu alcolul sau pasta mentolata...............si tu dute repede la medic sa-si faca acum vaccinul sau eventual sa-ti dea Zovirax. Mie asa mi-a zis medicul doar ca nu am stiut ca se poate si dupa ce a inceput eruptia nu se mai poate face nimic. Imi pare asa de rau de voi, si cu laringita asta nu-i mai dati odata de capat. Of, of.
Giova ati luat vreun virus pacatos, sau ati mancat ceva ce nu a fost bun??'..........multa sanatate.
Mirela vai de sufletul tau!!¨ Ce i-a dat doctorul la Dani?? sperv sa va puneti si voi pe picioare cat mai repede. Va doresc multa, multa sanatate si multi nervi si rabdare!!
Rali felicitari pentru bebe Cezar....sa fie sanatos, papacios sa creasca mare si cuminte......................frumos nume!

...........noi suntem bine, mai mult pe afara, acum ca a dat caldura si la noi suntem mult la lac la balaceala. Vineri David a avut serbare de sfarsit de an la gradinita care s-a lasat cu gril si desert. am ajuns pe la 10 acasa, au fost atat de daramati incat au dormit a doua zi pana la 9.45. Minune mare.!!!! Weekendul trecut am fost pe munte la cabana socrilor. A fost minunat, copii au avut companie niste verisori asa ca nu le-am prea purtat de griji, s-au jucat ascunsa in padure si s-au balacit in izvor....brrrr!

Ieri am vrut initial sa megem cu vaporul pe la pe insula Mainau asu in Meersburg in Germania dar am renuntat pentru balaceala, in definitiv samabata plecam in vacanta si vom avea parte de destula plimbareala
http://picasaweb.google.com/miraklucker/IunieIulie2008 ...............si aici ultimele noastre poze.

V-am pupat, ma duc si eu in pauza de pranz

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput