Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (293)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki...pai la noi la mare e pt clientii cu bani ca si acolo de altfel. Ca nici la Delphin nu ajunge oricine. Adica daca ai un copil hai sa zicem ca mai merge...dar cand ai doi...te usuca la ce pret are al doilea copil. Adica in comparatie cu alt hotel care incearca sa atraga clienti, care nu e atat de popular.
Si eu la Delphin mi-as dori sa merg daca ar fi sa mai ajung vreodata in Turcia . Sau cel putin in zona Lara. E altfel...fatza de Belek sau alte zone. Cel putin eu m-as simtii mai bine
Am vazut la stiri ca sunt seringi si ace in unele locuri pe plaja la noi la mare . Cineva s-a intepat intr-un ac si asteapta rezultatele analizelor. Doamne ce vremuri ne astepta...pt copii nostrii

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

am pus lista cu sarbatoritele lunii iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca pe amandoua i le-a prescris. Picaturi la 4 ore si crema seara.
Maraki 2 mil!!!! astea sunt deja fitze, numai la noi e posibil.

sincer nu stiu care sunt preturile prin Turcia anul asta. daca ar fi sa mergem, tot in lara m-as duce, hotel...nu stiu. Mai mult ne-a placut primul la care am fost(Barut), era mai modern, atata doar ca nu erau tobogane si alte chestii pt. copii.
E nasol ca acum trebuie platit si pt. copil, si la cat mananca al meu in deplasare....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca, am vazut si eu la stiri despre seringi pe plaja Spuneau ca cele mai multe sant in Vama veche. Intreab-o pe Sandra ce vrea pt ziua ei, nu este Craciunul sa zici ca trebuie sa fie surpriza Sa ne spui ce vrea
Am uitat sa va zic de ce a dormit Angelo atata!S-a trezit pe la 5.30 si s.a jucat pana la 8.30 cand l.a luat somnul. Eu de unde sa stiu? Mi.a spus Giorgos dupa ce am intrat la 12.00 si l.am trezit pe baiat Eu m.am plictisit in casa, nu stiu unde sa mergem....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Bianca apropo ca ziceai de Munchen ca nu vezi lume multa in poze...sant multe parcuri si imenseeee....asta o fi cauza, ieri erau copii in parc la leagane, se plimba Angelo cu bicicleta unei fetite, a venit maica.sa sa o ia si ce a urmaat Eu nu sant asa, ce poate sa.i faca masinii sau bicicletei un copil? Am vrut sa fac poze dar nu am apucat decat 3 pt ca am plecat O sa vezi cand le descarc, sant copii

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca ziceai de carucior...si noi l-am scos ieri...pana m-am obisnuit cu el, nu-mi place sa-l port asa mare in carut, parca ar avea ceva probleme copilul. nu stiu de ce....de 1 an nu l-am mai scos din debara. ieri era sa-l uitam in parc, cine sa-si mai aminteasca de carucior.
Si azi tot cu el cred ca iesim, nu e in stare sa mearga pe jos si eu m-am saturat sa-l car in brate. e slabit acum, caci inainte nu era problema.
Maraki nici mie nu-mi plac parintii care nu lasa si pe alti copii cu lucrurile copiilor lor. si noi dam tot: carucior, bicleta, moto, masinutza, jucarii de nisip. Bine, se cam opune marco, dar pana la urma, la insistentele mele cedeaza.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, sincer camera hotelului la Delphin nu imi place (ti-am spus si atunci) in rest imi place tot. De carucior...si eu zic la fel ca e cam mare pt carucior dar am vazut ca in strainatate se poarta copii in carucioare pana la 3-4 ani. In Belek e fasie de pietre si aia nu i-a placut lui Nelu. Sa nu mai zic ca in alte statiuni ...e plin de pietre. Imi cumpar kanamicina cand merg acasa. Mersi de pont
Maraki draga...ce isi doreste Sandra de ziua ei e cam nasol . Vrea caine sau pisica nimic altceva ...eu nu prea as vrea sa ii fac moftul asta . Deoacmdata. Prefer sa ii cumpar cadou dar problema ca nu stiu ce. Singura idee e sa ii schimb telefonul cu unul mai performant. Colectie de telefoane vechituri am acasa. De parcuri si mall-uri...poate de asta ca sunt locuri mari...cine stie. dar oricum sunt goale fatza de la noi.
Mai am de introdus o factura si gata...plec acasa sa mananc si la strand cu noi. Cu marea...nu stiu...ma mai consult cu Nelu, mai vad... depinde ce visez la noapte.
Pe deseara

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Giova, aici pana pe la 4 ani vezi copii in carut. Angelo nu mai sta asa mult in el, cand oboseste se cere singur in carut Acum se plimba mai mult cu masinuta care i.am luat-o sapt trecuta( vazuse la o fetita aici la bloc si o cerea mereu ) Am vazut poze cu Bianca de Cata in piscina Vai ce pofta mi.a facut de o baie numai ca nu am costum Ce am nu se mai potriveste

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Bianca nu mi se pare normal la 10 ani sa o inveti cu mobile performante. Gandeste.te la alt cadou....parerea mea....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Hello fetelor !
Bianca merci ca ai intrebat de mine chiar m-a binedispus bancul ce m-i l-ai trimis
Noi suntem relativ bine ,Jasmine e ok ,obraznica de numa , e plina de vanatai pe picioare , nu trece una si apare alta noua Singura problema ar fi la capitotul mancare unde e la fel de sclifosita si moftoroasa , nu stiu cu cine o semana ca noi nu suntem asa ceea ce nu refuza never ar fi inghetata si bomboane sau praji cu care eu una nu prea sunt deacord ...

Noutati despre noi nu prea am , astept cu nerabdare sa nasc ,sarcina asta a fost foarteeee diferita fata de precedentele , am contractii zilnic , mai ales in ultimele saptamani , dureri de spate si sunt ca o placinta , fara vlaga de ii stresez si pe altii cu starea mea de spirit Sper din suflet sa ajung la cat mai multe saptamani cu sarcina si sa fie bebelusha ok .
Dupa asa lunga absenta chiar nu stiu ce sa va mai zic despre noi dar sper sa-mi intru in mana si sa scriu mai des

Pupici la spiridusii bonlaviori Marco , Razvanel, Tudor si la ginerica al meu Dani, sper sa nu fi uitat pe cineva

Bianca fata eu m-as duce la mare in locul tau mie imi place mult sa conduc si distantele mari nu sunt o problema pt mine , profitati si voi de orele facute cu masina si mai povestiti ,mai cantati daca va tzine timpul trece tare repede dar macar va relaxati la plaja si la Aquamagic

Oana Baby
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]

Mergi la inceput