Pensie alimentara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Ma poti ajuta cu un model, cum sa formulez cererea mea catre firma unde lucreaza el?

Sorana 18+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Catre........
Subsemnata prin prezenta va informez in conformitate cu Hotararea Sentintei Civile nr.... din data de.... punctul 4, cu privire la stabilirea obligatiilor numitului in calitate de parat in Sentinta mai sus mentionata, asupra obligatiilor de retinere din veniturile nete obtinute de parat a cuantumului de 17% cu titlu de pensie de intretinere, paratul avand calitatea de salariat in cadrul unitatii dvs.
Obligatiile de retinere la sursa cu titlu de obligatii privind pensie de intretinere, mai sus mentionata pot fi virate in contul bancar: deschis la banca_ beneficiar _.

Nume prenume
Data /locatie

Sa o trimiti cu confirmare de primire.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Multumesc mult....

Sorana 19+ si Codrin 3 ani
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Am facut sentinta definitiva si irevocabila si vinerea viitoare ma duc sa ridic si investirea...
Ieri am trimis cererea catre firma lui si anexat copie dupa sentinta.
Acum..eu le-am scris acolo ca

"va solicit ca in termen de 30 de zile de la tranzmiterea prezentei, sa puneti in practica executarea pe cale amiabila a sentin#355;ei civile nr. X pronuntata in dosarul nr. Y de Judecatoria ....., Sentinta definitiva si irevocabila."

Asa am inceput...

"In caz contrar, ma vad obligata sa apelez la serviciile unui executor judecatoresc in vederea executarii silite a hotararii judecatoresti si la inaintarea unei plangeri penale impotriva persoanelor raspunzatoare pentru savarsirea infractiunii de neexecutare a hotararii judecatoresti definitive si irevocabile."

Si asa am terminat!

Intre am scris ce mi-ai dat tu...
Acum astept....
Sper sa "se sperie"...

Sorana 19+ si Codrin 3 ani
Noi

Mergi la inceput

In mod sigur nu as fi fost atat de "razboinic". Societatea respectiva nu este format din infractori...""pentru savarsirea infractiunii de neexecutare a hotararii judecatoresti"??" dar este opinia mea.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Vreu doar sa va spun ca sunt niste oameni idioti ..ca am niste nervi...
Mi-au raspuns ca ei nu au nici un suport legal sa-i opreasca lui din salariu procentul respectiv.Dar ca au vorbit cu el si o sa plateasca el din mana pe data de 10 a fiecarei luni...bla..bla...Ce tampenie, tampenie ca stiu ca nu va fi asa.
Ca exemplu...pe la sfarsitul lunii mai mi-a dat 5 mil, ca "atat a avut".Si de atunci pauza.
Nu-mi place sa-l sun lunar pentru pensie, ca ma face in toate felurile si imi strica mai multe zile cu ce cuvinte imi arunca.
Cum naiba nu au baza legala sa ii opreasca banii?
Astept sa se termine vacanta jud..si ma duc la tribunal.Numai ca nu stiu unde sa ma duc.Trebuie sa deschid alt proces?

Sorana 21+ si Codrin 3 ani

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Tu le trimiti copie dupa Sentinta cu confirmare de primire. Daca nu se conformeaza ii poti trage pe ei in proces. Poti sa ii si anunti ca vei proceda in consecinta. Nu uita sa le furnizezi datele bancare ca sa nu aiba motiv sa spuna "pai noi am vrut dar nu am astiut cui anume ca nu am avut datele"

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Am trimis prin fax modelul care ti l-am trimis si ai spus ca era cam "drastic"..si am anexat copie dupa sentinta.
Si tot prin fax mi-au raspuns ca nu au baza legala.
Ce sa fac acum?

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Am pus in pagina precedenta un raspuns care daca ar fi realizat ar determina efecte fata de angajator. Insa din raspunsurile date de tine ulterior nu sunt indeplinite conditiile de la art. 453. Reciteste pagina 1 (al treilea raspuns dat de mine) si vezi inca odata ca esti la jumatate de drum. Ar trebui sa finalizezi actele.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Se poate face un act la notar prin care el sa-mi plateasca banii pe urmatorii 15 ani acum si sa renunte la dreptul de vizita?
E legal?

Mergi la inceput