Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (33)
Raspunsuri - Pagina 21
aerlilian spune:
Fireyes,bine ai revenit!!!Ma temeam ca te bat ganduri de emigrare.Astept sa ne povestesti ce si cum pe acolo!!!
mada23 spune:
LilianaFi...ce mult ma bucur ca ne-ai scris, te pup iubita si-ti doresc numai bine 
Ioana...din nou felicitari din tot sufletul. 

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "
aerlilian spune:
Ioana,asteptam rezultatul de la bhcg de z14 si poate cand revii ne povestesti si cum te-a mancat pe tine pielicica de ai facut analiza sambata,ca noua ne spuneai ca abia pe 15 o faci.Stiu ca e stupid sa intreb asta,evident ca n-ai mai avut rabdare,dar vreau sa ma bucur de bucuria ta si de aceea vreau sa ne povestesti.
septembrie78 spune:
FELICITARI IOANA!
MA BUCUR PENTRU TINE.
FETELOR VA PUP PE TOATE. SPER CA NU ATI UITAT DE MINE. VA CITESC MEREU SI CHIAR DACA NU VA SCRIU MA GANDESC LA VOI.
ACUM SUNT IN 10 SAPTAMANI DE SARCINA SI MA SIMT BINE.
Boo spune:
Ioana cum a fost azi la dr ???? Astept vesti de la tine ..
Liliana mi-e dor de tine !!! Imi pare rau ca nu ne-am mai nimerit deodata pe messenger
Noi suntem bine, am fost in concediu vreo 3 saptamani, m-am dat lovita si am stat acasa. Dar de azi m-am intors pentru cateva zile. Credeam ca pot sa o mai lungesc dar ma termina statul asta pe scaun. Nu pot sa stau in nici o pozitie. Asa ca vineri va fi ultima zi de birou. Mai ales ca ma si duc degeaba, fac doar act de prezenta 6 ore.
Joi ma duc la eco, de abia astept sa vad ce imi mai zice. Mi se pare ca a mai ramas asa de putin. Cel mai repede se poate intampla fericitul eveniment peste 5 saptamani .. Psrca incepe sa imi intre morcovul asa incet incet.
Va pup pe toate !!
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
Bluel spune:
Ioana, In sfarsit o veste buna pe ziua de azi, aveam o amorteala de gravideala asa ca de ultima suta de metrii
, bantuiam pe aici si ce imi vad ochii? FELICITARI!!!
Bucura-te la maximum, sa ai o sarcina usoara (asa cum am avut si eu cu toate problemele mele initiale) si nu iti fa nici un fel de griji, TOTUL VA FI PERFECT! Esti un model pentru fetele de aici si sint convinsa ca acum va curge cu gravidute!
Abia astept sa ma "usurez''
si sa mai fac o vizita restaurantului vostru!
Boo, si mie a inceput sa imi intre morcovul
, eu am programat cezariana pe 20 august, tu?
Pupici tuturor fetelor de aici care m-au ajutat cu raspunsuri cand aveam nevoie (special pentru Lucialu , YOU ARE NEXT!!! si Ralu) si celor noi, sa aiba multa incredere si vor reusi!