FIV in Ungaria 40
Raspunsuri - Pagina 6
georgia_c spune:
crisis81

, sar'na de raspuns ... ma gandeam ca e cel mai bine sa-i scriu un email ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Tabitha spune:
daniela2: multumesc de raspuns. Mi-a raspuns si mie dl. dr. Zadori si urmeaza sa-l sun pe 10 iulie ca sa stabilim cand ne vedem prima oara. El va fi in clinica dupa 23 iulie.
O zi buna tuturor
Avalon spune:
quote:
citat din mesajul lui ioana_p76
Avalon eu am dat pe o fiola de Ovitrelle 9500 ft, ceea ce inseamna cam 140 ron (100ft=1,55 ron) E mai scump decat Pregnyl-ul la noi. Inainte de punctie se face o singura fiola.
Ioana -the new me!animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
Aaaaa, e mult mai scump decat pregnylul... hmmm... merci mult pentru raspuns!
A facut cineva inhibare cu suprefact? Sunt injectii sau spray nazal?
ioana_p76 spune:
quote:
citat din mesajul lui Avalonquote:
citat din mesajul lui ioana_p76
Avalon eu am dat pe o fiola de Ovitrelle 9500 ft, ceea ce inseamna cam 140 ron (100ft=1,55 ron) E mai scump decat Pregnyl-ul la noi. Inainte de punctie se face o singura fiola.
Aaaaa, e mult mai scump decat pregnylul... hmmm... merci mult pentru raspuns!
A facut cineva inhibare cu suprefact? Sunt injectii sau spray nazal?
Iti raspund tot eu. Am facut inhibare cu suprefact, sunt injectii, de fapt e o fiola mare din care se trage cu o seringa doza necesara. Nu mai stiu cat costa, dar parca nu era scumpa o fiola si la un fiv mi-a ajuns jumatate de fiola (in timpul stimularii, cam 7-8 zile) Nu am facut suprefact si inainte de inceperea stimularii, am luat AC.
Ioana -the new me!

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
speranta2008 spune:
buna fetele
am mare nevoie de o mana de ajutor....eu sunt din Bucuresti si vreau sa ajung la dr Zadori cu trenul...deocamdata nu am programare, m-ai astept niste rezultate...dar imi fac probleme ca nu stiu sa ajung...
Daca cineva ma poate ajuta cu detalii....repere...
multumesc 

ioana_p76 spune:
Speranta 2008 te intereseaza cred pt prima consultatie, nu pt atunci cand veti merge sa faceti fiv, deci sa stati acolo mai mult timp, nu?
Nu stiu daca acum mai exista alt tren direct din Romania, noi cand am fost nu era decat asta: Oradea -Szeged, plecare din Oradea la 14, ajunge in Sz la 19,30 ora locala.Si din Bucuresti pana in Oradea gasesti trenuri, cauta pe mersultrenurilor.ro
Iar daca te hotarasti sa mergi cu trenul trebuie sa gasesti si cazare vreo 2 zile, pt ca daca ajungi seara si a doua zi ai consultatia, nu ai cum sa te intorci tot a doua zi, ca trenul retur Szeged -Oradea e doar dimineata, pe la ora 9 ora Ungariei.
Mai puteti incerca o varianta, daca cu trenul vi se pare complicat si scump din cauza ca trebuie sa luati si cazare 2 zile: mergeti cu trenul pana in Timisoara (ajungeti dimineata) si inchiriati o masina pt o zi si seara sunteti inapoi in Tm, sa returnati masina si sa ajungeti la tren. Noi asa am facut, daca vrei mai multe detalii putem vb si pe pm.
EDIT: am cautat acum pe site-ul cfrcalatori.ro www.cfrcalatori.ro/index.php?q=listasubtrafic&s=1&id=35&nmenu=Mers%20Tren&b=on&tab=4" target="_blank"> aici si nu mai gasesc trenul de care iti spuneam..cel mai bine sa te interesezi la casa internationala la Gara de N, poate totusi mai exista tren direct cater Szeged. Ar fi cateva trenuri catre Lokoshaza e aproape de Sz dar iti va fi f. greu sa te descurci pe acolo, ca ungurii nu prea stiu engleza.
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
alina_37 spune:
speranta intra pe http://reiseauskunft.bahn.de, selecteaza limba engleza si cauta-ti singura ruta. Vei putea sa iti stabilesti singura unde faci schimbarile de tren, vei vedea si in ce gari opresc trenurile. Eu am folosit foarte bine site-ul asta, iar cand m-am dus la agentia cfr am stiut precis ce sa ii cer persoanei de la ghiseu.
Bafta multa!
adrienne spune:
salut fetelor!
Am nevoie de un raspuns urgent.Am facut embriotransfer in 26 iune la Debrecen 3.unul de 8 unul de 6 si unul de 5,ieri ziua a 11-a a inceput sa-mi vina ceva maro...iar azi dimineata m-am dus sa fac hcg-ul care mi-a iesit <0.1.Eu am inteles ca trebuia sa fie 0...stiti ceva...despre asta...eu cred ca e negativ...dar dupa interpretarile lor intru la premenopauza..plus ca nu stiu daca sa mai continui cu utrogestanul.
Amai fost cineva in situatia asta...va rog sa ma ajutati cu un sfat..ca la ora asta nimeni ni mai raspunde la telefon..plusca acuma imi mai picura si una doua de roz.
va multumesc
Blanche25 spune:
adrienne, o valoare BHCG mai mica de 5 este considerata negativa. Imi pare foarte rau........Sa va dea Dumnezeu puterea de a trece peste aceasta mare dejamagire.
Poti opri medicatia.
speranta2008 spune:
buna
sunteti fff harnicute si saritoare.
.
Alina37 si ioana 76 Va multumesc pentru sfaturi...
Da, pentru prima consultatie. Sotul meu lucreaza si va fii cam greu sa isi ia liber sa ma duca la S..deci singura varianta - trenul.
Eu am permis dar mi-e frica sa conduc atata drum...
va doresc O seara frumoasa