FIV in Ungaria 40
Raspunsuri - Pagina 15
crisis81 spune:
Julia75 felicitari pentru
!!!!
Sima1 va astept duminica! 
Sandica pe voi va astept joi sau mai repede daca va plictisiti in Delta!
Micky2007 va astept si pe voi vineri.
Pe restu' cand sa va astept????![]()
Valeria
ma bucur ca sunteti bine!
Va pup pe toate!!!!!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
olgutza0905 spune:
Salut la toata lumea. Felicitari mamicilor si multa bafta celor in asteptare. Sint noua pe-aici:)) Si cred ca m-am "incadrat" bine. Din ian incercam sa avem un bebe si acum o luna am facut o HSG. Rezultatul a fost hidrosalpings bilateral, sterilitate secundara si cum am si o ovarectomie de anul trecut (am fost suspecta de cancer ovarian dar a fost bine) indicatia este clara: FIV. Si m-am gindit ca cel mai bine ati putea sa ma intelegeti voi care ati trecut prin asa ceva sau treceti:)) In sept vreau sa ma programez si eu in ungaria la szeged sa incepem...:))
alina_37 spune:
olgutza, bine ai venit printre noi! Te asteptam cu vesti bune si ganduri optimiste!
Multa bafta!
internet spune:
Cris vad ca ai inceput sa astepti fetele, o sa te saturi de musafiri
. Pana ajungem noi esti deja plictisita
. Te pupam 
Olguta bine ai venit , iti dorim sa stai cat mai putin pe aici, sa treci repede la mamici
Liana tu pe unde esti??? 
Adela 

Va pupam pe toate 
speranta2008 spune:
buna
olguta Bine ai venit!!!
am reusit sa obtin programarea : 11 august - va fii marea intalnire cu dr Z.
Va rog frumos, orice informatie, ce trebuie sa am la mine, cat dureaza, ce iti face la prima consultatie, orice...imi va fii de un real folos.
Multumesc tare mult pentru sfaturi !!!

inca nu am gasit o pensiune...daca aveti solutii si pentru aceasta problema , va multumesc
Am citit ca pe perioada de 2 spatamani, stati intr-un camin...dar nu stiu prea multe...
imi sunteti ca niste prietene, numai voi stiti ca ma duc, numai cu voi poti sa vorbesc... pentru asta va multumesc ca ma suportati.. 

Julia75 spune:
Sandica, concediu placut si bafta in octombrie!
Sima, sa te asculte DD si sa devi cat mai repede asa de bucuroasa cum sunt eu.
Alina, multumesc.
Cris, multumesc si pentru lista. cum pun eu un carut albastru la semnatura mea?
Olgutza, bine ai venit si sa reusesti din prima!
Speranta, eu la prima programare am asteptatdupa doc sa intru 3 ore, m-am enervat foarte tare, dar merita asteptarea. Sa ai la tine toate rezultatele ce ai facut pana acum acasa, nu numai ce a cerut recent, povestiti tot ce ati descoperit, tratat pana acum, si zici ce vrei de la ei. Iti face un eco, da cu parere, prescrie medicamente, cam atat. Sa ai incredere in Dr. Z si fi optimista ca vei reusi din prima, odihnestete mult, nu te stresa, mananca sanatos, restul depinde de noroc sau nu stiu ce. Cum sa nu te suportam, daca noi nu te intelegem cine sa te inteleaga, vecina ta care habar nu are de FIV? Nici mie nu-mi placea sa vorbesc despre tratament cu nimeni, numai familia stia, dar era si asa de ajuns sa barfeasca mai departe la toate cunostintele, m-am si suparat rau de tot pe cumnata, soacra. Habar nu au ce-i in sufletul nostru, prin ce trecem.
Julia
19+
adaca spune:
JULIA Felicitari pentru baietel ! 
OLGUTZA Bine ai venit ! Doamne ajuta sa devii cat mai repde

BULUNA Vad ca nu te prea ajuta nimeni cu cazare, tie ce ti-ar fi mai convenabil sa stai la pensiune sau sa inchiriezi un apartament?
TIA
x4
Miha2004
mamica si burtica
Borzasimo Vreau o veste? Pe unde esti? Cum te simti? 

CRISIS Ne este dor de tine, dar vara viitoare ne vedem sigur la mare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
elenada spune:
Buan fetelorMultumesc pentru raspuns
O sa le scriu un mail sa vedem ce zic
Mihaele am primit mesajul tau sper sa il primesti si tu pe al meu
pupici tuturor si multa bafta
elena
borzasimo spune:
Salutare, salutare si multi 

la toate fetele
Adaca santem bine multumim nu avem greturi numai atunci cand mergem cu masina in rests toate bune,la sfarsitul saptamani plecam sa ne relaxam si noi la munte deabea astept sa plec ne mai auzim cand venim te 

Sandica concediu placut si multa bafta in octombrie ai doua perechi de pumni stransi salutari si la Mihai va 

Cris tu pe cand ne vizitezi la TM ? ![]()
![]()
![]()
Valeria te
ma bucur ca santeti bine, greturile lasa ca trec ele voi sa fiti sanatosi![]()
![]()
![]()
Pussi tu ce mai faci ce fac bubulinele ![]()
![]()
![]()
Liana tu nu mai dai nici un semn de viata? te

Andicu pt tine si Filip multi ![]()
![]()
![]()
Multa bafta la toate fetele si sarcini usoare gravidutelor ![]()
![]()
simo
12 +