Si noi intre 2-3 ani am patit asa!
Nu functionau deloc explicatii cu ce putem cumpara cu banii. Dar i-am spus ca daca nu se duce tati cand il cheama "sefu", ii ia masina! (ca are masina de servici).
Ei, pentru masina a fost copilul de-acord ca tati tre sa meraga cand il cheama sefu'.
Dar copilul a tras concluzia ca a fi sef inseamna a fi rau...acum insa incepe sa-i treaca si asta, incepe chiar sa-si doreasca sa fie si el sef, ca sa le spuna oamenilor ce sa faca...
Mai greu a fost sa accepte de ce merg eu la servici, dar i-am spus ca pe mine ...ma cearta tare sefa daca nu ma duc. Si cum copilul nu vrea sa o certe cineva pe mami...
eu ii explic micutului meu de 2 ani si 5 luni(care face la fel, urla cand pleaca tata)de cand se imbraca tata sa plece!"uite tata merge la birou dar sa sti ca se intoarce la ora 12 sa mance impreuna cu noi, mai sti ca si ieri a venit acasa si dupaia pleaca din nou pana la ora 4 si apoi mergem in parc" , sau ii atrag din start atentia la altceva si cand pleaca tata merge si-l pupa si ii spune ciao bello":))si gata! poate daca-i atragi atentia cu altceva reusesti:)