Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Moamaaa...ce de cafele...si papica...si prajiturici...

LA MULTE LUNITE uram si noi pentru Anya,Daria si Paula...

Iuliana,eu i-am dat lui Robert mamaliga pe la 7 luni jumate,chiar 8.

Eu is suparata ...Am crezut ca la Amira am scapat de dermatita,dar vad ca nu,din pacate...I-a iesit o eczema pe bucusoara si la putza. Nu pot sa-mi dau seama de la ce i s-a declansat,inclin sa cred ca de la bucatica de rosie ce i-am pus-o in piureul de legume. Aparitia ei a mai coincis si cu inceperea unui alt bax de scutece,deci chiar nu stiu ce sa cred...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neatza!
Maria a mancat jumatate de borcanel de para!
Logam, bafta in continuare la examene. Sorinuta ta e foarte draguta!
Miha, imi pare rau... cum arata eczemele astea? Si Maria are niste pete rosii, dar m-am gandit ca sunt muscaturi de tantari, ceva.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani:

Anya
Daria
Paula

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Vasari
Miha, imi pare rau... cum arata eczemele astea? Si Maria are niste pete rosii, dar m-am gandit ca sunt muscaturi de tantari, ceva.

Pata de pe fundulet e rosie si e pielea uscata,crapata pe alocuri.Cea de la Fifi e tot rosie dar nu crapata,doar niste "buburuze" mici mici uscate...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Vasari

Pata de pe fundulet e rosie si e pielea uscata,crapata pe alocuri.Cea de la Fifi e tot rosie dar nu crapata,doar niste "buburuze" mici mici uscate...

Am inteles. La noi arata ca niste muscaturi normale de tantari... si trec singure.

La multi ani sarbatoritelor de astazi!

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Se poate sa fie de la scutece. Da-o cu ulei de masline fiert in apa (pui intr-o sticla ulei si apoi scufunzi sticla in apa). La noi au trecut bubitele de acest fel asa.
Am vazut ca voi folositi scutece de la HAPPY si HUGGIES. eu am folosit tot PAMPERS dar am vazut ca sunteti multumite si mi-am zis sa incerc si eu. Am gasit doar HAPPY si am luat un bax mic de proba. Nu mai iau altu in veci. Tot PAMPERS sunt mai buni, fetelor. Pai de fiecare data sa iasa pishu si kk si sa se faca toata? PLus ca se rup legatorile de cand o dezbracam era numai intr-una prins. M-am lecuit.
Mooor de cald, sunt 34 de grade la noi,stam inchise in casa cu jaluzelele trase.
Azi ii fac ciorbita din piept de pui si pap si io. Iamiii

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Cate un pt fetitele cu bubite si pt Sorinuta papacioasa si shmekera!
LUMI,eu folosesc Huggies super-flex si sunt f bune,imi plac mai mult ca Pampers.Ai incercat???
Veniti la noi,ca aici e innorat si avem 25 de grade in casa!
ARALIA,MIHA,multam pt raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Ana, de Huggies nu prea a auzit lumea pe aici, asa ca nu am vazut prin magazine.
Multumim de pupic, pupam si noi!

poze Sorinutza mica

Alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by logam

Se poate sa fie de la scutece. Da-o cu ulei de masline fiert in apa (pui intr-o sticla ulei si apoi scufunzi sticla in apa). La noi au trecut bubitele de acest fel asa.
Am vazut ca voi folositi scutece de la HAPPY si HUGGIES. eu am folosit tot PAMPERS dar am vazut ca sunteti multumite si mi-am zis sa incerc si eu. Am gasit doar HAPPY si am luat un bax mic de proba. Nu mai iau altu in veci. Tot PAMPERS sunt mai buni, fetelor. Pai de fiecare data sa iasa pishu si kk si sa se faca toata? PLus ca se rup legatorile de cand o dezbracam era numai intr-una prins. M-am lecuit.
Mooor de cald, sunt 34 de grade la noi,stam inchise in casa cu jaluzelele trase.

Azi ii fac ciorbita din piept de pui si pap si io. Iamiii

poze Sorinutza mica

Alte poze

tare dulce e Sorinutza mancacioasa....

sa stii ca eu folosesc Libero cu succes si Huggies super flex...si sunt net superiori Pampers/Happy. E f adevarat ca fiecare copil suporta sau nu un anumit tip de scutec pe pielicica lui..
legat de iesit pipi kk...eu am avut accidente f multe si cu Pampers...
ai terminat cu sesiunea???

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Luminita, Sorinuta ta e o scumpete, tare dulcica si frumoasa.Eu folosesc Happy, n-am avut niciodata accidente.Pampersul o strangea la picioruse.
A dat cineva avocado? Cum l-ati preparat?
Astept si eu raspunsul la intrebare Iulia-anei cu mamaliguta.

Am fost ieri la Bucuresti, am intalnit o mamica-soacra foarte draguta si relaxata, ne-am indragostit de Raducu, care este o dulceata de copil, cuminte si foarte vioi. A venit si Lixa, care este indecent de tanara si de supla cu scumpetea ei de baiat cu ochi albastri, foarte papacios si cuminte dom'le. Nu ma asteptam ca baietii sa fie asa cumintei. Eva a fost ca o printesa intre ei, ea si Raducu au dormit (fiecare in caruciorul lui of course), Catalin a papat cu pofta tot-tot. Pun poze, acum se incarca.
Va urez intalneala placuta vineri, nu va temeti de caldura, noi am stat in Cismigiu pe la pranz, era placut adia vantul, dar cum a iesit in strada m-a pocnit un aer fierbinte.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput