Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 19
Tecky spune:
Anaxena a fost cea mai frumoasa poveste a unei nasteri pe care am citit-o vreodata.Ma bucur mult ca ai avut parte de o nastere usoara.Sa-ti traiasca Maria si sa fie sanatoasa!
Tecky 38 sapt
Raluca Ana
AMR 8 ZILE
Ingry spune:
Of Dma, imi pare rau ca trebuie sa induri durerile alea de rinichi...Dar ma bucur ca bebica e bine si sanatos!!
Anaxena, am citit si povestes nasterii Mariei. Ce mult mi-a placut. Inca o data va doresc ca micuta Maria sa va aduca numai bucurii si fericire!
Ingry
34+
Alexandru David
Tecky spune:
Dma bine ca nu a fost nimic mai grav ca ne speriasem.Sper sa nu fie nimic grav nici cu rinichii.Sper sa te lamureasca nea Iosup.
Flo asteptam sa ne zici cum a fost la dr!
Tecky 38 sapt
Raluca Ana
AMR 8 ZILE
Didi81 spune:
Anaxena, foarte frumoasa povestea nasterii, si cum ai spus-o suna chiar amuzant
. Asa nastere usoara sper sa avem cat mai multe dintre noi!
Didi
37+ 
Gabriela82 spune:
Ana-Maria frumoasa povestea nasterii! sa creasca mare Maria si sanatoasa!
Dma bine ca bb e ok, poate totusi n-o sa te mai chinuie aa tare rinichii.
GABRIELA
cu ANDREEA???
AMR
3 zile
vias spune:
..gata....am auzit povestea nasterii Mariei...dar celelalte unde sunt???????????????????
Cami 37s, cu
?????????
pustai
M&M spune:
Dma ,imi pare rau ca ai probleme cu rinichii!! Ai grija , hidrateaza-te adecvat caci litiaza favorizeaza infectia urinara!!! Am avut si eu probleme cu rinichii si stiu ce dureri groaznice sa litiaza renala...

Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 53 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Biribu spune:
fetelor iar v-au mincat destele la scris. intru intii repede sa zic ca sunt pe aici, nu vad semne deocamdata. miine merg la control.
sa urez si eu:
DIA LA MULTI ANI, SA FII FERICITA SI SA AI O NASTERE CAT MAI USOARA SI BEBIC SANATOS!!!
citesc din urma si revin
40 fixxxxxxxxxxxxxxxx
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
Caprioara spune:
Ana, citit si io. Super tare povestea
!
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 38+
AMR 2 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
MissJJ spune:
Gata ne-am intors si noi de la plimbare am imbaiat printesa am pus-o la nani si acuma asteptam ca acusi e gata papa niste pastai cu usturoi si niste piept de pui la grill cu sweet chilli marinade.
Anaxena f frumoasa povestea printesei mici.

Am facut o plimbare lunga azi a fost f bine oricum nu semne nu nimic asa ca asteptam. Flo va fi acasa si maine si sambata deci daca bebitza vrea sa vina noi o asteptam ca si asa tati e prin zona.![]()
Sa vedem daca vrea sau nu. Asa ca maine si poimaine o sa profitam de tati sa ne mai plimbam asa pe ultima suta de metri poate poate vrea si printesa sa apara.
Acuma vad ca ma ia asa o stare din aia de emotie cand ma gandesc la momentul cand o sa o vedem si parca mi se pare asa ciudat sa plec la spital si printesa sa ramana acasa si deodata sa venim cu un nou membru. Uff multe emotii ma gandesc la reactia ei la nastere sa fie totul ok cu bebe si cu mine sa nu se intample vreo ceva.
Uhh sa vina mai repede momentul si sa treaca si sa stiu ca suntem ok toti.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
The Day has come...