Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 12
MIKYCRIS spune:
Irinuca81 eu voi naste la spitalul CARITAS.Tu?
In legatura cu actele,am intrebat dr ginecolog care lucreaza acolo si a spus sa vin doar cu buletinul,cica adeverinta nici nu se pune problema ptr ca o gravida nu plateste nasterea.
MIKYCRIS
irinuca_81 spune:
Dma eu cred ca ar trebui sa mergi totusi pana la doctor sa te linistesti sau macar suna-l si vezi ce iti spune! Iti tin pumnii! 
Irina
38+
Amalia
buburitza
irinuca_81 spune:
Mikycris eu nasc la Municipal. Ma gandeam ce tare ar fi fost sa nastem si la acelasi spital in afara de faptul ca o sa nastem in aceeasi zi.

Irina
38+
Amalia
buburitza
MissJJ spune:
Dma ai incercat un dush caldutz sau o baie caldutza? Ca aici asa zice sa incerci si asta poate la apa calda cedeaza daca nu poate poti merge la un control.
Sper sa fie ok si sa te lase durerile.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
The Day has come... 
dma2007 spune:
mada tocmai am facut dus, si m+au luat durerile din nou
il sun pe dr
31s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Tecky spune:
Ce liniste e fara Mada! SUN oare cand o sa ajunga acasa cu micuta Theodora?
Estrella stiu ca o crema nu face minuni dar eu imi doresc sa mai estompeze macar un pic vergeturile aparute.Imi place ideea de a purta si fetita ta aceeasi cercelusi ca si tine.E frumos sa faceti din asta o traditie.
Dma pe mine m-a sfatuit dr mea ca la cel mai mic discomfort sa fug la spital.Eu in locul tau as merge la un control.
MIKYCRIS nu-mi vine sa cred ca sambata o vei tine in brate pe micuta Dilara,parca mai ieri vb cu tine pe chat si abia aveam 13-14 sapt de sarcina.
Flo diseara te asteptam cu vesti bune de la dr!
Eu ma duc sa gatesc ficatei in sos de vin cu mamaliga si fac si o salata.Sper sa nu va fac pofta.
Tecky 38 sapt
Raluca Ana
AMR 8 ZILE
MIKYCRIS spune:
Irinuca da ar fi fost tare frumos si sa stam amundoua la rezerva![]()
Eu prima data am nascut la MUNICIPAL
,atunci era mai aproape de casa caci stateam in MILITARI.
MIKYCRIS
Nati spune:
Buna fetele,
Dia, La multi ani! fericire maxima, nastere usoara si un bebe sanatos si cumintel.
anaxena, sa va traiasca printesa, o frumoasa si o gingasa.
Multe bucurii sa va duca!
Fetele care li se apropie sorocul, va doresc nastere usoara, fara contractii dureroase, numai din alea gadilitoare
, si un travaliu de 25 de minute
.
Doamne ajuta,si sa vina pepenasii sanatosi si mancatori.
Fetelor aveti un ritm ametitor la scris, nu am timp sa citesc din urma chiar tot.
Noi suntem bine, dupa cate vad eu juniorul s-a invatat prost in spital, cum plangea scancea putin imediat asistentele il luau in brate, doar de vreo 3-4 ori l-am gasit in patutul lui, altfel era in brate la vreo asistenta.
Si acum avem reprize de plans ceva de speriat
, azi noapte a plans vreo 40 minute non stop, chiar vroiam sa-l iau in brate, da nu ma lasat sotul, a zis ....nici sa nu te gandesti sa-l iei in brate, lasa-l ca se opreste el, altfel ne joaca cum vrea el.
Si asa a si fost, brusc si dintr-o data a tacut.
Asa am putut sa dormim si noi vreo 3 ore, ca dupa 3 ore era iar cu sinfonia dupa el.
Vad ca mananca la fiecare 2 ore, doarme 2 ore, iar se trezeste, iar papam si iar bagam somn de voie.
Cate odata dorm cu el, sau mai fac cate ceva prin casa.
Inca nu avem colici, sper nici sa nu avem.
In schimb ceva nu e bine la mine, adica cu laptele, nu de mult ziceam ca am lapte cat pt doi, de doua zile abia dupa 6 ore daca scot 100ml din ambii sani.
Parca vad ca seaca laptaria, si trecem pe formula, nasol rau, dar asta e.
Ceva remedii sa pacalesc laptele sa mai stea macar cateva luni cu mine?
Am plecat, mai revin cand am timp, gata cu pauza mea, a inceput sa planga strumful.
Pup fetele, aveti grija de voi si bebici.
Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
dma2007 spune:
are tel inchis...........
ma simt groaznic
31s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Tecky spune:
Dma du-te la spitalul sau la cabinetul unde lucreaza dr,nu sta asa.Simti ca sunt contractii sau ai doar dureri?
Tecky 38 sapt
Raluca Ana
AMR 8 ZILE