nasterea la spitalul municipal bucuresti

nasterea la spitalul municipal bucuresti | Autor: johanna22

Link direct la acest mesaj

sunt gravida in 7 luni si as vrea sa nasc la spitalul municipal bucuresti.as vrea sa stiu daca conditiile pe care le stiu eu de acum doi ani cind am nascuto pe fetita mea sau schimbat in bine sau nu. mentionez ca atunci am stat intrun salon cu alte 4 fete eu fiind a cincea si cu bbei nostri . asazisele bai nu erau alceva decit o toaleta si o ghiuveta.iar caldura din salon era insuportabila(mentionez ca am nascuto pe fiica mea in luna august a anului 2006) .inca nu am fost la un doctor ginecolog de la acel spital desi am analizele complete si as vrea sa stiu daca cineva a beneficiat de greatuitate pe durata celor 2-3 zile de spitalizare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Eu am anscut la Municipal anul trecut in iunie. Am avut norocul sa stau intr-un salon doar cu 2 paturi dar in rest totul se potriveste cu ce ai descris tu. Spitalizarea a fost gratuita pe baza adeverintei de la serviciu. Asistentele sunt de treaba dar nu reusesc sa faca fata. De exemplu, pe tot salonul de nou nascuti era o singura asistenta si dura ceva timp pana ajungea si la mine. si inca ceva: eu daca as naste din nou as alege o maternitate in care bebe sa fie tinut separat pentru ca mi-a fost ingrozitor de greu sa ma descurc din cauza durerilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

uite un subiect deschis pe aceasta tema, poate te ajuta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122612

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

Mergi la inceput