Veronica- filmul copilariei noastre
Vi se face dor de copilarie cu acest filmulet al inocentei?
http://www.youtube.com/watch?v=n4lz_oifhUk
Imi amintesc cand mama imi canta partea cu “De ce” cand nu vroiam sa ma duc la culcare si uite-ma acum facand si eu la fel cu ai mei copii. Deja am ajuns sa cantam pe roluri. Iar azi avusei surpriza sa il gasesc pe Youtube. Impartasesc si eu bucuria cu voi.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Raspunsuri
corinadana spune:
Of! ce frumos! anul trecut in vara cand eram in tara l au dat la tv, Ralu l a vazut si ea si de atunci canta "eu sunt motanul Danila, sunt cel mai aprig motan..."
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Aurasa spune:
Eu l-am descxrcat de pe net. Copiii mei il adora, uneori avem saptamani intregi de Veronica si Veronica se intoarce. Dar decat sa vada monstruozitatile de desene de acum, mai bine astea. Care-s adorabile
ciuf spune:
Aurasa, ma poti ajuta cu descarcarea lui? Tare mult mi-as dori sa il vada ai mei pitici.
Exact asta mi-a fost si mie intentia cand am deschis subiectul. E un film despre inocenta copiilor, despre lumea basmelor.
baietelul meu s-a speriat de nu stiu ce fantome din Scooby Doo. Am dat intr-o doara pe un canal dedicat copiilor, numai cu desene animate, si erau schelete. Eu vreau timpurile trecute. Nu imi place ce vad in zilele de azi. Vreau sa dau timpul inapoi si sa se bucure si ai mei copii de ce am vazut noi.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ioannoula spune:
Noi suntem micute, aproape 4 luni, dar ma pregatesc pentru cand vom creste, Caut cenusareasa, Alba ca zapada, pisicile aristrocrate, si am gasit azi pe net, Maria Mirabela, cautand Veronica.Nici mie nu imi plac desenele de azi. Nepotica mea cred ca le-a vazut de 10 mii de ori si tot se uita la ele. Le stie pe derost
Androix spune:
Maria Mirabela si Veronica sunt in topul preferintelor. Noi avem Veronica si Vernica se intoarce luate cu Adevarul cred, sau Jurnalul, unul din astea doua, iar Maria Mirabela e dat jos cu DC++
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Lorikay spune:
Eu nu eram sigura ca pe fiica-mea o vor atrage aceste desene (ea e cu printesele Disney, cu Barbie) dar, cand i-am pus Maria Mirabela nu s-a miscat pana la sfarsit. Veronica a fost vizionat zilnic, timp de o saptamana. Pe ea o atrag atat de mult din cauza cantecelor, le-a invatat aproape pe toate.
Lorym spune:
Eu le-am luat fetitei mele de craciun.Te duci pe magazinul online de la jurnalul national si gasesti acolo tot ce au scos pana acum.Eu pe veronica, veronica se intoarce, si amintiri din copilarie(la cirese etc) cu curierat am dat 42 ron si le primesti acasa.
Am cautat adresa:
http://shop.jurnalul.ro/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=veronica