Nou stil de viatza (214)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

of, cand eu vin, voi plecati...
pai n-am stiut ca e party, ca veneam mai repede, barbat nam nici eu, m-am uitat la meci, uraaaa suntem in finala!
va multumesc de urari, da acum sunt jumi-juma!

Delia, feclicitari si vacanta placuta!

mai citesc din urma ca am ramas in pag 4, si apoi ma uit sa vad daca mai sunteti treze si ce ati adus la party de potol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Na vad ca v-ati culcat, ma duc si eu incet catre pat...scuzati greselile de ortografie dar cu laptopul asta nu ma incumet sa corectez, ca atunci cand mi-e lumea mai draga, ma scoate afara...

Marilena, tu ai facut acuma tiramisul Andei??? ca eu ala normal cu multe calorii il fac cu piscoturi!

nopate buna tuturor, aveti grija ce visati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza dragelor.Ce-mi place cand sunteti vorbaretze,ati scris o gramada si v-ati si chefuit.

Delia,felicitarile mele, pt fata frumoasa si desteapta.

Anda,astept pana saptamana viitoare pt ca nu am chestie din aia care sparge gheatza.Si pitica ta e ingrozita de muste?Credeam ca numai a mea are o pasarica.Zbiara si plange cand vede o musca de zici ca cine stie ce balaur vede.
Cum ti-a iesit "experimentul" de aseara?

Claudia,pozele sunt recent puse in album (am facut putina curatenie in poze zilele trecute),dar nu sunt actuale ci facute de-a lungul timpului.La Tchibo vad ca sunt aceleasi preturile.Mi-a atras atentia masinutza asta de inghetzata pt ca e mica.Am atatea "rahaturi" care imi tin loc aiurea in dulap si nu le folosesc(fierbator de oua,aparat din ala de facut "Waffeln",ditai friteuza,aparat de facut sandwich-uri,gril.....)se pune doar praful pe ele si ma enervez de fiecare daca cand curat dulapurile de bucatarie pt ca n-am loc de ele.Ce aparate de facut inghe' am vazut prin magazin erau mariiiii si exact de asta nu am nevoie.
Referitor la carnet,cel mai probabil o sa trebuiasca sa imi sacrific si anul asta concediul si asa reusesc si eu sa dau examenul.

Carmen,te cred ca nu te induri sa il dai la cresa.Mama mea are grija de fetita varului meu pt ca la fel,mama micutzei a trebuit sa se intoarca la munca si nu i-a lasat inima sa o dea la cresa.S-au interesat la gradinitze private care aveau si cresa dar au niste preturi exagerate.Aici din fericire,cresa arata si inseamna cu totul altceva de ceea ce avem noi acasa in Ro.Am vazut ca ai papat ieri piftele de pui.Am vazut eu de multe ori ca aveai in meniu piftelutzele si am incercat si eu sa fac dar mi-a iesit o adevarata....."varza".Cand ai timp imi spui te rog cum le faci tu?Mie mi-au iesit niste chestii uscate si cauciucate,bune de aruncat la gunoi.

Yubi,5 inghe'?Wooow!!!Eu daca mancam 5 buc.azi nu mai aveam voce.

Marilena,dupa ochiu' meu la greutatea la care erai acum ceva timp cand ne-ai aratat poze,aratai numa' bine.Si eu visam sa ajung iar la 49-50 de kg si am ajuns anultrecut in iarna cand am avut probleme dar sincer nu mi-a placut.La 19-20 de ani imi statea bine asa dar acum parca eram ascutzitoare!!!La voi nu e Tchibo?Baga saptamana viitoare masina de inghe' si nu e nici scumpa(30 de euroi).

Carmen E, felicitari si tine-o tot asa.

Crys

V-ati trezit?Va las pregatita cate o cafelutza calda la fiecare,va pup si merg sa-mi intind salele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza, multumiri Ioanei ca a lasat cafelutza. Eu va servesc cu un ceai verde.
Aseara am citit, m-am adancit in lectura, , apoi in vise.

Ioana, la chiftelutze arunc in robot: doi piepti de pui (1,4kg), o ceapa potrivita, un morcov marisor, o bucatica de telina, doua oua, o legatura de patrunjel sau de leustean, o capatana de usturoi (io pun doua), doi cartofi mijlocii si putin miez de paine inmuiat in lapte si apoi stors. Adaug si 2-3 linguri faina si toc marunt.
Compozitia e moale, dar mi-am "format" mana, umezesc usor palmele cu apa si modelez chifteluze destul de inalte (nu plate!). Le coc la foc mic. Sunt grozave.

astept sa deschida magazinele, apoi plec la colindat, si mirosit de parfumuri, :))).
O zi exceptionala va doresc!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata! Eu l-am luat pe Dany azi la servici, nu l-am mai lasat astea 2 zile la gradi. Alearga prin tot biroul, sare ca un manz, e fericit ca a luat vacanta
Ioana multumim ptr. cafea
Claudia, Carmen eu l-am avut pe Dany la cresa..nu am avut alta solutie. La un moment dat am adus socrii sa stea cu el, dar nu a fost o idee prea buna. Initial am luat cresa ca singura solutie pe care o aveam la momentul acela, dar pe urma m-am felicitat ptr. decizie. Am fost foarte multumita, a fost greu la inceput dar apoi a fost f. bine. S-a schimbat mult, a invatat multe lucruri care i-au prins bine la gradinita. Bine, daca asi fi avut alta solutie poate nu l-asi fi dus. Asta vroiam sa punctez Carmen..cresa nu este asa de rea pe cand se aude.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cris, am inteles aspectul cu cresa, cunosc: copilul invata sa manance singurel, sa se descurce in multe situatii, sa interactioneze cu ceilalti copii; apoi ii va fi mult mai usor la gradinitza, la grupa mica. DAR: se inbolnaveste ft. usor, nu este la fel de bine ingrijit (numai gandul ca ar sta cu mucii in gura si pampersul neschimbat la timp ma ingrozeste)....o sa vedem, daca n-am de ales, n-o fi un capat de tara.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Aseara am plecat numai ca nu am inchis bine calc si a facut-o papi.Nu stiu ce a fost in capul meu.

Ioana nu am auzit de magazin dar caut la blokker si imi iau si eu.De aparate care stau si nu le folosesc nici nu vreau sa zic si la fel ma enervez si eu ca nu am loc de ele.Daca le numar cred ca am vreo 7 prin dulap.

Carmen eu nu am avut nici o solutie decat aceea de a sta acasa si a astepta sa faca Mara 4 ani si dupa imi caut de serviciu si ce mai vreau eu sa fac si poate acest lucru a cantarit mult in balanta la ideea de ai mai face un partener de joaca.

Delia hai trezirea.

Anda cum e cu biscuiti.

Cuscra ce bine ca il poti lua cu tine la serviciu.

Claudia luarea cetateniei ai mai multe avantaje?

Sunt in zona ca nici nu ma pot misca de spate si aveam azi in plan sa mai fac ceva dar sa fiu bucuroasa ca pot sa merg sa o duc pe Mara la gradi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare natiune!!!

Meph, uite-ma aici. Va citesc destul de des dar nu prea am mai scris pentru ca tot aveam impresia ca vorbesc singura si nici nu vroiam sa deranjez.
Legat de cresa...e o decizie importanta. Nu ar fi mai usor sa iei pe cineva sa te ajute?

Delidana, felicitari pentru examene.

Justa, arati senzational in poze.

Virgile, Serban, Doru, LA MULTI ANI (si scuze pt intarziere).

Pupici la toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne dragute (si obosite rau dupa petrecerea de aseara),

ce dezmat!!! tiramisu, sampanie, pizza!!! ati inteles - sunt invidioassa ca n-am fost si eu!

Eftimie.C - felicitari pentru mobilizare! Meniu echilibrat, sala... Bravos, tine-o tot asa!

Delidana, felicitari si tie pentru absolvirea anului scolar! Acum te poti gandi serios la planuri de vacanta!

Claudia, felicitari si tie, pentru cetatenie si finala!

Gusta, , de ce te doare spatele, ai hernie de disc? Si eu am .... dubla (adica pe ambele parti). Pe mine ma ajuta foarte mult daca fac streching (nu din ala profesionist, dar sa ma intind usurel, sa-mi pun oasele in locurile in care trebuie) si daca inot. Cand am facut RMN-ul si am descoperit de de am durerile insuportabile, mi-au spus sa nu ma gandesc la operatie caci e una foarte grea si nu neaparat reusita, ci sa merg sa inot cat mai mult. Si, evident, sa nu cari greutati mari, sa nu faci sporturi "low-impact"... Eu am mai facut tae-bo si simt de fiecare data. Si in crize, ma ajuta Ketonal forte. Sanatate multa!

Va dau si eu o reteta de chiftelute foarte gustoase si, evident!, dietetice: piept de pui (dau pulpa de vitel), dovlecel, morcov, telina, ceapa verde, 2 oua, verdeata (marar, patrunjel); le toc la robot, adaug ouale si verdeata, sare, piper, daca e prea moale adaug 1-2 linguri de pesmet, le fac rotunjoare, le dau prin pesmet si le coc pe hartie de copt, la foc mic, cam 20 de minute. Nu pun nici un strop de ulei. Le combin cu orez (facut in stil asiatic) sau piure de legume (cartof, albitura, morcov) si sos de rosii facut de mine. Este una dintre mancarurile favorite ale Marei (si facem chiftelutele impreuna!).

Doamnelor cu copii mititei, ce faceti cu ei in vacanta? La noi gradi e deschisa, dar sediul la care mergem noi se inchide pentru renovare si celalalt, care ramane deschis, e in Pipera. Asigura transport, nu e chiar asa departe (asta la care mergem e in Baneasa), dar nu imi vine sa o trimit cu transportul... si parca nici sa o tin toata vara la gradi (desi au o curte enorma si se joaca mult afara). Uf....

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gabriela la mine spatele e o enigma totala.Pai am hernie de disc in vreo 2 locuri si in alte 5 tesutul moale dintre vertrebe lipseste sau este de o cantitate nesemnificatica.Prima data cand mi-au facut radiografie au zis ca e o greseala ca asa arata radiografia unui om de 60.Dar de cateva zile e de rau ca ma doare cand trag si aer in piept .Operatia e cu 2 taiusuri adica am sanse sa numai merg si atunci cat mai pot rezist asa dupa oi vedea si asta ar trebui sa ma trezeasca sa ma apuc de slabit si sa ma mentin asa dar de unde.

Madelaine nu vorbesti singura da trebuie sa imi spui cum ai reusit sa dai 2 kg intr-o saptamana.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput