gradinita in colentina

gradinita in colentina | Autor: lelutika

Link direct la acest mesaj

Ce gradinite bune in Colentina imi puteti recomanda? Vreau sa fie curat, atmosfera prielnica copilului si, mai ales, sa aiba ce invata acolo, sa desfasoare activitati conform programei.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Nu ai precizat daca particulare sau de stat.
Particulare mai rar in Colentina. Ar fii doar Primii Pasi, langa Kaufland, Brotaceii, langa Carrefour si inca una pe Gherghitei, Sotron parca se cheama.
Eu l-am inscris pe fimiu in martie ( a inceput de la 1 aprilie) la gradinita de stat, cea de pe strada Plumbuita ( de la soim, intre cele doua parcuri). Este micuta, stau cam inghesuiti copii, dar este curata. Are cantina proprie si se spune ca mancarea este foarte buna. Daca il iau inainte de culcare ( dupa masa de pranz), cand vine, are suplimentul im mana. Usa la bai este deschisa si se poate vede ca sunt curate.
Fac engleza de trei ori pe saptamana, dar deja a invatat cateva cuvinte. Fisele de lucru se pot vedea la panoul de la intrare. Sunt afisate toate, nu numai cele reusite si frumoase. Cand l-am dus abia ma chinuiam cu el sa spuna cifrele, ca desi le stia nu vroia in ruptul capului sa zica. Acum incepe singur si zice. Cand se joaca mai canta cate un cantecel. La pasti mi-a povestit despre Isus. Eu sunt multumita.
Singura nemultumire dupa cum am zis este cea a spatiului. Speram ca se rezolva cat mai repede, deoarece in spate deja se construieste o alta cladire a gradinitei.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelutika spune:

Imi dai vesti bune. Stiu gradinita, o vad cand mergem in parc.Am auzit ceva de genul ca nu primeste copii de grupa mica, ca n-ar avea locuri etc... dar asta ramane de vazut. Probabil tot cu "sacosa" se rezolva genul acesta de probleme (din pacate). Important e sa se dezvolte copiii, sa aiba ce invata, sa socializeze, ajutati de niste educatoare competente.Daca e curat si mananca bine, pot face abstractie de problema spatiului.
Multumesc mult pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Lelutika, nu te duce cu sacosa, ca directoarea de acolo nu primeste "atentii" . Intradevar nu au grupa mica, deci daca este micut copilul s-ar putea sa n-l primeasca. Daca totusi s-ar incadra si la mijlocie ( adica sa faca 4 ani pana la sfarsitul anului),aveti sanse. Oricum , mergi si intreaba. Este singura gradinita de stat unde nie mi-a vorbit foarte frumos tot personalul.
Cica noua gradinita , cea din spate ar trebui inaugurata in august, dar mie nu prea mi se pare ca o sa se termine pana atunci.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelutika spune:

O sa aiba 3 ani si 5 luni. Cam mic pentru grupa mjlocie. Doar daca reusesc eu sa-l invat una-alta pe acasa, desi el nu e asa receptiv si nici sociabil.
Ramane de vazut. De dus sa intreb, ma duc, ca nu pierd nimic.Daca tu stii ca fara "sacosa", atunci bravo ei! Poate nu fac grupa mica din lipsa de spatiu, nu stiu ce sa zic. Eu sper totusi pana la toamna viitoare sa se schimbe situatia.

Mergi la inceput