asa se poarta un PREOT?
Raspunsuri - Pagina 4
kariguld spune:
quote:
Originally posted by Juliaa
Cred ca trebuie sa te gandesti ca ei sunt calugari, ca poate cel care s-a purtat asa chiar respecta viata de calugar, si in acest caz, au si ei frustrarile lor care sunt cu siguranta mai mari decat ale noastre. Cred ca el avea nevoie de binecuvantarea lui Dumnezeu, nu neaparat tu, pe care te-a binecuvantat Domnul cu copii frumoasi... :)
aoleu???? chiar asa? cum vina asta....
clar, eu lovesc pe cineva cu buna intentie si in deplina cunostinta de cauza, apoi, incerc sa-mi gasesc justificari pentru fapta mea....ba chiar sa-mi caut aparatori care sa-mi sustina gestul meu incalificabil...
sunt doua lucruri complect diferite, vorbele rostite de acel preot, care nu aveau ce cauta in gura lui si faptul ca autoarea topicului are doi copii frumosi...
Kari
Marilena12 spune:
quote:
Originally posted by kariguldquote:
Originally posted by Juliaa
Cred ca trebuie sa te gandesti ca ei sunt calugari, ca poate cel care s-a purtat asa chiar respecta viata de calugar, si in acest caz, au si ei frustrarile lor care sunt cu siguranta mai mari decat ale noastre. Cred ca el avea nevoie de binecuvantarea lui Dumnezeu, nu neaparat tu, pe care te-a binecuvantat Domnul cu copii frumoasi... :)
aoleu???? chiar asa? cum vina asta....
clar, eu lovesc pe cineva cu buna intentie si in deplina cunostinta de cauza, apoi, incerc sa-mi gasesc justificari pentru fapta mea....ba chiar sa-mi caut aparatori care sa-mi sustina gestul meu incalificabil...
sunt doua lucruri complect diferite, vorbele rostite de acel preot, care nu aveau ce cauta in gura lui si faptul ca autoarea topicului are doi copii frumosi...
Kari
Kariguld, dar agresiva mai esti! Sa fie oare din cauza ca monahul respectiv era unul ortodox?
Marilena
Blogul meu
denizel spune:
quote:
Originally posted by Marilena12
Kariguld, dar agresiva mai esti! Sa fie oare din cauza ca monahul respectiv era unul ortodox?
Marilena
Blogul meu
Iar unele dintre voi, agresive si neiertatoare de altfel, tare l-ati mai mangaiat pe barbita si ati gasit scuze bietului calugaras nevricos care a blestemat un copil si care s-a falit pe-acolosa ca daca el nu vrea, Dumnezeu nu da binecuvantare fetei asteia .
Sa fie oare din cauza ca monahul respectiv era unul ortodox?
kariguld spune:
quote:
Originally posted by denizelquote:
Originally posted by Marilena12
Marilena
Blogul meu
Iar unele dintre voi, agresive si neiertatoare de altfel, tare l-ati mai mangaiat pe barbita si ati gasit scuze bietului calugaras nevricos care a blestemat un copil si care s-a falit pe-acolosa ca daca el nu vrea, Dumnezeu nu da binecuvantare fetei asteia .
Sa fie oare din cauza ca monahul respectiv era unul ortodox?
...ce interpretare?? Marilena12....
ma oripileaza pana la sange fapta preotului, al orcarui preot ar fi fost...
denizel, subscriu! si-mi permit sa adaug ca preotul a fost iertat cu multa usurinta pe aici, iar o parere exprimata e luata imediat ca agresivitate...
Kari
Marilena12 spune:
Pai mai fetelor, eu cred ca tocmai iertarea este o mare dovada de iubire. Credeti ca sunteti singurele oripilate? Aveti impresia ca noi ne mandrim cu asemenea oameni care au astfel de fapte? Dar nu vad unde si in ce fel oripilarea si judecata voastra o pot ajuta pe mamica in cauza care a fost victima acelor vorbe de toata rusinea! Aveti impresia ca femeia asteapta sa-l arda cineva aici pe calugarul respectiv pe rug? Ce o zice Dumnezeu de pacatele noastre ale tuturor? Or fi mai putin grave vorbele si rautatea de zi cu zi decat ale aceluia? Eu nu cred ca ala e cel mai mare pacatos, chiar daca a vorbit total aiurea! Si nici macar nu ma gandesc atata la pacatele lui cat mai degraba la ale mele. Voi va credeti deja mantuite si v-a ramas numai sa judecati un popa sau calugar, ce-o fi el, care s-a facut de rusine aruncand vorbe grele unei mame cu copil? Ma si gandeam cat va trece pana ce veti reactiona asa cum faceti de obicei...Ce ar trebui sa faca lumea cand citeste aici? Sa sara toti "sa-i ia gatul" lu' popa? Sau credeti ca numai ortodocsii pacatuiesc? Martor mi-e Dumnezeu ca nu. Stiu eu de ce.
Edit: in tot cazul, fiecare ramane cu parerile lui, eu am alte lucruri mai importante de facut decat sa arat cu degetul la pacatul altuia si sa ma cred pe mine curata ca lacrima. Poate ca mai gandesc unii ca mine...Si nu astept nici raspuns la parerile mele, ca nu mi le schimb pt nimeni.
Marilena
Blogul meu
szivarvany spune:
Aiurea, iarasi o dati cu "ortodoximea".
Orice religie ar fi avut un asemena preot/calugar tot nesimtit e.
Iar mamica asteapta pareri de "contra" atitudinii respectivului, cel putin eu asta as fi asteptat. Alte mamici care sar arse cand vine vorba de puiul lor.
Si tocmai de la unul ca el ne asteptam sa aiba pacate mai ... putine, dat fiind ca stie mai bine ... dar deh ...
Si inca ceva. Daca sarea cineva de gatul unui preot "dobitoc", poate cei din breasla nu si-ar mai permite atatea dobitocii.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
irina.c. spune:
quote:pai si e vreo parere "pentru" ? Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by mamagiulieiIar mamica asteapta pareri de "contra" atitudinii respectivului, cel putin eu asta as fi asteptat.
am blog
szivarvany spune:
Nuuuu, sunt unele "explicatiuni" ca dc i se intampla si lui sa aiba o zi "najpa" si sa vorbeasca asa ...
irina.c. spune:
quote:si ce vroiai, sa ne repezim cu totii sa-l judecam, sa aruncam cu pietre, sa incepem sa generalizam ca preotii sunt asa si pe dincolo?si daca faceam asta il indreptam cumva?daca cineva se sminteste de fapta aproapelui, sa mearga sa vorbeasca cu duhovnicul si sa caute sfat, e cel mai bine Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by mamagiuliei
Nuuuu, sunt unele "explicatiuni" ca dc i se intampla si lui sa aiba o zi "najpa" si sa vorbeasca asa ...
am blog
szivarvany spune:
Daca e sa fiu sincera ... as fi vrut sa fie sanctionat respectivu` asa cum li se intampla tuturor celor care muncesc acilea, pe Terra.
Uitati cate o pt fiecare, n-am nimic cu nimeni de aici dp DC.