Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (15)
Raspunsuri - Pagina 4
magdita spune:
Meda
, eu dupa IA am luat utrogestan, 2 gelule/seara, intravaginal, timp de 10-12 zile. Fixeaza o eventuala sarcina, are aceeasi functie ca duphasonul, doar ca e progesteron natural.
Iaura
, si mie mi-era dor de tine, v-am mai citit la "Inseminare", insa nu am mai scris din lipsa de timp. Insa sunt aici, va citesc mereu si va tin pumnii stransi, stransi ! Avem mare nevoie de vesti bune, mai ales la subiectul "Inseminare", ca nu prea am mai auzit de reusite prin IA !Doamne ajuta
!
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
cami_antonia spune:
da chiar asa............alinushka ce e cu tine?????????? nu vrei sa ne povestesti???? sau este mult prea personal??????
7+
Camelia
laurraa spune:
Buna fetelor!
Am avut o zi plina!
Multumesc lui Dzeu am inceput sa ma simt mult mai bine si Maica Domnului e alaturi de mine.
Felicitari pentru noua gravidutza de aici!
Pup!
Fug la bucatarie sa fac papa sotului
Laura
cami_antonia spune:
slaba miscare pe forumetul nostru seara.....cred ca toate fetele sunt pe afara la plimbare.........sa ne povestiti si noua pe unde va delectati fetele ......
o seara racoroasa si placutaa
7+
Camelia
anadomnica spune:
Fetelooooooooooooor!!! Ce faceti? A-ti plecat toate in concediu?
georgia_c - ce mai faci? nu mai dai nici un semn de viata? Ai reusit sa te spovedesti si impartasesti in postul asta? Eu abia maine dimineata ma duc la duhovnic. Doamne ajuta!
Alte vesti? Cine se mai testeaza in perioada asta? Fetele cu inseminarile, meda, florela, iaura, cum va simtiti? 
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png
anadomnica spune:
Aaa... si sa nu uitam de rugaciunea noastra: seara de seara cel putin un acatist pentru noi toate. Multumim preoteselor care au grija sa fim pomenite de sotii lor in biserici. Abia astept Sfanta Sarbatoare a Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. In familie am 2 sarbatoriti cu numele de Pavel: bunicul care de curand a implinit 81 ani si fratele meu.
Asa ca... pentru ca Duminica nu cred ca voi putea scrie, urez acum tuturor fetelor cu numele de Petra, Petronela, Paula si tuturor sotilor ce poarta numele Sfintilor Apostoli :La Multi Ani!! Sarbatorire placuta!!!
Un rand de flori:

si un rand de pupici pt. toate

jasmine30 spune:
Dragele mele, pentru fetele din Bucuresti, am placerea sa va anunt ca astazi la ora 16:00 va avea loc un Sfant Maslu la Biserica Sf Gheorghe de langa Spitalul Militar de pe Calea Plevnei (Biserica ce are peretii exteriori acoperiti cu caramida aparenta).
Acolo slujeste un coleg de-al sotului meu care va face Maslu, iar la aceasta Slujba va participa si sotul meu.
Astazi la Maslu se vor face si rugaciuni pentru fetele care doresc sa aiba copii (ca urmare a rugamintilor mele), asa ca va invit pe cele care puteti sa participati la aceasta Sfanta Slujba de ajutor pentru suflet si trup, mai ales ca zilele acestea ne aflam in postul Sf Apostoli Petru si Pavel.
Cu drag,
Jasmine30
marryan spune:
Slaba miscare la noi aici!!! A inceput vacanta si probabil ca multe fete deja se odihnesc.
Jasmine fr frumoasa rugamintea ta, si fr frumos ceea ce veti face pu fetele care nu au inca copii.
Am o rugaminte daca e cu putinta sa dai lista noastra ca se ne pomeneasca pe toate in aceasta rugaciune. Iti multumesc tare mult!
anadomnica felicitari cu sfintele sarbatori Petru si Pavel sa va fie sanatosi bunicul tau si fratele tau. Multa sanatate le doresc.
Si eu vreau ca miine daca va fi cu ajutorul Domnului sa merg sa ma impartasesc, numaai cu nustiu daca simbata se poate, oricum imi voi suna duhovnicul si-l voi intreba daca pot miine sa merg.
Va doresc un we-nd linistit plin de pace si credinta. Doamne Ajuta!
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
nu a mai ramas mult pina voi afla ca s 
anadomnica spune:
jasmine - ce frumos, ce bine de fetele din Bucuresti!!! Poate va intalniti mai multe la Sfantu Maslu. Rugati-va si pentru noi, cele care mergeti, alaturi de preotii care cu siguranta vor citi si listuta noastra, are grija sotul lui jasmine.