Reclame peste reclame
Eu sunt efectiv exasperata de reclamele care apar pe pagini de net. Sunt si in pagina aceasta, ok, dar deja este enervant sa nu poti deschide forumul, sa nu poti accesa diferite sectiuni din cauza plestii de reclama la quelle intinsa pe tot ecranul.
Dati-o in colo de treaba, mai dragi moderatori sau cine se ocupa de impopotonarea sitului, ca riscati sa nu mai vina lumea din lehamite. Reclama e sufletul comertului, si banii sunt si mai si... Dar putin respect pentru utilizatori nu strica. Nu?
Hai sa auzim de bine.
Mamica de Alex 02.04.2003 si Iris 17.08.2007
-> Album foto <- Iris Eva - Dragoste la prima vedere iris, prima zi acasa 19 aug 2007
iris la baita - prima luna
Raspunsuri
Natasa spune:
Reclamele se pot bloca, asa ca nu-ti plac, nu le vezi! Eu nu vad nicio pleasca de reclama si daca apare vreuna o blochez. CIt despre respectul fata de utilizatori, sa nu uitam ca site-ul asta a fost facut din pasiune si daca de la un moment dat a inceput sa produca si bani, bravo celor care l-au produs. E ca si cum as veni eu la tine in casa si ti-as spune ca din respect fata de mine trebuie sa-ti arunci toate bibelourile pentru ca eu le detest!
voinea spune:
Reclamele se pot bloca, asa ca nu-ti plac, nu le vezi!
Contradictoriu, nu crezi Natasa? Pai daca se blocheaza cat jumatate de pagina nu ai cum sa nu le vezi. Plus ca daca se merge pe ideea "nu iti place , nu te uiti" atunci e grav. Mai bine sa se mearga pe ideea "ceva deranjeaza. Mai bine sa facem ceva sa fie bine pentru toata lumea".
Le-as ingnora eu (la reclame ma refer), dar cand nu le pot inchide deoarece X nu functioneaza, si din cauza lor nu pot accesa sectiunile care ma privesc, atunci ma deranjeaza. Si nu are nici o legatura pasiunea pentru puericultura sau tot ce inseamna situl acesta cu reclamele.
Mamica de Alex 02.04.2003 si Iris 17.08.2007
-> Album foto <- Iris Eva - Dragoste la prima vedere iris, prima zi acasa 19 aug 2007
iris la baita - prima luna
Natasa spune:
Voinea, n-ai inteles. Se pot bloca sa nu mai vezi absolut nicio reclama pe paginile pe care le deschizi. Nu trebuie sa le ignori, le BLOCHEZI si nu se mai deschid (nici mici, nici mari)
pet.cost2005 spune:
Si cum se pot bloca reclamele?
Ne dati si noua un vot aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">pe1 si pe2 ?? Multumim !!!!
Petronela si Nasturica
Natasa spune:
Trebuie sa ai Firefox ca browser (in Internet Explorer nu merge) si sa sa instalezi Adblock Plus ca plug-in. Dupa aceea ai o optiune sa blochezi pozele sau elementele flash dintr-o pagina.
pet.cost2005 spune:
Da ... folosesc IE, deci nu-i valabil.
Ne dati si noua un vot aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">pe1 si pe2 ?? Multumim !!!!
Petronela si Nasturica
susur spune:
Nu se blocheaza toate dar e ceva mai bine decat cu IE.Si pe mine ma enerveaza ,parca pe forumul asta sunt exagerat de multe si-ti iau fatza ,ba se incarca si pagina greu din cauz lor de asta nici nu dau prea des pe aici.