Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

neatza' burticutze si proaspete mamici !
Sa avem un capitol plin de vesti bune, mai ales de la sun asteptam
Felicitari lcazangiu!, sa va traiasca, sa fie sanatos si cuminte! apropos de asta..vad ca se cam inghesuie andreii sa vina pe lume..
rontzy, tinem pumnii

si off topic..ma gandeam sa deschid o pagina cu pozele celor care dupa ce ca stau pe scaunele rezervate in tramvaie...mai si rad si vorbesc la misto, ca doar sunt smecheri!..ieri dupa amiaza cand am plecat de la munca..fiind si asa cald, imi era cam rau in tramvai, pe scaunele rezervate erau doi tineri..care se uitau la mine si radeau intre ei..pana la urma un batran s-a ridicat sa imi ofere scaunul..ma obisnuisem cu nesimtirea..dar ieri parca au intrecut masura...daca nu mi-ar fi fost rau, i-as fi balacarit un pic..exemplu de buna crestere...
asta e, nu mai sunt crescuti cu simtul respectului cum am fost noi....

31 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Gabriela ce atitudine indiferenta are dr tau. Foarte urat din partea lui ca nu a vrut sa te vada.
Catilin si eu am mers de multe ori cu tamvaiul si se uita cu o nesimtire lumea la tine si nimeni nu-ti cedeaza locul.Stiu ca tot in Rahova stai,ca si mine si probabil in tramvaiul 32 ai patit-o.Pe caldurile astea numai in picioare nu ai chef sa stai.
Mada cum te simti?Nu ai nici un indiciu ca ai naste?

Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata
pentru RONTZY nastere usoara si refacere rapida si mult laptic.
Sa speram ca esti maiine Ana , ca nu mai asa probleme cu sanii.
Bine ai venit acasa Diana.
Caprioara ce harnicuta esti tu ,pregatesti si lumanarea , ai si rochita de botez ,eu sunt o lenesa nu le fac pe astea ,astea sunt grija nasilor asa ca o sa ii las sa se ocupe , doar o sa le explic cam ce imi doresc, dar nasa are gusturi rafinate asa ca nu imi fac griji, a dovedit-o din plin si la nunta noastra.
Boticelina sa speram ca azi rezolvi cu creditul.
Annababy mai bine sa repeti analiza ca e clar ca e o problema.
Biribu??? ce faci nu mai nasti ?
Mada max cum mai e cu mama ? de nascut cand???
Camy sper sa te simti mai bine , ce scurgeri ziceai ca ai? bine ca nu mai ai contractii.
Bujo tu cum mai esti ?
Tecky frumoase lucruri.
Va pup pe toate

37+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gabriela da e nasoala situatia asta din romania ca vb ta tot la mana lor ajungi oricum eu am mai citit la multe fete ca din cauza ca medicul lor merge in concediu au nascut cu cel de garda si unele cazuri a fost mai bine cu ala de grada decat cu medicul lor. Oricum mi se pare super aiurea si de un egoism acut chestia cu te programez la cezariana sau la inducere ca eu peste doua zile tre sa plec in concediu.
Bun si ei au nevoie de concediu dar atunci sa te lase pe mana altcuiva sau eu stiu ce ca doar cand te-a luat in evidenta stia bine cand ai dpn si cand merge el in concediu. Urat , urat mi se pare.
Catilin si aici e lumea nesimtita stai linistita dar aici diferentza e ca daca sta cineva pe locurile alea si eu is cu burta la gura si copilul dupa mine le zic si tre sa se ridice ca daca cumva fac scandal ii da jos de pe autobuz plus ca sare lumea si tre sa se dea.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 1 Zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Nu se vede poza cu lumanrea lui Alex...dar puteti intra la pozele mele de la semnatura....

Catilin2008 cunosc situatia...eu cand veneam de la munca,mai urcam si de la capatul tramvaiului si tot nu apucam loc de elevi si femei...si barbati...nici unul nu se simtea...
Chiar dupa ultima zi de lucru, imi era rau si aveam probleme cu colul care era deschis, trebuia sa stau jos...in cele din urma rog o femeie tanara sa-mi de-a locul...fiind aglomerat mai era cineva intr-o parte....dupa ce ma intreaba femeia de ce sa-mi de-a locul in cele din urma se ridica...dar nu apuc sa stau jos ca o vaca de vreo 40 de ani se aseaza ea si zice ca ce daca sunt gravida, ca pe ea o dor picioarele....

E...cum sa nu ti se ridice sangele la cap????

Tecky tot de 32 vorbesc si eu....

Gabriela ce doctor cu nasul pe sus....asa vor ei sa faca numai dupa placul lor....

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 38+ cu David Gabriel

AMR 8 zile

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Inca nu am apucat de citit intreg capitolul trecut, dar va miscati asa rapid!!!!..
Mada, iti dai seama ca prefer sa stau si-n cap decat sa ajung la cezariana!!! Oricum eciudat , ca de vreo 3 zile bebe e foarte agitat si il simt topaind pe vezica mea urinara, e o senzatie tare ciudata si in acelasi timp ma si doare... O fi de la ceaiul de zmeur??
Gabriela, nasoala patania ta la medic...Ce nesimtit!!!
Tecky, am vazut si eu o parte din hainutele bebelinei Raluca...
Nicio veste de la Rodica( Rontzy)
??? CA am citit ca la 8.30 era pregatita la cezariana...

Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel

AMR 55 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Anna, acum am citit de rezultatul tau de la urocultura. Eu am avut infectie cu Klebsiella; de fapt nu a fost infectie propriu-zisa, am avut sub 100.000 de UFC si nu am avut niciun simptom ca as avea infectie urinara . Eu am tratat-o cu Uricol( nu e antibiotic e doar un dezinfectant al cailor urinare) ; am luat 3 pliculete pe zi , timp de 10 zile si am scapat de infectie.
Dar ce ti-a iesit la antibiograma??? Stiu ca e sensibila la cefalosporine( care sunt permise in sarcina). Incearca sa bei multe lichide ..

Catalina, in tara asta e plin de nesimtiti, iar noua generatie se crede atat de" cool" cu cat e mai mare nesimtirea. Pe mine ma ingrijoreaza ca pe mana lor va ramane peste cativa ani societatea asta...Poate pana atunci plec din tara... sa treaca supararea

Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel

AMR 55 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

bai...pe mine ma sperie scurgerile astea...tocmai mi-am sch chilotul si pantalonii scurti...trecuse prin...
...nu vad nici un firicel de sange....si pe chilot se vede totul crem..putin spre maro....

...nu are decat sa faca ce vrea...eu nu merg la spital...sa faca bine sa stea inca 2 saptamani in burta...

Cami 36s+, cu ?????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Eu ma simt tot mai bine.Contractii mai putine,nu simt nici macar presiune in col,am dormit super bine,m-am trezit o singura data sa ma duc la pipi .Sunt tot mai sigura ca bebe o sa treaca de termen. Imi venea sa plang cand m-am trezit azi dimineata.E foarte greu deja cu rabdarea!Desi stiu ca nu mai are cum sa dureze foarte mult,ca la un moment dat tot trebuie sa iasa...

Rontzy cred ca deja bebe s-a nascut Asteptam vesti!

Kimmy39+Timeea Kristina AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

GAbriela, ce m-a socat atitudinea medicului tau. Super nesimtit :(. Apuca-te sa faci o inducere naturala :) si poate, poate ....

CAmy, membranele rupte sunt extrem de periculoase ..., daca asta e.

Vicky 39+ si Maya
AMR 1 zile

Bebele casei

Mergi la inceput