Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Felicitari Rontzy pentru David Andrei!!! Refacere rapida si laptic mult! Te asteptam sa te intorci cat mai repede

Didi 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Frate cat puteti sa scrieti, va las la pagina 8 si va gasesc la pagina 16.
Anaxena printesa mica e absolut superba, ce fain ii sta cu cercelusi si ce scumpel doarmea ea acolo.
AlinaM Rayan e super scumpel ce imi place cum sta cu manutza sub cap si ce faina e poza cu el si Mandy. Sunteti o fam tare frumoasa.
Abia astept si eu sa fim 4.
Rodica si Catalin felicitari! Sa va traiasca pepenasul David Andrei sa creasca mare frumos si sanatos!
Vicky super ca ai gasit de toate asa i-am facut si noi fetei garderoba pana la un an la reduceri in vara cand s-a nascut. Asteptam si poze.
Anka felicitari pt stelutze! Ca vad ca ai ajuns si tu la 3000 de mesaje.
Noi am dormit nu prea m-am odihnit eu ca mama a venit mai tarziu si pana am adormit m-am tot frasuit da macar am stat intinsa tot e ceva decat deloc. Acu merg sa curat niste cartofi si sa pregatesc salata pt mai tarziu cand vine Flo ca azi fac cartofi prajiti peste la cuptor si salatica si vreau sa fie toate pregatite ca sa mearga repede ca dupa vreau si eu sa fac un dush, ca nu ma mai bag in dush decat daca e si el acasa in caz ca mi s eface rau de la apa calda sau sa nu alunec etc. Better to be safe than sorry.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 1 Zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Cristina sa stii ca ti-am luat si eu numarul de telefon ca sa te pot anunta dupa ce nasc. Te superi?

Irina37+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada, cam greu cu pozele, dar sper sa ma harnicesc :)))). MAi, eu stau si ma intreb, de ce nu face mama ta mancare? CA eu nu mai misc un deget de cand e mama.

DAvid Andrei bine ai venit!!!!

Vicky 39+ si Maya
AMR 1 zile

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

am vazut pozizi cu bebici!!!
Maria si Rayan sunt niste scumpi!!!!!! sa va traiasca sanatosi!

Oana
30+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Mada acum ai AMR 1 zi. maine ce o sa scrii?

_

32+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 50 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetili,

Ma da mult ati mai scris de dimineata pana acum. Tot citesc si nu mai ispravesc... Am terminat si noi cu drumurile pe azi, am avut de mers pe la banci, la bazin. Apoi am papat si am citit.

Inca o data multam de feedback pentru aranjamentul de la lumanare si . Sper sa gasesc atunci floarea soarelui naturala si sa fac ceva mai simplu.
Mai, la noi nasii sunt sora fratelui cu sotul, si nu vreau sa cheltuie mult. E destul ca platesc slujba si meniul la restaurant...

Locca, cercelusii i-am luat din magazinul Obor, de la bijuteria Milan Gold. Vezi ca are 2 magazine, destul de aproape unul de altul. Aveau si combinatie de pietricele albe cu pietricele verzi, sau cu roz, sau cu mov parca.
Despre bazin ti-am dat pm. Ei, acum m-am uitat, cred ca totusi Mateiu tau e cam mic... Dar cel mai bine intrebi acolo.

Camy, super ca au terminat camera! Ce mesteri ai draga, ca au fost asa harnici? Mai rar se intampla asa ceva, zau!

Ana, ce dulce e Maria !!! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! E o mica printesa frumoasa foc! Si e fotogenica siguuur!

Irinuca, 28 iunie? Deci ma pregatesc de galerie .

Mcoca, felicitari pentru achizitii! Super soldurile la voi!

Fetele, vad ca v-a lamurit Anka cum e cu Laredoute.
Anka, . Bagasi ceva in cos la soldurile astea? Eu m-am abtinut eroic, ca am haine de bb destule, iar pentru Matei astept prix rondes.
Edit: vad ca si tu esti cuminte cu reducerile, inca . Bafta la medical! Sa ne povestesti reactiile de la birou .

Sursula, nici o veste de la analize inca?

Alina, si Rayan e un dulce! Sa va traiasca si sa fie sanatos! Si Mandy pare incantata de el! Sunt adorabili amandoi !

Bine ai venit pe lume bb David Andrei!
Sa ai parte de dragoste, noroc si sanatate in viata!
Felicitari Rontzy si refacere rapida!

Mai, in sfarsit am terminat de citit "la zi", adica pagina 17. Uf, da muuult a mai fost!

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 38+

AMR 2 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

TIZO, ai innebunit? ce nastere , mama? eu imi astept randul cumintica! si e luuuuuung de nu se mai vede. in coada listei de august. nu te mai vazusem de mult pe aici.
ALINA MARIA chiar ca numai bebei superbi s-au nascut aici. inseamna ca si al meu va fi la fel, ca e o odisee norocoasa.
GABRIELA, DMA Ms.
CRIS deja ma simt much better de la atatia de la tine
vad ca nu a trecut-o nimeni pe RONTZY inca pe lista. sa vad cu am rata 5 ANDREI unul dupa altul. sio pe BB al meu o sa il cheme DAVID ANDREI TUDOR .
Sa purcedem la poezie deci!

Ruxandra 30+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Marina incep cu plus 1, plus 2. Sper sa nu ajung prea departe cu plusurile.
Mai Biri nu a mai zis nimica oare s-a hotarat bebe sa vina?
Vicky mai face ea una alta da nu o las in charge ca nu face ce ne place noua, Flo e mai mofturos si ea are stilul sa te intrebe ce vrei sa papi eu ii zic ex piure si friptura sau ceva si pe langa ca ii ia toata ziua sa le faca nu stiu cum se poate lungi in halul asta cand ajungem sa ne punem la masa a mai schimbat ea ceva si le face f sarate toate dupa gustul ei si noi papam mai putin sarat, asa ca mai simplu ca sa evitam certurile pe tema asta ma ajuta la curatat pregatit si eu fac papa.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 1 Zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by irinuca_81

Cristina sa stii ca ti-am luat si eu numarul de telefon ca sa te pot anunta dupa ce nasc. Te superi?

Irina37+ Amalia
bebitza

Irinuca, nu ma supar...de aceea am si scris numarul de telefon, nu ma supar si nu exista niciun deranj

Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel

AMR 54 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput