Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CRIS, TECKY
Acum vad ca a inceput si asta micu sa se balangane prin zona. sa inteleg ca are chef de tumbe ????cand simt intepatura, mi se misca si prin burtik, jos tare. mamaaaaaaaaaaaa.............o fi sarcina prea coborata????(acesta a fost un exemplu elocventa de felul in care se naste panica la mine!). inca nu sunt totusi panicata de tot. mai asteptam sa vedem ce iese. nici scurgeri nu am ...nici altceva nu ma doare...deci...asteptam .

Ruxandra 30+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Rux, calmeaza-te nu nasti acum, ce naiba, respectam ordinea daaa? Si pe mine ma mai inteapa in col, cred ca e normal.

Caprioara, mai am o intrebare la tine. Cum e la bazin la scoala 3? Se poate merge si fara sa fii inscris acolo? Si daca da, de la ce varsta? Noi stam aproape si probabil al meu copil acolo va merge la scoala peste cativa ani. Am vazut ca sunt in renovari, nu stiam ca s-a dat deja drumul.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Gata fetele , am pus si eu 4 poze cu Rayan la semnatura .
Am vazut si eu pe Maria si e o scumpete intradevar .
In rest am citi asa in mare , multe stati pe pragul sau in drum de nastere si aveti intrebari referitor la asta , eu va urez succes si imi pare rau ca nu prea am experienta in nastere naturala , sper sa nu ajunga nimeni la cutin , altfel va refaceti dupa o nastere naturala .
Azi sunt f. obosita , cred ca am stat prea mult jos . Mai vb. maine . Va pup .

Alina cu Rayan Ioan si Mandy Stephanie 3 ani

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Am vazut pozele cu Maria, o dulceata
Si cu scumpul de Rayan . Alina, sa ne zici cum se impaca Mandy cu el si cu situatia.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Ankamie mi-a zis dr pe la jumatatea sarcinii ca el pleaca in concediu pe 6 iulie (sau in jur de data asta) dar cand am fost acum 2 sapt a zis ca stati linistita ca pana plec eu in concediu nasteti dvs, acum ori si-a amanat concediul ori se gandea el ca voi naste pana pe 6 iulie.

nasol cu nesimtirea asta prin mijloacele de transport, eu nu prea am mai circulat cu ele de cand a crescut burtica asa mare.

Dia si dr meu s-a purtat frumos tot timpul (bine nici n-am avut probleme cu sarcina), acum nu stiu de ce a rectionat asa, cred ca s-a simtit ofensat ca nu am procedat cum a zis el sau n-a vrut sa ma consulte degeaba ....

Maria e scumpica foc, sa creasca mare si sanatoasa! eu nu-mi dau seama inca cu cine seamana.

Diarux poti sa faci o salata cu piept de pui, pieptul de pui fiert sau calit cu diferite combinatii de legume. sorry, dar eu nu prea fac retetele ca la carte, improvizez in functie de ce am in casa.
eu am intepaturi destul de des dar sarcina mea e avansata si pe la 30 de spat nu mai stiu cum era, neuronu' bata-l vina

Irinuca tinem pumnii ptr sambata, las' ca o sa fie bine.

Cristina, Mary eu am luat prenatalul de la medicul de familie fara nici o adeverinta de la ginecolog.

Anka esti funny!

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Alina M....am vazut pozele...vreau si eu un baietel la fel de frumos ca al tau....ser sa ma auda si pe mine DD!!!
...sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi cu totii

Cami 36s+, cu ???????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

dara_d cu cine nasti la pantelimon?

Alina Maria ce dulce e baiatul tau. sa-ti traiasca!

_

32+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 50 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Maryb, nici mie nu mi-a trebuit adeverinta de la ginecolog ca sa imi dea medicul de familie prenatal.

Mie imi cam amorteste mana dreapta uneori, cand dorm sau cand stau mult cu mana pe mouse, la calculator. Azi vad ca mai tot timpul a avut tendinta sa imi amorteasca . Nu chiar amorteala, dar din cand in cand ma furnica daca strang pumnul.

Didi 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mai fetelor eu mi+am luat prenatal mai devreme la 30s poate de asta am avut nevoie de adev de la gine

tecky eu dupa ce mi-au aparut am fost la farmacie, si scrie si pe tub ca merge si pt prevenire si pentru reducere

alina mortal BB!este super!
mai fetelor un pepenas mai frumos ca altul!

irinabafta sambata!tinem pumnii!sa ne tii la curent!

ruxandra si eu mai mereu intepaturi in col si dureri ca la ciclu.eu ma asez in pat si ma lasa
cat despre pieptul de pui:CLAR SALATA

31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Deci, Ruxandra, nu te panica!!!!! Si eu il simt pe bebe jos si face niste tumbe si burtik face valuri-valuri!!! sa mai treaca din panica ...
AlinaM, an vazut poze cu Rayan!!!Ce scumpic e !!! Si ce nasuc frumusel!!!
Gabriela, eu o sa cer adeverinta de la ginecolog pt prenatal, caci doctora mea de fam e cam tacanita de felu-i si de cat sa ma puna pe drumuri, mai bine sa fiu eu pregatita...

Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel

AMR 54 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput