Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
RalucaAlexa spune:
Despre statul acasa nu stiu ce sa zic... Sefu meu m-a intrebat daca vreau sa stau mai mult de 2 luni acasa (in total, cu tot cu nascut!!) :))))) Ce-i drept omu' n-a nascut pana acu' (a facut-o nevastasa da' se pare ca n-a fost foarte atent!! :))) - ca idee mie mi-e drag omu' asta!!). Colega mea de birou a zis ca se face moasa, sa-i aduc ce-i trebuie, dupa ce nasc il sunam pe sot, vine ia copilu', iar eu raman la sv! Mi-am propus totusi sa stau un pic inainte si undeva intre 3 luni si probabil max 6 acasa dupa ce se naste bebe!
12+
galmita mea
justme25 spune:
90% este.......FETITA!!!!! Nu am crezut ca ma pot bucura intr-atat de tare! Sunt topita de emotie!! Mi-am luat si dvd ca sa pot privi in voie acasa!E extraordinar cum te poti indragosti de galmita ta din burtica! Suntem foarte fericiti! Tati a fost cu mine si s-a bucurat si el!
Bine..ne-a zis nenea doctorul ca exista o eroare de 10% si ca data viitoare se va vedea si mai bine, ca piticuta se tot sucea ba pe burta, ba statea cu spatele la noi! E super frumos totul! A masurat-o pe toate partile si mi-a zis ca e in limitele normale totul si a eliminat din prima nu stiu ce malformatii ce se pot observa la varsta asta (ceva la nas si ceva la ceafa parca..)Se pare deci ca mitul cu burtica tuguiata nu prea e adevarat!
Justme12+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
Selene_Bunny spune:
Soacra mea e OK, ma inteleg bine cu ea, ne ajuta, ne face de mancare, insa este genul de om care are incredere in tot ce vede la televizor, in tot ce citeste prin ziare, alea sunt standardele. Greu se lasa convinsa ca poate fi si altfel. De exemplu, n-a vrut in ruptul capului sa ma creada ca nasterea se plateste si inca cu bani grei. Daca pe vremea ei nu era asa, atunci nici acum nu e. La fel, cu medicii. Numai cum zice medicul e bine, medicul nu poate gresi. Nu vrea sa creada ca exista medici care fac erori grave, fatale. Pe vremea ei nu era, deci nu e nici acum.
A zis ca hai, ii dai la medic o atentie, asa, ca s-a ocupat de tine, dar nu milioane... Cum sa ajungi la 15, 20 de milioane cu o nastere? Ca n-ar mai naste nimeni...
Pe mine asa ma deranjeaza lucrurile astea... Le percep ca pe un afront la adresa inteligentei tinerilor, la adresa puterii lor de a sta pe propriile picioare, de a fi o fiinta separata de mama... Si mai ales la 30 de ani sau chiar mai mult...
Leditia spune:
just,felicitari pt fetita.
Deci in dec(asta ca avem si-o mamica de dec) si ian se nasc numai fetite?Hai mai asteptam vesti si de celelalte fete..ca trebuie sa facem o balanta,nu?Sau vom avea lista plina de roz?
Eu am zis ca e fetita..habar n-am pe ce ma bazez,ca doar n-am ecograf in mana,al meu zice ca-i baiat..si uite asa sunt nerabdatoare sa vad ce eate pt ca am pus un pariu..Daca-i fetita se lasa de fumat!ceea ce ar fi o chestie..
POZE
my baby
11+
RalucaAlexa spune:
Justfelicitari pt domnita!!!! Sa-ti traiasca, sa cresteti mari, destepti si frumosi!!!!
Eu ma duc maine dimineata... Am emotii!!!! Oricum, cand termin vin la sv deci pot da raportu la prima ora!!!!
12+
galmita mea
justme25 spune:
Multumesc fetelor pentru felicitarile transmise!
Va sugerez sa va cumparati si dvd-ul. Nu costa mult, iar bucuria pe care o simti de fiecare data cand te uiti la minunea din burtica nu se compara cu nimic!
E ceva extraordinar! Si cum se poarta bebe ca un om mare. La un moment dat isi luase manuta si o pusese sub urechiusa de parca era un om mare care se asezase intr-o parte ca sa doarma! M-am topit!!!!
E o minune! Nu incetez sa ma bucur!
Justme12+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
cami_antonia spune:
buna burticiiiiiiiiii
just felicitari pt fetitaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......ma bucur si eu tot fetita mi-as doriiiiiiiiiiiiiii......
am citit tot ce ati scrisssss.....foarte frumos ca avem fetite caci se spune ca este pace pe pamant.........
noi vom merge saptamana viitoare la eco sa vedem pe bebe....dar suntem inca micuti......astazi iar schimbam prefixul......intram in saptamana a 8a.....
selene tu de ce nu iti cauti un doctor in bucuresti daca tot nu esti multumita de cei din galati??? eu asa am facut si acum sunt incantata....si chiar mi-am gasit si un medic in apropiere si am 2 pareri si gataaaaaaaaaaaaaa
7+
Camelia
Selene_Bunny spune:
quote:
selene tu de ce nu iti cauti un doctor in bucuresti daca tot nu esti multumita de cei din galati??? eu asa am facut si acum sunt incantata....si chiar mi-am gasit si un medic in apropiere si am 2 pareri si gataaaaaaaaaaaaaa
Eu stiu de ce? Il pot cauta, dar tot pe Internet sau luand in considerare opiniile altor fete, multumite de respectivul doctor / respectiva doctorita. Sau citind topicul "Doctori de care sa nu te feresti". :)
Oricum pentru morfofetala m-a trimis la Bucuresti, dar mi-a dat doar un numar de telefon si numele clinicii, nu bilet de trimitere sau formular completat, nici vorba...
Si am mai spus, e mai complicat cu statul in Bucuresti, daca ajung seara, tot trebuie sa dorm o noapte undeva, mai ales ca transpir enorm cu caldurile astea... Daca ajung dimineata, iar nu ma pot duce direct la cabinet, toata putzind a transpiratie... Ultima solutie, hotelul...
A, plus bani de taxi (:D), ca in Bucuresti sunt mai pierduta ca-n Galati...