Puiuti de Randunici 2008!! (43)
Raspunsuri - Pagina 3
Kya spune:
Naty ai vazut asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94233, nu?
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Simo27 spune:
Nicoleta,super pozele!Mai,eu nu am fost niciodata in Parcul asta si e la mine in cartier!dar,nu mi-ai dat si mie un tel ca vii pana aici?ca veneam si eu cu baietii!e,poate alta-data!maine imi iau si eu copii si ii duc acolo-ca vad ca e tare fain!
edit:m-am uitat pe site-ul lor si m-a luat de-a binelea ameteala,eu nu cred ca as putea sa fac fata!ca am rau de inaltimesunt curioasa David cum s-ar descurca!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
naty, ce-i aia 'n-a mai vazut asa ceva'?..ce aiurea sa spuna asa..eu zic sa te mai duci sa o vada si altcineva, poate nu e chiar profi omu'..asa vezi, ma bucur ca ti-ai facut programare si in alte parte, sa te linistesti, cum bine ai zis, e important sa aiba experienta cu prematurii
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Kya, iti multumesc mult, nu vazusem topicul, am zis ca nu prea m-am mai uitat la Prematuri ca-mi fac rau multe chestii citite acolo. M-am mai linistit, chiar mult, citind-e exact cazul nostru, se pare ca e aproape o regula la prematuri si ca trece si spontan dar mai bine cu gimnastica...
Am uitat sa va zic ca mi-am comandat patutul www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3983" target="_blank">asta, vine maine sau poimaine.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
underqueen spune:
in sfarsit, am si eu o poza cu Tudor in brate!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
natynic spune:
Bravo Maria pt poza, f frumoasa ; aoleu, tot cu caciulita? Sau asta e gen "safari"?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
underqueen spune:
naty plecam afara si cam batea vantul...
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
underqueen spune:
cuscra mersi ce face nora-mea? vezi ca la semnatura nu merge linkul de poze
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
luny spune:
bravo, Kya, mi-ai mai linistit Varsatoarea!!
Maria, ce bine va sta!!
naty, foarte misto patutul, e si tarc nu?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!