Puiuti de Randunici 2008!! (43)
Raspunsuri - Pagina 21
clauclau spune:
Ramo, nu merg link-urile cu poze...Si eu voiam sa-l vad pe Andrei!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ramo_cata spune:
clau -da puiul meu dormea numai leganat....cand era mai mic il leganam in brate ceva de genul...sus-jos sus-jos...ca si cum ai arunca o minge...apoi intr-o zi l-am pus pe picioare ,ca nu mai puteam de maini si s-a obisnuit si pe picioare...desi soacra mea cum il prindea numai in brate il legana... acum de sapt trecuta ,nu mai stiu exact i-am dat sa manance si l-am vazut ca a inceput sa clipeasca mai rar i-am bagat suzeta,prima lui prietena, si a adormit...de atunci numai asa adoarme singurel...ba chiar intr-o seara i-am facut baitza si l-am pus pe picioare..l-am leganat lam leganat si puiul nu mai adormea...asa ca l-am pus in pat si n-a durat 5 min ca puiul a adormit...doar in cazuri f grele...smiorcait sau dureri de buritca il pun pe picioare in rest adormim singurel...
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
Olgutzika spune:
Bubu, merci! Eu stii cum faceam? Frecam varza cu cele doua "sari". Puneam in cratita ceapa peste care turnam niste ulei, strat de varza, strat de rosii, strat de carne de pe ciolanul oparit in prealabil, strat de varza, strat de rosii, strat de varza si apa cam pana pe la jumatate, plus inca niste ulei. Pus pe foc mic cratita acoperita, si tinut cat clocoteste vreo jumatate de ora, si pe urma bag la cuptor la foc mic. La sfarsit pun numai mararul si crengutzele de marar, plus ceva piper, ca al meu sot nu suporta foile de dafin, zici ca ii dau pesticide
. Nu puneam ardei, e o idee buna!
Urmatoarea mancare e dovlecei umpluti.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Rami, un scump Andrei! A crescut tare frumos si mult!!! Am vazut pompa in poza, te mulgi? Ca eu aveam senzatia ca ii dai formula ( pardon, pesticid
).
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
clauclau spune:
Inseamna ca doar eu nu vad link-urile din moment ce Bubu le-a deschis...
Ramo, am inteles, eu am incercat cu patutul in toate felurile si nu vrea sa adoarma singurica..., credeam ca ai vreo reteta miraculoasa!![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ramo_cata spune:
olga-iti multumesc f mult pt aceste informatii....o sa-l supraveghez...oricum nu-l las nici macar o sec singur...sunt dependenta de andrei chiar aseara imi reprosa sotul ca pe el am inceput sa-l neglijez...upsss...
clau intra pe link-ul de jos la bebicul meu scump si drag...bebe 24-25 iunie..
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
bubu05 spune:
Olga, pai suna bine cum zici ca faci tu varzica, dar mai bine pui bors in loc de sare de lamaie. Si mie imi place si cu ardei gras.
Eu am avut ardei umpluti si am mancat singura, ca nu-i plac randunoiului. A mai mancat Vlad o data, cu rugaminti si atat...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Olgutzika spune:
Valentina, nu stiu, ma, camera cu CARD de memorie. Esti sigura ca nu e vorba de HARD ( camera cu stocare pe hard-disk )??! Si eu am ca Naty, Sony cu inregistrare pe DVD. Excelenta este!!! Uite ca il intreb pe Radu ce parere are de marcile de camere, in general, si iti spun. Noi in afara de aparatul foto, toate in casa sunt Sony, asa ca mi-e ca te va sfatui tot la un Sony...
Olga
mamica de
natynic spune:
Ioana, razi de mine? N-am facut mai nimic azi; realmente n-am fost deloc in apele mele.
CAPITOL NOU!!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea