Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 24
![](images/user_woman.png)
popbianca spune:
nu stiu de la ce a fost ca nu am stat prea mult afara, am luat masa la ceva terasa la umbra, inauntru in magazine nu era cald...nu stiu
insolatie nu avea cum...
mai ales ca facut si diaree
insolatia e cu varsaturi si somnic
nu stiu ce fost...ceva viral...enterocolita(dar nu cred ca nu plangea de durere de burtica...dupa fiecare vomitatura era aproape ca noua)
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Poftiti la un alt capitol Spor la sporovait..
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
pussi spune:
petro nu sunt identice... asa ca le deosebesc bine, decand erau in burta.. Cu kk... ale mele au aprox. ore fixe de kk, fac si de 3-4 ori/zi.. depinde ce le dau!
eni la 7 luni, Elena avea 6.700 gr. si Ana 6.650! Voi? Dar avem faze cu nemancat, stai linistia.
anca D azi le-am dat branza cu rosie si marar.. Ana s-a lins pe bot, Elena a scuipat de numa
sunt rupta de oboseala, acum a adormit Elena intre maraieli...
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
pussi spune:
quote:
Originally posted by creem
Ellis parca se plangea ca papa putin bebele ei...adica 130 gr de papa, sau ceva de genul asta.
Pai a mea papa 30..in zilele ei bune 50gr...iar azi nimic..doar tzatzi si aia anemicatot beau bere fara alcool sa mai imbunatatesc
Copiii vostri papa tot cu voie? Adica toate linguritele sau tre sa va mai si "maimutariti" pe langa ei? adica jucarii, cantat, etc. Ma gandesc ca nu insist eu poate, pentru ca daca imi da peste lingurita de cateva ori sau se face ca ii vine sa vomite eu o las in pace...nu prea insist, ca am insistat de cateva ori si chiar a vomat...saracuta.De atunci m-am lecuit...dar parca prea putin papa. Dr. rade cand ii zic..cica s-o las in pace
Nu vrea sa imi dea vitamine ca sa nu devina grasa mai tarziu.
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
eu am luat decizia ca mai mult de 1/2 ore nu stau cu o fata la masa...asta e timpul pe care pot sa-l acord ei pt. masa respectiva, cat mananca mananca. ajunsesem sa stau singura cu ele si 2 ore sa manace...nu aveam timp sa pregatesc urmatoarea masa si ma termina psihic sa ma maimutaresc in fata lor.
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)