Banuiesc ca deja cam fiecare dintre noi stie care copil si unde a trecut. Noi suntem la gradinita nr 30 de pe Frigului. Vroiam sa aflu daca mai sunt mamici de pe forum cu copilasi acolo. Poate ne cunoastem si mai putem discuta impreuna.
De asemenea vroiam sa le rog pe mamicile care au avut copii la grupa mica la aceasta gradinita sa imi dea niste informatii despre ce au facut copiii in timpul anului. Amelia a trecut direct la grupa mijlocie si as vrea sa mai fac cu ea acasa din activitatile facute de grupa mica sa nu ramana in urma fata de ceilalti...
Buna,
noi santem de 2 ani la gradinita 30 de pe Frigului.
Am fost in grupa mica si mijlocie.
La sfarsitul fiecarui an scolar am primit o mapa cu "operele" copiilor. Tin minte ca in grupa mica au fost niste caiete speciale... ma uit acasa, sper sa le mai gasesc. Si in rest au colorat, au lipit..
De ce santeti direct in grupa mijlocie ? Asa ati vrut voi sau asa s-a "nimerit"?
Ingrid si Cristi 5 ani si 3 luni
Ingrid, poti sa imi spui te rog despre blocul B? adica cel de pe Frigului? E adevarat ca e mai putin ingrijit ca blocul A?
Am trecut azi pe la gradi sa intreb ce tr sa aduc ptr dosar si o mamica mi-a zis asta...
Eu nu am fost niciodata in corpul A...sotzul a fost la reinscriere acolo, dar stii cum sant barbatii ![]()
In corpul B n-as putea spune ca este neingrijit... este relativ curat (mai vad uneori dimineata nisip pe jos, la parter, acolo unde se schimba copiii), la baie este curat, si dormitoarele par OK (Cristi nu doarme acolo) numai ca sant la mansarda si cred ca acum e caldura mare....
Mobilierul este diferit de la clasa la clasa in functie de "sponsorizarea" parintilor... de ex. noi am strans bani la inceputul anului ca sa le cumpere alte scaunele.
Ingrid si Cristi 5 ani si 3 luni
Aha, merci de info.
Important e sa se simta copiii bine pana la urma.
Am mari emotii cu aceasta mare schimbare in viata Ameliei si a noastra practic.
Si Max al meu a fost inscris la gradinita 30 de pe Frigului, grupa mica, corpul B. Sper sa-i placa acolo, altfel alti nervi alta distractie
.