Vacanta in Turcia (7)
Raspunsuri - Pagina 19
clyo spune:
buna,
ne-am intors si noi ieri de la Delphin Diva; totul a fost minunat, cum de altfel ma si asteptam, cunoscand deja serviciile oferite de hotelurile Delphin.
daca aveti intrebari, va raspund cu placere.
oana_a spune:
Buna tuturor,
As vrea sa stiu mai multe pareri ale celor care au fost in aceasta vara la hotelul ROYAL WINGS-LARA-ANTALYA..aS vrea sa stiu daca e chiar atat de bun precum se spunep pt ca nu as vrea sa am asteptari prea mari si de fapt...
anul trecut am fost la delphine palace si a fost bine...Anul acesta am ales acest hotel mai laes gandinde-ne la facilitatile pentru copii cu toate ca eu nu am fsot "pro" acest hotel in special datorita pozitiei miniparcului pentru copii si a toboganelor-chiar la strada..dar am trecut peste asta...si pser sa nu fiu nevoita sa ma trec cu vederea si alte aspecte..
voi ce spune-ti..cu masa cum a fost?..
multumesc tuturor
daphnyie spune:
Desi vad ca se discuta despre Antalia, va rog sa-mi spuneti daca a fost cineva in Bodrum la hotel WOW Bodrum, ce imresie are ?
crisstin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clyo buna, ne-am intors si noi ieri de la Delphin Diva; totul a fost minunat, cum de altfel ma si asteptam, cunoscand deja serviciile oferite de hotelurile Delphin. daca aveti intrebari, va raspund cu placere. |
Bine ai revenit .
Chiar sunt curioasa cum a fost, sa pot face o comparatie daca sunt diferente intre inceput de sezon (cand am fost eu ) si in plin sezon (cand ai fost tu) . Ai avut ceva nemultumiri? Au mai organizat ceva petreceri seara la piscina? Ai fost la restaurantele a la carte? Daca da cum sunt ca noi nu am fost la nici unul , poate sa ne para rau ca nu am fost?
CornelB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daphnyie Desi vad ca se discuta despre Antalia, va rog sa-mi spuneti daca a fost cineva in Bodrum la hotel WOW Bodrum, ce imresie are ? |
Un hotel bunicel, spun eu, din cate am citit aici
Depinde foarte mult, insa, de nivelul de pretenii al fiecaruia, la ce te astepti sa primesti la banii dati... O sa vezi ca pe linkul dat de mine sunt doua pareri destul de contradictorii despre acelasi hotel...
Parerea mea, o repet: unul dintre cele mai bune hoteluri din Bodrum, chiar daca la distanta maricica de Rixos sau chiar de Yelken...
clyo spune:
crisstin, totul a fost la superlativ, nimic de reprosat.
singurul lor minus mi s-a parut a fi lipsa unui vorbitor de lb. romana la clubul de copii.
fi-mea are 4 ani si nu stie nici turca nici engleza inca, asa ca a trebuit sa stau cu ea mereu si sa-i traduc.
de multe ori, se plictisea si renunta a mai participa la jocurile organizate.
oricum, pe animator l-am cunoscut anul trecut la palace si chiar si-a adus aminte de noi, ma rog, de fi-mea asa ca mi-am facut cunoscuta doleanta
petreceri au fost in fiecare seara la piscina, sambata a fost pe plaja, cu foc de tabara, gratar si artificii.
spectacolele de seara au fost dragute; iar am alergat intre Luna park si mini disco
la reastaurantele a la carte nu am fost, am neglijat sa fac rezervare dar mancarea din restaurantul principal a fost delicioasa si variata.
am fost la palace la restaurantul cu specific turcesc si am mancat foarte bine.
ne-am intors odihniti, relaxati, bronzati si cu ceva kg in plus.
am scapat relativ usor si de "prietenii mei" rusii; erau foarte multi turisti turci, olandezi, nemti si romani.
andicu spune:
Vreau si eu sa intreb "plimbaretii" prin Turcia daca au mai fost in Antalya in concediu in luna octombrie.
Noi avem rezervare pe 18 oct cu Alibaba si ne-au asigurat ca charterul va fi valabil, desi , initial facusem rezervare la o alta agentie, cu charter din 20 oct, si ni s-a spus ca s-a anulat din lipsa de turisti si ca , de fapt, toate charterele din octombrie au aceeasi soarta.
Va multumesc.
ps. aaa, si mai astept si eu pareri despre Royal Wings, ca si noi tot acolo mergem, mai ales ca va fi prima noastra vacanta in 3.
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Am implinit 1 An
Marinarul vesel
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Moniland spune:
Vreau si eu sa ma duc la sfarsitul lui septembrie. Am gasit hotelul Siam Elegance & Spa in zona Antalya care m-ar tenta. Oricum plec din Cluj si nu prea sunt multe variante. Vreau ceva ieftin si bun .Ce stiti de el?
Andicu, am vazut RoyalWings si e excelent mai ales pt. copii. Dar cred ca mai potrivit pentru copii mai mari decat marinarul tau . Au un parc de distractie foarte frumos.
crisstin spune:
Clyo , ma bucur ca ti-a placut. Din pacate noi nu am avut parte de petrecere pe plaja cu foc de tabara , dar ce e drept am si platit mai putin decat in august. Cred ca a fost bestial........
felicia74 spune:
Corina75 am citit pe un site ca la Botanik bauturile imbuteliate sunt contra cost. Si apa plata se plateste? Ce era de baut la bufet, numai suc la dozator?
Cu ce i-ai facut laptele copilului?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)