Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 8
simonacip spune:
quote:
Originally posted by stefany_p
mai fetelor, dar ce program aveti...Ylari face treaba la 5.30, Simonacip are insomie la 4 dimineata iar Reallaura iese cu bb la plimbare la 8 dimineata

scos din context e hilar intr-adevar..Dar cu bbii niciodata nu stii ce si cum, plus ca mai deprinzi obiceiuri de stat noaptea treaz
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by stefany_p
mai fetelor, dar ce program aveti...Ylari face treaba la 5.30, Simonacip are insomie la 4 dimineata iar Reallaura iese cu bb la plimbare la 8 dimineata

Pai, daca tot nu dormim noaptea...la mine ziua asta a inceput la 2 si ceva, de cand s-a sculat bb, a papat, am stat in bouncer pana pe la 4 si ceva, apoi a inceput roncaiala si fornaiala, iar eu cu aparatul de filmat pe el.
nu mi-a iesit. fornaia cand inchideam camera...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
cleo78 spune:
niatsa
buna cafeaua....
iesim si noi in 10min. Ca aseara nu am mai apucat ca s-a facut vant.
Despre lapte in ochi: acum 30 ani era unica solutie. Fiind steril in sanul mamei...si fiindca nu se gasea ser fiziologic.
Acum noua ne-a zis: comprese + ser la spalat, masaj sa desfundam canalele.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
cleo78 spune:
stefany_p, tu esti ultima burtica activa?

sa faci o poza cu burtica, da?
o
povestea nashterii
cleo78 spune:
fetelor, mai am o problema. Adica un pitic pe creier.
Primele sapt am slabit superb: cam juma de kil pe sapt, pana cand am mai ramas cu un +3 kg. Si astea nu se mai duc DELOC!! de ceva timp nicio mishcare la acul cantarului. Brrr. SI io speram ca o sa reincap in hainele de dinainte. Hai ca am piept (casca de miner, da?), mai e ceva burtica, dar mai mult o piele atarnand asha....f. inestetic.
Pot sa tin cura de slabire?
In ideea ca nici nu m-am trezit dar mi-e deja gandul la ceva dulce
iar ieri de nu erau caldurile alea faceam tort cu ocazia zilei de nashtere a lui David ![]()
o
povestea nashterii
simonacip spune:
Cleo, eu mai am +5
..Si incerc sa tin dieta dar nu pre mai pot. Tin 2-3 zile fara piine, dulciuri, mincat dupa 6.00 si apoi calc strimb.Ca sa nu mai vb ca si inainte de sarcina asta aveam 2-3 kg in plus, deci dc le adun...Dar nu le mai adun ca ma deprim. Oare de ce avem pofta asta de dulce? ieri am mincat si ciocolata alba si inghetata..ca sa nu mai vb in fiecare dimineata cereale cu lapte (care sunt si ele dulci)..
Fetele oare cind deschid astia la Mall, aveti idee?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
simonacip spune:
Aaa, si ieri dr mi-a spus ca ne tb 9 luni sa ne revenim...Ea-mi spunea ca am slabit, eu ca nu suficient
..si mi-a spus ca abia am nascut si blablabla
..
Oricum,Cleo, dupa ce vei termina cu alaptatul vei mai da jos citeva, ai sa vezi..Acuma, cred ca la mine 3 sunt numai pe burta si 2 pe fund si pe coapse
macar daca aveam si eu casca de miner in loc de burta
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
alina_anto spune:
Neata!!
Parca, parca as bea si eu putina cafeluta de la Ylari..
O felicit inca o data pe Miss, sa te refaci repede! Noi te asteptam cu drag!

Alysh, imi pare rau ca esti inca bolnavioara...Ai grija de tine!
Ylari, Laura, Cleo plimbare placuta!
Sara e foaaaaaarte agitata, nu doarme nici ziua nici noaptea....se frichineste, se foieste, plange, mananca, sughite, etc etc...nu mai pooot, vreau sa dorm....

Ce sa mai fac??????Ca nu mai rezist, sincer.....
Am vorbit cu dr si azi vine sa o vada pt ca am terminat tratamentul si vreau s-o mai asculte la respiratie.. O sa-i spun si de starea ei de agitatie.. Sper ca de azi s-o pot alapta..
Laura, si Sara fornaie, dar dr mi-a zis ca sunt secretii normale. Pot fio de la polen, de la praf, de la aerul asta poluat...deci sa nu-mi fac probleme. iar ei sunt mici si nu stiu sa tuseasca si sa elimine secretiile... 
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
ancaurn spune:
Wow...lipseste omul doua zile si...naste MissParker. De fapt ma asteptam sa gasesc vestea asta atunci cand am deschis calculatorul.
FELICITARI FELICIA PENTRU BEBE GRASUNEL. sA FIE DAVID SANATOS, MANCACIOS, FARA COLICI, VESEL SI BUN CA MAMICA LUI. iAR TU, SA TE REFACI REPEDE, REPEDE SI SA REVII PE FORUM SA NE POVESTESTI TOATE AVENTURILE NASTERII PUIULUI TAU. Si asa cum ti-au spus si fetele, sa nu-ti para rau ca afost nevoie de cezariana. Bine ca s-a luat hotararea la timp si ca sunteti sanatosi amandoi. Sa fiti fericiti impreuna cu tati al vostru.
Noi ne luptam cu colicii. Nu mai stiu ce sa fac cu el. Bonisan ii face mai rau, Sab simplex vad ca nu mai are efect. Merg azi la HelpNet sa caut Colic Baby si Calma Baby. [red]Gabitza, parca tu le-ai racomandat. Care a avut un efect mai bun? Sau sa le iau pe amandoua?
Facand exceptie de colici, in rest suntem bine. Azi Dargos a implinit 2 saptamani si mergem dupa-amiaza la dr sa-l cantarim. Eu nu mi-am luat cantar, ca am stiut ca o sa patesc ca si Cleo ![]()
Va pup ca plecam putin pe afara.
Poze
http://s198.photobucket.com/albums/aa159/ancaurn_bm/DRAGOS/]DRAGOS-poze[/url]
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)
ancaurn spune:
Scuze pentru caractere, nu stiu ce s-a intamplat.
Si sa nu uit sa scot si eu cateva agitate pentru Stefany_p si parca mai era si buburuzii.
Oricum, pentru toate burticoasele care-si asteapta puisorii: 

Poze
http://s198.photobucket.com/albums/aa159/ancaurn_bm/DRAGOS/]DRAGOS-poze[/url]
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)