Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by anaxena

ajutati-ma si pe mine!!!

eu sunt cam rau:
epiziotomia e mica si a dracu rau de tot,dar nu asta e problema...oricum m-ar superajuta nishte sfaturi de cum sa o ingrijesc

problema sunt sanii,s-au triplat,sunt tari de nu mai am sfarc,Maria mi-a rupt sfarcurile in doua in spital si nu o mai pot alapta si ma lupt cu pompa,sunt o rana continuua si sunt intotdeauna plini...imi vine sa plang!!!vreau sa o alaptez si nu pot pt ca in spital fara`sa shtiu mi-a inghitzit sange dintr-un sfarc si a vomat numai sange,dr nu shtia de unde e ,dar multzumesc lui DD s-a elucidat misterul,dar pana nu se vindeca sfarcurile nu o pot alapta..asha ca va rog din tot sufletul dc shtie cineva ce pot face macar sa nu mai stea mereu umflatzi ca nishte pietre sau cu ce ma pot da pe ele sa se vindece repede(garmastanul nu m-a ajutat) sa-mi spuna..e groaznic ce patzesc,sunt fff grei si curg intruna, ma mulg 150ml la 2-3 ore si curg in continuu...va rog ,dati-mi un sfat

Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 1 zi
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

ca sa poti alapta, daca nu ai sfarcul format, sunt mameloane de protectie de la Avent, la farmacii, de silicon. Nu stiu sa itsi zic mai multe, ca nu am fol.

pt recuperarea ranilor: unguent Garmastan (cam 20 roni), io l-am fol. din luna a8a de sarcina, tot am facut un pic de rani, dar nu cum zici tu!!!deci m-a ajutat ca sange nu am vazut decat 1 strop... poti folosi si bepanthene, pune pe sfarc mult, mult, sa acoperi sfarcul, apoi am stat asha dezbracata prin casa, cu tsatsele la aer...dar tre spalat bine bine inainte de a alaptat.
Pt sanii tari si plini (vad ca ai recolta cam cat mine...), baga sanii sub dush, si mulge cat poti. Apa caldutsa tsii va relaxa si calma putin. Apoi pune pompa. Pompa iti va forma si sfarcuri. Si cu pompa dai batai si goleshte sanii! toti stropiii. Apoi comprese cu gheatsa, sau cu prosopele din congelator. A, cica merge si cu felii de frunze de varza zdrobite, cred ca poti sa combini asha: pui frunzele de varza zdorbite 5-10 min in congelator. Gheatsa va decongestiona, si cica mai inhiba lactatia.

Stiu, e crunt, alaptezi 30min plangand, dupa aia iti mai ia 30min -1 ora relaxarea sanilor, si daca mai dormi 1 ora....e bine. Cu pashii astia in 24-36 ore am inceput sa imi revin, sau macar sa vaz luminitsa de la capatu tunelului. De trecut de tot insa... nu itzi zic cand...ca te spariu.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

iar a inceput sa planga - a papat 5 min si acum a picat ca lemnul ...ma duc sa o schimb, sa o conving sa mai pape un pic ... MORRRR
ah era sa uit- Laura - ce nashica mumoasa! Tare frumusei ati fost voi 2 , superbe poze si ce buchet frumos

Adriana mami de Andra noastra!

Poze Andra (20.05.08)
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Bun venit bebe DAVID!!!!!! pentru mami! Cred ca a fost o aventura... o sa aiba ce povesti Miss!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

FELICITARI MISS SI RECUPERARE GRABNICA SI DAVID SA FIE CUMINTE SI PAPACIOS SI NECOLICOS!!!!SI TATICUL SA FIE CURAJOS SI CU MULTA RABDARE

Fetelor cam cat tre sa tina lohiile???cum tineti bbi imbracati in casa si ce temperatura aveti in casa, in camera lui bb???

Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

BINE AI VENIT PE LUME BEBE DAVID!!!!! SA CRESTI MARE SI FRUMOS, SANATOS SI NOROCOS! SI PARINTII SA SE BUCURE DE TINE!!!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Legat de protectoarele din silicon de la Avent pot sa dau eu detalii. Fara ele nu puteam alapta, din motiv ca nu aveam mameloane de nici o culoare, unul era prea mare si nu ii intra in gurita, celalt prea mic si nu avea de ce apuca. Acum s-au mai format dar tot folosesc protectoarele. Sunt super. Tb sa prinzi insa jocul, adica tb sa ii picuri cateva picaturi ca sa traga.

Legat de sanii prea umpluti, ti-au zis fetele, nu ai decat optiunea de a pompa. Si sa reduci lichidele.Adica sa bei numai cand iti e sete si numai cat sa iti potolesti setea cat de cat.

AC si temperatura, eu va spun ce fac. Dau drumul la AC la 25 de grade, bb il tin in body si sosetute.
Inca nu am ajuns sub 26. Daca vad ca ii e rece il mai imbrac cu un pantalonas ceva.

MSBB parca il descrii pe al meu copil. Avem o reala problema cu mancatul. Mananca 50 de ml si cade lat. Evident se trezeste destul de des.
Inainte manca si 140 de supliment. Cat trage de la san nu stiu. Sunt mese la care vrea sa stea numai la san si sunt mese la care zici ca ii dau otrava.

Sa vad cum se desfasoara lucrurile azi.

Miss iti doresc tot binele din lume. Sper sa treci peste momentele grele cu aceeasi tarie cu care ai trecut peste celelalte in viata. Un bb fara colici si mancacios iti mai doresc si tu sa ai laptic si sa il poti alapta. O sa vezi ca va fi un racusor puternic ca mamica lui.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mamici si burtici,
Am deschis un subiect special unde sa o felicite toata lumea pe Felicia:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123126

Daca doriti, va invit acolo sa spuneti cateva urari!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Bravo, Miss, felicitari pt bb grasunel, refacere rapida, ca tare te-ai mai chinuit..Aseara la 1.01 ma gindeam la tine si postam si tu la 1.08 nasteai...eh si acu 2 luni, dar vreo 2 ore mai tirziu, venea Mateiutul meu drag..
La Multi Ani si pentru noi
Azi am fost la vaccin...i-am facut Infrarixul...sper sa n-avem reactii...Are 6800 si 59,5 cm..deci e cam grasunel..
I-am spus de problema mea cu eritemul, cu pielea marmorata si m-a trimis la un cardiolog, mi-a spus ca de obicei pielea marmorata e asociata cu malformatii ale inimii.Imediat ce am terminat acolo am fost la cardiolog, mi-a spus ca e ok, ca are pielea marmorata pt ca e el mai roscovan si are pielea deschisa si sa stau linistita. Macar nu-mi mai fac fel de fel de ginduri...

Anaxena, vad ca fetele experimentate ti-au raspuns deja in problemele cu sanii, iti dorim sa intri pe fagasul normal cit mai repede!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by cleo78

S-a nascut DAVID!!!! 24 iunie, 1.08, cezariana, 3960gr, 53 cm!!

Dilatatia a stagnat la 6, cateva ore si s-a trecut la cezariana. Ala bebe potoros!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Uof, uof!!!
Sa fie sanatos, sa ii bucure pe mami si pe tati, sa ii dea Dumnezeu fericire si toate toate bune!!!!!!!
Miss, sa te refaci repede (o sa te refaci ca tu esti puternica) si sa ne scrii cat de repede, ca mie una tare dor imi e de postarile tale. Dar pana atunci, pupa-l pe Daviducu din partea noastra!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

MissParker. Felicitari pentru Daviducu tau iubit!Sa iti creasca mare, sanatos si fericit!Iar tie refacere cat mai usoara, laptic cat are Daviducu tau nevoie, si sa fiti fericiti in noua formatie completa
Imi pare tare rau ca ai trecut prin aceasi experientza ca si mine. Eu am stat vreo 12-13 ore in travaliu fara pic de dilatatie.....dureri crunte...stiu cum e. Sper sa nu suferi din cauza asta, stiu cat de mult ti-ai dorit sa fie natural...parca retraiesc esecul meu de a naste natural...sa dea Domnul sa nu te afecteze asa cum m-a afectat pe mine.
Trebuie sa te gandesti ca totul s-a facut pentru binele lui Davidutz, si asta conteaza cel mai mult.
Sa nu crezi ca esti o mama mai putin buna(asa cum am crezut eu nu stiu cat timp) pentru ca nu ai nascut natural.
Stiu ca dezamagirea e crunta, mai ales cand te-ai pregatit sufleteste pentru o asemena experientza si pur si simplu sa ti se ia...
Vreau sa te incurajez si sa iti doresc refacere la fel de usoara ca si a mea(si crede-ma ca m-am refacut rapid)..si daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva cand iti e mai greu sa stii ca sunt alaturi de tine. Te pup si iti doresc numai bine.

Cleo poti sa imi trimiti si mie pe PM numarul de telefon al lui Miss?

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput