Puiuti de Randunici 2008!! (42)
Raspunsuri - Pagina 8
mstela spune:
Hello people!
Ce zi azi!!Cald tare,frate!
Am iesit cu Teo afara de la 20 la 22,ca gagicile pe inserat.Nu am putut mai devreme,si chiar si atunci muream de cald si am scos-o in body subtire fara maneca!Sunt curioasa cum ati dus-o voi azi!!Nu am avut timp sa citesc!
Tot mai am de recuperat,ca ciripiti nu gluma!
Si acum,idei in urma cititului:
Kya,imi pare rau ca nu am putut sta mai mult impreuna sambata.Noi am ocolit lacul,apoi am alergat spre masina fiindca incepea ploaia.Poate data viitoare vom sta mai mult impreuna.Mai nou,si Teo baga manutzele in gurita si nu prea am ce-i face.
Delphin,traiasca puiul crestinat!
Naty,am ras tare la faza pove de tine referitor la preotul de la sf stefan.Intr-adevar,nici eu nu am mai vazut un alt preot sa se comporte la fel,dar am inteles ca e f strict,si chiar asa cica scrie la carte,ca mama sa nu puna mana pe copil la botez,numai nasa,ci doar ea.Sa-ti spun ce mi-a facut mie cand am botezat-o pe finutza:era aprile,f frig,eu nici nu stiam sa manevrez un copil bine pe atunci,si statea cu ochii pe mine sa o tin/imbrac/dezbrac numai eu.Daca vroia sor-mea sa ma ajute la imbracat ca era si f frig sau altcineva,tipa preotul la ea:"Sunteti cumva nasa?".
Olga,eu o invelesc pe Teo cu cearsaful in care a fost prinsa la botez,e f subtire.Teo nu transpira vad,doar la cap putin,dar observ ca nu suporta cearsaful si o gasesc peste el.Iar eu ma invelesc pana la gat in cearsaf!Si o culc in body mAneca scurta,cateodata pun si pantalonas subtiree.
Intrebare:voi unde tineti siropelele,Vigantolul,cand in casa sunt peste 25 grade bine?
Naty,am vazut o Iulie haiosa tare cu ochelari
(m-am spart de ras) si in leganut e SUPERBA!

Ai mare dreptate vis a vis de scoica,dar e teribil de greu daca nu vrea si nu vrea.Dar ne straduim!Asta e scoica-o porcarie,nu are nici un reglaj:http://www.chic bebe. ro/products/182-013kg/1463-babycare_fotoliu_auto_z_103.mbs 
Cuscra,nu am vazut inca poze de la botez.Ai pus?Chiar ca e o legatura intre copiii astia.Haha..
Clau,ma bucur ca ati avut un weekend frumos!Am fost si noi prin Auchan si am luat multe bodyuri dragute...super ieftine!!!Merci de pont!!
Fug la dus ca ma apuca dimineata daca stau sa citesc mai departe...
toata lumea!!Nb
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
stati sa mai zic ceva,ca am vazut acum:
tuchi,drum bun si zile frumoase si calduroase,copchii cuminti si fara probleme!!
Naty,ce super ca plecati la munte!Ma bucur!Sper sa gasesti pat pliant,eu nu am!
Am auzit ca s-a crestinat albinutza?Sa traiasca!!!Abia astept sa vad si eu poze!
Acum chiar fug!!!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
hmmmm...studiez...
...dar are cineva idee, la patul asta pliant daca-l iei la drum se pliaza si salteaua sau aia trebe luata asa, sa-ti ocupe juma de masina? 
Stela, eu am scos-o pe Iulia dimineata in rochita cu maneci f scurte si chilotii-set
, craci goi, iar acu seara in body cu maneca scurta decoltat si pantaloni scurti, tot craci goi ![]()

Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bubu05 spune:
Buhuhuuuu!
Ariel, nu esti prin zona?? ![]()
Mai fetelor, ce calduri!
Azi n-am putut sa stau la PC pt. ca e chiar sub AC si a mers toata ziua, ca altfel ne sufocam! La dormitoare ajunge mai putin, dar e respirabil in casa. Il pun la 24 de grade. Plus ca azi a stat Lica si mi-a calcat o gramada cu AC dat drumul si nu puteam sa stau sub el.
Am vazut Mufarina[/b ]scumpa!
Clau si Ioana, sa stapaniti sanatoase carucioarele!
Deci v-au placut pantofiorii mei, da? 
Mi-am comandat si eu de la Chicco vreo 6 jucarii, de pe site-ul lor si mi le aduce aine. Si am luat si fluturasul ala, tare frumos e! Abia astept sa mi le aduca si vor fi cadou pt. botez de la cumnatica mea ![]()
I-am luat si eu azi hainutele de la Z lui bebe, sunt superbe!
Tuchi, ce tare e Seb murdarici la gurita!
[b]Naty, si eu zic sa nu te ingrijorezi de Iulia. N-am apucat sa citesc capitolul nou, daca mai sunt noutati, sunt iar repetenta!
Si eu ma gandeam sa nu mai ies maine afara dimineata ca e cald ra si sa iesim la 7 jum seara pana la 9. Sa vedem...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Vad ca vb si de lapte praf, eu ii dau Milumil si ii place, din asta a papat si Vlad si nu a fost deloc gras de la el, arata super!
Valentina, am vrut sa te sun azi sa ne intalnim, dar pe caldurile astea am stat in fata blocului pe banca la umbra pana pe la 1, mai adia vantul din cand in cand. Eu am iesit la 11, ca pitic s-a trezit la 10...
Ariel, Stefanut face kk tot culoarea mustarului dar cremos si mirositor ![]()
Si el papa san vreo 3-4 minute, trage din el ceva, eu cred ca vreo 50 ml...apoi papa 90- 120 ml completare. Eu am tetine NUK sau BabyNova, ortodontice, cu gaurica pe o parte. Pe-alea rotunde nu le vrea.
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mami_papatot spune:
fetele iubitele
, acum le incarc...sunt multe si mari asa ca mai dureaza...deocamdata cele facute de familion si curand vin si cele de la futograf...dar pana le incarc si pe alea....
in alta ordine de idei, raportam 5500 kg, din care 1 kg, in doua saptamani...crestem mari si voioase..radem, gangurim la greu, accidental, evident, am scos si cateva "mama", am facut vaccinelul de 2 luni, ne place mult somnicul, cate 7-8 ore pe noaste, program non-stop...nu mai stiu...nu o suparam prea mult pe mami si probabil ca daca nu m-ar trada cu munculitza ei, chiar nu i-ar fi absolut deloc greu cu mine!
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
bubu05 spune:
Mai ce ma oftic...emisiunea mea de la 12 noaptea...imi pare rau ca nu pot intra mai des ziua sa ma conversez si eu co toate randunicile 
Bagati-ma si pe mine in seama!![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Ah, Mami-P, de cand nu te-am vazut! Foarte frumoase pozicile cu albinuta!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mami_papatot spune:
va pupic fetelor pe toate, fara nume ca nu vreu sa-mi scape nica...vedeti ca am mai pus pozici ... si o sa mai pun... nu stiu cine a zis de carucior...e la bebe in aprilie....si o sa mai pun cu tortuletul...yummi ca yummin...dar oaul face toti banii...
acus ma mulg si apoi ma culc ca la 6 trec la ace...
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
mihutza11 spune:
hello!
mai parca nu dovedesc cu cititul din urma... parca nu am spor deloc...si nici timp, mai nou ..
am vazut pozici frumoase cu bb botezati si frumosi..
Clau ii dau dintisorii Rebecutzei? wow!
fetita mare!
Naty Clau a zis bine cu centrul de activitati.. sta intinsa pe spate si da cu manutza in jucariile agatate.. si da, sta pe jos.. asa ca nu te mai gandi la toate prostiutele legate de Iulia. 
Bubu f frumosi pantofii!
Cuscra ti-ai tras steguletz de Romanika.. ce smechera te-ai facut!

acum am terminat cap trecut... off greu merge.. si s-a trezit si pitica... nu prea mai pot citi acum..
eu am inceput sa ma lovesc de o problemutza in sensul ca la masa de noapte nu mai reusesc sa o ragai orice i-as face... are ceva? la ea nu am obs mari schimbari in comportament din cauza asta..
asa.. voiam sa va mai spun ca fata mea e smechera.. la ultima masa inainte de nani, face scandal.. e mom zilei in care plange de obicei ca vrea sa curga laptele garla... si pana nu vine in fortza laptele nu se potoleste.. bine, am noroc ca vine repejor
.. dar asa ii place sa ii umple gurita si sa dea si pe afara...
am pus si 3 pozici (sa vedeti ce pozitie de papa are+plus cum isi baga degetzelele in guritza)si un filmulet cu o zornaitoare: aici
trimit... si sper sa citesc si cap asta.. desi nu prea am sperante..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara