Puiuti de Randunici 2008!! (42)
Raspunsuri - Pagina 7

Kya spune:
 Simo, Luny 

multumim mult pentru urari! 

Ii ramasesem datoare lui Gudinde cu un raspuns. Cea mai mare masura pe care am vazut-o la Debenhams la rochii era 20. Insa multe dintre ele nu aveau decat o singura marime - era doar o singura rochie.
Evident pentru mine nu am gasit absolut nimic, desi am probat un brat de rochii. Prea mari sau prea mici sau prea ciudat veneau pe mine. 
Papacel ce dlaguta e albinutza! Scumpa foc! 
 mai treci si pe la noi din cand in cand!
Kya mamica de 
 Sanziana 
 mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!

gudinde spune:
 Kya
,
Multumesc pt vestea buna adusa.
Imi pare rau ca nu ti-ai gasit nimic. Din pacate m-am uitat de site-ul Debenhams si nu livreaza decat in Anglia. Deci, singura solutie e sa gasim aici ceva care sa ne vina.

luny spune:
 uite, Simo
pozele:
http://good-times.webshots.com/album/563884125wLQQGV
filmulet:
http://good-times.webshots.com/video/3084109240102928442HrSTlF
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

natynic spune:
 Maaaaaaaamaaaa, ce mistoooo a fost albinuta la botez!!! Superb, superb totul dar dupa ce am vazut Mami ce marturii mi-ai facut mie pt Iulia la botez nici nu ma asteptam la mai putin 
LMA Sanziana mica!! 

Simo, 
nenea buric te 

Fetelor, am o problema: deci plecam in w-e, pana la urma la Predeal, dar n-avem in ce o culca pe Iulia (ca in pat cu noi exclus, asta nenegociabil!). Randunoiul nu vrea sa cumpar pat pliant, bineinteles ca-l voi fenta 
 si apoi va fi f incantat de el, DAR in cazul in care daca dau comanda si nu vine pana in w-e m-ar putea salva cineva cu unul pe care nu-l foloseste? Ma bazam pe un prieten, dar l-a facut pat definitiv la casa lor de vacanta si nu ma poate ajuta...
Eu oricum incerc maine sa dau comanda, iar am de studiat pe net! ![]()
Tuchi, drum bun-bun, ca stiu sigur ca nu te va lasa pe tine sufletul sa nu mai intri maine sa ne faci cafeaua de bye-bye si vreau sa citesti ca te 
 cu drag. sa ai o Ilincoasa cuminte, ca de Seb nu-mi fac griji, e nascut deodata cu Iulia, cunosc marfa!
Naty
  mamica 
 Iuliei Elena (30.01.2008) 
 DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!  
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Simo27 spune:
 Luny,wow ce v-ati distrat la piknic
!si  pe Mufa imi vine sa-l mananc cand vad ce zambeste
Kya,multumim de cinste![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de  SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

POZE 
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte! 

tuchita spune:
 Pupici la tot stolul!

Sper sa ma intorc intreaga la cap!
multumesc la toate de urari stiti ca o sa ma gandesc la voi!
Naty, urca-ti funduletul si printesa in masina, du-te pana in Unirii sau pe Titulescu la magazinul Piciul si-ti iei cam ce pat vrei tu, fara sa mai astepti vreo livrare!
Week-end placut si voua la munte!
PA!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

gudinde spune:
 Eu ma pregatesc de culcare, asa ca va spun tuturor noapte buna
Tuchi
 drum bun!
Pt maine: La multi ani Sanziana!!!

Kya spune:
 Naty 
 mersi! Succes la gasirea patului. Unde stati in Predeal? Ca stiu ca sunt anumite vile care au ei patut pentru copil si pot sa-ti dea. Vezi, Sanziana ar pleaca ca melcul cu casa (landoul) in spinare ![]()
Gudinde  
 multumim pentru urari!
Kya mamica de 
 Sanziana 
 mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!

luny spune:
 simo
tuchi, concediu placut si vreme buna!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

natynic spune:
 Tuchi, eu abia-abia o scot pe Iulia dimineata devreme si seara, uite, am iesit la 20.30 azi si canicula abia incepe, va fi si mai rau. Doi, am mai zis ca inca nu o car cu mine in magazine mari, aglomerate. Fie gasesc pe net sa-mi livreze rapid, fie gasesc o solutie sa o las cu cineva si dau eu o fuga. 
Kya, nu stiu unde mergem, e aranjamentul unor prieteni care merg si ei cu noi
Naty
  mamica 
 Iuliei Elena (30.01.2008) 
 DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!  
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea