Ariel, cand am citit, instantaneu m-am intrebat care e nr de la mine...si cu maaari eforturi mi l-am amintit pe cel de la secretariatul nostru, dar pe ale spitalului nu le mai stiu, trebuie sa caut 
Bubu, nu pot sa dorm ca vine cica la 5 terapeutul si am emotii, daca iar nu apare? ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Mama ce calduri! Chiar ca sa traiasca AC-ul, chiar daca nu am fost niciodata adepta lui daca nu-l aveam cred ca muream in casa! Noi am fost dimineata la 9.00 in parc si era asa de bine, la umbra sub copaci insa cind am plecat de acolo nu mai era asa frumos. Am observat si eu ca Diana doarme mai mult cind dau drumul la aer, eu o tin doar intr-un body maieu, inclusiv afara pt ca transpira fff rau, cind o iau din carut e uda pe spate.
Kya La multi ani pt Sinziana si Olgutzika ai fost criminala cu pisica si echilibristica!
[url=poze][url]http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
Mufa azi a stat la blana goala, doar cu pempersoi! si ce-i mai place!![]()
Bai, dar ce-i cu GECKOOOOOOO??? ne-a ramas datoare cu finalul povestii,!! sper ca e totul ok la ei acolo!..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
CAPITOL NOU SI RACOROS!!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea