Puiuti de Randunici 2008!! (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olgutza, f frumos ai povestit despre fratii tai si lumea lor Pina acum recunosc faza cu pupacitul in exces
Naty, cum stie ea dragutza care era caminul inginerilor!
Ariel,pentru faza cu "ingineria si ortografia".Multumesc pt pontul cu butonul edit (mereu m-am intrebat cum se face smecheria asta dar mandria personala ma impiedica sa-ntreb)si mult succes "in Nicolae Iorga"caci sunt sigura ca acolo trebuie sa ajungi pina la urma.Incercati pe 5 dupa-amiaza, ia si omu' cu tine ca poate el are mai mult succes la taximetristi!
Butucica, bravo pentru iesirea din butoi , pentru painea nearsa si pentru manechiura/pedichiura de nota 15 (am facut si eu o medie )
Bubumi-ai facut pofta de cumparaturi on line!
Ursulicabine ai revenit cu ursulet crestinat si imbaiat si cu poze frumoase!
Fug ca vrea baiatul meu sa-mi zica ceva! (adica bolboroseste asa , pentru Naty care ar putea crede ca-mi zice ce-a visat azi noapte )

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Olga,si eu am luat un centru de activitate de la Tinylove si a fost 320...cam mult,dar merita!mai ales ca l-au platit bunicii

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo-Mimo,fi pe faza ca deseara pun poze

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Simo, prezent!Am inteles, voi fi pe faza!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mimo, sa nu te superi pe mine, ca si eu tot inginer sunt:))) stii ce se zice: asemanarea intre un inginer si un caine. amandoi sunt inteligenti, dar nu stiu sa se exprime:))) noi facem exceptie de la regula:))) ne exprimam foarte bine si mai ales muuuult:) poate din cauza faptului ca niciuna nu profesam in inginerie...
apropos de chestii tehnice, am obs. ca de cand "frec" tastatura toata ziulica, am inceput sa am un scris oribil! si eu care scriam atat de frumos!!!! mereu imi cereau colegii cursurile si la examene stateau langa mine, ca sa inteleaga cand copiau de la mine :)))
pana la cat au prg uc publicul la iorga? ca al meu randunoi, la ora aia se da cu microbuzul spre casa...

olgutza, ce te mai miri de preturi??? nu ai inteles ca TRAIM IN ROMANIA???

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

bai frate, ingrozitor de cald! cat mai tine canicula asta?

am vazut ursuletzul mic la baitza de botez, astept si restul pozelor!

si am impresia ca ne-am adunat aici cele mai sadice mamici: una care taie copilu; cu drujba, alta care isi bate copilu' in carutz pe strada, alta care pana sa ajunga la copil isi varsa nervii pe motan...fooaaaaaaaaarteeeee tareeeeeeeeeee!

in alta ordine de idei eu am lipit de wc, din cauza de ceva moale si cred ca o sa folosesc in curand crema mustela pt iritatii de la scutec! dak la fii-mea merge, la mine de ce nu?

pucca bratarica din aia din material am vazut la faimoasele magazine Z exact acolo langa casa de marcat! dar nu stiu daca mai au ca la cat au cumparat fetele astea acum cu reducerile....

ma duc sa-mi hidratez copilu' cu niste ceai sa vedem dak e si ea de acord!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Ariel, azi pina la 18.30.Ajungeti, ajungeti!Bafta! Nu ma supar ,Doamne fereste! F greu ma mai supar eu de la o vreme incoace!
Iar cu tastatura, eu i-as ridica statuie aluia de-a inventat-o tocmai din motiv de scris urat!
Dar stai sa-ti spun ca aseara ma gandeam la voi si aversiunea voastra pentru televizor pentru ca de cand cu campionatul asta de fotbal vezi televizoare peste tot, n-ai cum sa scapi.Erau in IOR 2 ecrane cat casa poporului si era lume care statea pe bancutele alea etajate si se uita in parc la TV! Mare ti-e gradina!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ursulica, ce poze frumoase, dar bebeleeee, numa bun de rontait!
olgutza, ce misto e salteluta de joaca, dar scumpa e pe site ul ala!!!
simo, traiasca scoicaaa, te felicit ptr victorie!! Mufa are momente cand sta, altele cand nu vrea..
butucico, bine ai iesit din butoiu' ala!!
mimo, si scrisul meu e greu de descifrat

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bietul meu copil...cum i-am pus AC cum a papat mai bine. A papat 150, chiar ar mai fi vrut dar nu i-am dat, mai ales ca a si varsat cate putin de 3 ori de azi-dimineata, astept sa se mai racoreasca si ii dau kilu de lapte daca vrea . A, si "cica" vine si kinetoterapeutul pierdut in spatiu ieri asa ca mi s-a parut mai prudent sa o tin un pic infometata...chit ca acum isi papa scutecul ce-ar trebui sa-i sada sub cap...
Simo-Mimo, ce-a visat Vladut azi-noapte? Cum il bati in parc? Sa stii ca stiu P12 pt ca intamplator stateau si niste medicinisti acolo...semi-ilegal...Ce sa-i faci, de cand am intrat la Medicina am fost sfatuita-"Cauta-ti politehnisti, sunt cei mai meseriasi baieti si mor dupa doctorite". M-am incapatanat insa sa caut doar printre doctori si maaari plase mi-am luat. A trebuit sa ajung la 31 de ani ca sa-mi trimita Domnul la camera de garda un inginer, pe care sa-l iau la pastrare pt totdeauna, si sa-i aduc Lui zilnice multumiri ca-i mai bun ca toti doctorii la un loc.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hi, hi, v-am molipsit!

Simo, ce-ai comandat?

Olgutza, ce super e salteluta taaaa! Super de tot!

Am papat si eu si copiii si acum la nani. Cel mic deja doarme.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput