Puiuti de Randunici 2008!! (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

stela cred ca muream cu popo ala de gat acolo pana se kk carduri! ce cretini!

olgutzika te-ai apucat de echilibristica pe motan?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, ! Nu arunc, dom'le, hartii pe jos! Nu arunc nimic pe jos, de fel: singurul lucru urat pe care il faceam era cand stingeam tigarile in nisip la mare , dar unde sa sting!?! Numai cand mai aveam bere/suc, profitam si le stingeam in sticle/cutii. Nu tocmai ok, dar macar nu era in nisip. Nu consum curent/gaz aiurea, conduc astfel incat consumul sa fie mic, masina o ingrijesc astfel incat noxele sa fie minime...Da' ce folos ?

Sor'mea a terminat in '92, tot la Politehnica, silicatii ( nu stiu denumirea corecta, da' stie sa faca sticla si caramida refractara ). Ea e ciumeaga, profeseaza si a ajuns director de productie Vezi daca ramaneai inginera?!?! Director de productie ajungeai !

Ioana, merge agatat oriune, asta e farmecul ...da' ce puii mei sa mai comand io de inca un meleon?!?!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pai de ce? E suma fixa? 150 RON? sau vrei sa cheltui trusoul copilului?! Zic asa ca eu abia azi l-am luat si mi s-a ingreunat rau portofelul

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Roxi, . Ai descris perfect !!! Da' nu vreau sa ma mai antrenez, sper sa o las balta cu soiul ala de echilibristica.

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Ioana, da, pentru provincie comanda minima e de 150 de lei. Nu mai zic ca eu am comandat deja fluturele, am citit pe urma conditiile si acum astept sa ma sune sa mi-o iau peste bot ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

si nu mai platesti curierul? sa ma uit si pe alte site-uri sa vedem poate il gasesc...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ioana, da, merge oriunde agatat.

Olgutza, nasol cu spagatul de dimineata...eu am avut mana libera de la cumnatica sa comand de 2 mil Nu ma lasa sa le desfac din cutii, ca i le da ea la botez

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

HahaOlgutza...pai si tu ai o sora mai maricica bine decat tine vad!Spune drept, te chinuia cand erai mica? sa stiu si eu la ce sa ma astept din partea TeodoreiSi o fi stat si ea in P9 in regie nu? Unde era dixtractia in toi si pe mine nu ma lasa tata sa stau mai tarziu de ora 9!O tempora! Am fost in iarna la biliard acolo in regie si cand am vazut cum arata acum locul

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Ioana, uite aici
http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=magazin_virtual

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Am gasit ceva super!
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=99

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput