Puiuti de Randunici 2008!! (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

OLGUTZA, aaaaaaaa stai sa scormon prin amintiri UIPCh= utilaje si ingineria proceselor chimice din IPB , promotia 1991...moama ce cool sunt,nu? Fie si numai pentru ca am tinut minte acest nume lung si complicat!Si NU AM PROFESAT NICIODATA, norocul acestui popor ca cine stie ce combinat sarea in aer, cine stie ce accident nuclear se intampla...!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

ha ha ha, bai, sunteti tari amandoua!!
Olgutz, saru'mana si picioru'

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Auzi Olgutza,te intreaba Teo daca tu mai arunci hartii pe jos?Ingineria protectiei mediului.....suntem tari amandoua, vorba Ioanei!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleo, Stelutza, pai pe focul asta ai plecat si tu cu aia mica...nasol, ce sa zic...

Ioana, ti-a dat Olgutza link, saru'mana!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Cum se prinde de carut? Ca eu m-as fi luat dupa Olgutz, sa cumpar un carut cu bara in fata, dar daca l-am primit fara sa stiu ce cumpara ai mei ce puteam sa mai spun cum trebuia sa fie?? Atat ii lipseste, ca in rest e super! Deci ziceti ca n-am de ce sa prind fluturasul?? Are cleste?

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Stela, te ajut mama si eu cu la BCR, ca am si eu niste amintiri cu ei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ha, ha, va distrati pe-acilea, hm??? Iote ca vin si eu, am hranit copila, am alintat-o si acum face nani de voie!

Stela, ce te-ai chinuit cu drumurile..., oamenii astia sunt de groaza! Auzi, ei n-au nici-o vina!!!!
Nici eu n-am depus dosarul, dar oricum se ocupa randunoiul de asta, eu doar pregatesc actele si el le duce pe unde trebuie. Deocamdata am trimis adeverinta la servici sa mi-o completeze.

Giani, o sa ma duc la curte la Pitesti, intai sa facem vaccinul de 4 luni si apoi peste o saptamana, gata! Ma basculeaza randunoiul la mama, la racoare!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ioana, are o banda cu arici si se prinde de unde vrei la carut. E super, ca e mareeee! Eu le vedeam mai micute pe site, dar sunt mari si frumoase si colorate!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Bubu, crezi as putea s-o prind de bara laterala de metal a carutului? Si daca ii da David drumul atinge de pamant??

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Asaaaaaaaa:

Naty, patutul se strange si se baga intr-un geanta a lui. Iese un "stalpisor" cam de 1m lungime, iar latime de vreo 30 cm. Salteaua mea nu se pliaza, am luat-o de la Ikea. In principiu, cam toate se vand fara saltele ( sau nu am vazut eu! ). Dar e bun si pentru cand o mai creste, ca il folosesti pe post de tzarc...Eu il am pe asta : http://www.happybaby.ro/Brevi.htm , am dat pe el 4 mil.

Kitzy, deci Diana nu se dezminte, tot manechin ramane . Pupa Olga pe ea!

Pucca, Dana, v-am vazut ochioaseeeleeeee. Sa va traiasca, sa creasca maaari !

Mami, dementiale antenele albinutzei ! Daca ai reusit tu sa te impaci cu socrii, o sa le supravietuiesc si eu alor mei .

Mihutza, am vazut zdranganeala Andrei! Uof, tare frumusica e! Si nu stiu de ce am io senzatia ca iti seama RAU...

Stela, ai vazut ce aventura a avut si Ariel ieri...imi pare rau, ce sa zic! Aventura cu cardurile am avut-o si eu, cu cardurile de salariu, care ne asteptau cuminti la Bucuresti, ca acolo sunt deschise conturile noastre...ce daca cererile erau facute la Ploiesti?!! Au venit dupa doua luni, probabil ca au luat-o pe la Gecko prin Australia...

Bubu, sa stapaneasca Stefanut sanatos jucarelele. Eu nu stiu ce sa comand pana la 150RON...si tare mi-e ca ma las . Ca i-am luat zdraganele multe si alte jucarii din Austria...

Cristina, scoate bota la caninul ala, ca nu mai merge .

Tuchi, drum bun!!! Sa va intoarceti sanatosi si odihniti si negri si fericiti!

Kya, sa iti traiasca Sanziana !!!

Hai ca sigur am sarit pe cineva....iertare, neuron unic...singur...

Azi dimineata am cazut din pat . Am incercat sa fac un pas maaaaaaaare din pat jos, sa il ocolesc pe Radu ca isi dragalea copilul, si am calcat fix pe mijlocul motanului...care a plecat in mieuneli, iar bietul meu picior s-a dus naibii . Am aterizat in fund, intoarsa 180 de grade, zgariata naspa pe spatele pulpei, cu celalalt crac in aer, cu o mana agatata de patul copilului care alunecase si ala...Radu cred ca nu stia ce sa faca: sa rada RAU sau sa ma ajute . Impiedicata, nah! Si de nervi pe motan am plecat imediat afara si am facut si piata . Maine mergem la vaccin !

Soviiiiiiiiiiiiii?!?! Coryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput