Puiuti de Randunici 2008!! (42)
Raspunsuri - Pagina 14
mimonix spune:
Neata fete dragi!
Am reusit si eu in sfarsit sa vad poze si filmulete (mai am Delphin la botez, dar linkul e mult in urma si o astept sa apara la cotitura din nou
) si incep cu:
MamiP, demential decorat totul, zici ca e botez la Disney Land!
Cred ca va fi prima pagina in albumul tau de prezentari
Si bravo pentru reconcilierea cu socrii!
Vizionat Andra de Mihutza.Tare scump copil, eu nu vazusem pina acum pozele voastre! Sa fie sanatoasa si sa se americanizeze repede!
Mufarina la iarba verde, bestial! Cred ca Mufa e genul de copil carismatic, eu de cate ori il vad ma bucur!
Cred ca am mai vazut si altele, mai scriu daca imi mai aduc aminte mai incolo.
Acum raspunsuri/comentarii:
Ariel, mai terminat cu profunzimea intrebarii tale.In viata vietilor mele nu m-as fi gandit ca la sectorul 2 ar fi altfel la pasapoarte decat in sectorul 3.Dar who knows, traim in Romania....
Cuscra, eu iti recomand ceaiul de ceai si nu cel instant care mie mi se pare cel putin ciudat...nu inteleg eu, ca si chimist ce sunt, cum ar putea sa se extraga "ceaiul" din frunze si sa se transforme in granule 
Gudinde, auzi ce zice Kia ca au rochii masura 20!!!Pai eu declar cu mandrie ca incap in 18 si uneori chiar in 16.Ce bine ma simt cand am ocazia sa intreb si eu: Mai mica aveti?
Natyvezi ca uitasem...am vazu-o si pe Iulia smechera, cu ochelari!
Si faza cu "los belico del forum"...
Olga cea scolita la 94,
pt AMRul scurt!Si pentru numaplang, numaplang....esti f tare!
Acum hai sa va zic story de dimineata, pt fanii emisiunii mele:
Am plecat ieri sa-mi iau pasaportul, singurica cu masina.Si asa de bineeee a fost, traiasca Directia de Pasapoarte din Iorga! In masina AC si muzichie la radio ...afara soare si frumos! Am gustat din plin statul la coada la semafor pe Magheru si am admirat peisajul.Fete in rochii inflorate, palariute de soare funny, ochelari de soare mari, tineri indragostiti tinandu-se de mana,vara nene....reggae time!
Pina si orasul asta mucegait, hidosit, gaunos s-a imbracat in verde si nu se mai vede continutul murdar!Si stateam eu asa si ma gandeam ce mult am intinerit caci inainte sa-l am pe Vladutz lucrurile astea nu le mai vedeam, eram tare plictisita si totul mi se parea inutil si irecuperabil!Ca sa nu mai zic cati ani nu am mai vazut eu ziua orasul din cauza de servici si inca nu mi-a facut nimeni statuie!Asadar, va recomand cu aceasta ocazie sa mai faceti un copil la batranete!

La pasapoarte am avut un mic moment de deruta deoarece am parcat in fata la Miko Beauty si portarul mi-a zambit amabil crezand ca acolo am programare, dar am luat totusi directia corecta ....Pasaportul era gata si Vladutz are o poza bestiala asa trezit din somn si speriat cum era, imbracat cu un tricou pe care scrie:Cute little monkey!, scris care a iesit perfect in poza! Deci are omuletul poza si porecla 2 in unu!
Gata, ca v-am innebunit! Va pup si ma duc sa fac un dush caldutz ca asa ne-a recomandat Ministrul Nicolaescu!![]()
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Iote dupa ce am postat mi-am dat seama ca am si litere mancate si graseli de ortografie
Data viitoare promit sa corectez inainte de a trimite!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
amira_roxana spune:
deci mimo are o maimutzica dragutza in pasaport! ce tare!!!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
bubu05 spune:
Mi-au venit jucarelele
Sunt bestiale! Fluturasul e super! Am mai luat doua zornaitori, Tommy si Albert, zornaitoare albinuta, peste rotitor si jucarie gingivala cheita. Mamaaa, si cand ma uit in portofel aveam banii la fix! am uitat ca n-am scos de pe card, bine ca nu m-am facut de rusine ![]()
Cristina, ma bucur ca e bine baiatul!
Au trecut 2 ore si a papat 130 ml laptic, acum vad ca s-a linistit...dar se agita de la partzuri...
Iar s-a facut cald la mine...ca tot opresc AC, tot ii dau drumul...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mimonix spune:
Vad ca e emisiune in toata regula, atunci sa fie show:
Aseara am iesit pe la ora 8 sa plimbam copilu'.Taxu siroia de ape si bombanea de zor ca asta nu e plimbare benefica, ca nu are ce bine sa faca , bla bla. Eu batoasa : copilul trebuie sa iasa afara din casa, chiar si seara na! Copilul se jelea incruntat, cum face de obicei. Teo cauta de zor o toneta/un magazin cu inghetata caci asta fusese cred obiectul ei principal.Si mergeam noi asa cu sirena in carut cand deodata, cand treceam prin dreptul unei doamne care plimba cainele si se uita mirata la noi, aud omu' zicand tare: Ti-am zis draga sa nu mai dai in el?
Bai nene, face omu' asta niste glume de ti se taie respiratia!Ii iesisera femeii ochii din cap de indignare iar eu am grabit pasul sa ne pierdem mai repede in noapte pina nu cheama aia protectia copilului!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze
mimonix spune:
Ei Roxana, lasa ca am vazut eu ca si tu ai o maimutica draguta pe pernuta colorata! E leita taxu, zau ca si tu ai fost doar mama purtatoare!Ca mine cu Teo....Dar cum spuneam, iti recomand sa mai faci un baietel mai incolo ![]()
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze
mstela spune:
Meyy,m-am enervat mai devreme de nu va inchipuiti

...Vreau sa ma duc fugutza sa depun pt indemnizatie,am rezolvat cu toate actele,adever de la serviciu,vad ca mi-a dat si decizie de suspendare bossul,dar am problema cu cardul
,fiindca vroiam sa vireze banii in cont.Adica expira cardul f curand+e pe numele vechi,deci trebuia musai schimbat.Asa ca,fac cerere la
sucursala de langa mine(acum 2 sapt),cardul fiind emis initial la sucurs sect 6,adica la dist de km de mine.Bun,cand ma duc sa ridic cardul (ieri), ca apoi sa dau fuguta la primarie cu dosarul,cica nu e de gasit.
Cauta o tipa,ma tine 1 ora in picioare,eu grabita,Teo infometata si nimic.Imi spune,dupa ce da 10 telefoane ca a fost emis si trimis la sucurs din sect 6. si ca treb s amerg acolo dupa el..Sa-mi cada fatza,cand ajung eu acolo??

Bunn..ma conformez,si azi dimineata imi iau curajul si ma duc,ce sa fac,sa rezolv o data?Teo frichinita,a mancat putin de dimineata,eu plec,schimb 6 mijloace de transport,canicula cat cuprinde si cand abia ajung sa-mi spuna ca NU E cardul la ei.
Auzi frate???M-am enervat la culmea.La ghiseu erau unul,sigur era popo,ca avea moaca,ma pune sa astept 20 min ca se blocase dulapul cu cardurile,apoi cauta inca 15 min,apoi sa spuna ca nu e la ei cardul.Mama masii de card..

![]()
si m-am enervat rau si le-am zis :halal servicii,aveam pretentii si ca in asa conditii renunt la serviciile lor si la cardul lor.Poponarul ala zice ca el nu are nicio vina,bun,si atunci cine are,eu???Ofof maimai..Adica bat juma de Bucuresti,pe canicula,pierd 3 ore,cu copil mic ce ma astepta saraca molfaind de zor la suzi de foame,si ei ma freaca pt un card.
Nici nu-l mai vrea.Ete na..E vorba de vestita BCR.

Scuze ca mi-am varsat furia aici,dar nu mi-a trecut nici acum.
De ieri parca am sanii tot moi,si nu stiu daca Teo se satura.Asa ca am cumparat din nou praf,dupa ce am aruncat 2 cutii anterioare abia incepute.
Am luat acum HUMANA AR,ca parca nu i-a placut deloc Novalacul.Sper sa fie bine cu el.Sa vedem ce-o mai fi.Astept cantarul peste ceva timp.
ARIEL,mama,intrebai de dosarul de indemnizatie,und il duci!?Daca esti in sect 2 ca mine,ca asa banuiesc,treb sa mergi la Olari,adica und a fost vechea primarie.Daca nu stii,mai intreaba-ma si-ti explic cum ajungi.
Mai am de recuperat...
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
numeioana spune:
Mimo, esti tare, bre!!
E clar ca si sotul se potriveste cu tine...![]()
Apropo, azi noi am iesit la plimbare la 7.40 si ne-am intors la 10. Tot o sirena aveam si eu in carut...dar cu girofar
. N-am crezut c-o sa ma bucur asa de mult ca David face fite in carut cum m-am bucurat azi la coada la energie electrica
. S-au dat toti la o parte sa intru in fata
.
Vreau si eu link pt fluturasul ala.... PLS
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Olgutzika spune:
quote:
Originally posted by mimonix
Vad ca e emisiune in toata regula, atunci sa fie show:
Aseara am iesit pe la ora 8 sa plimbam copilu'.Taxu siroia de ape si bombanea de zor ca asta nu e plimbare benefica, ca nu are ce bine sa faca , bla bla. Eu batoasa : copilul trebuie sa iasa afara din casa, chiar si seara na! Copilul se jelea incruntat, cum face de obicei. Teo cauta de zor o toneta/un magazin cu inghetata caci asta fusese cred obiectul ei principal.Si mergeam noi asa cu sirena in carut cand deodata, cand treceam prin dreptul unei doamne care plimba cainele si se uita mirata la noi, aud omu' zicand tare: Ti-am zis draga sa nu mai dai in el?Bai nene, face omu' asta niste glume de ti se taie respiratia!Ii iesisera femeii ochii din cap de indignare iar eu am grabit pasul sa ne pierdem mai repede in noapte pina nu cheama aia protectia copilului!
Simona,mamica de Teo(14 ani) si
poze

Deci are Vladul un tata pe masura mamei

.Ce chimie ai terminat tu? Si cand? Te intreb ca poate ai fost colega cu sor'mea! Io-s inginer diplomat
in inginera protectiei mediului in industria chimica si petrochimica
. Si acum imi vine sa rad
! Ca sa mor io ca am vrut sa profesez, ca mi-a placut mult, da' n-a fost sa fie
.Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Ioana: http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=3&produs_id=762
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE