Salutare tuturor!
M-am hotarat ,de fapt mi-am si facut o programare la dr.Grecu de la clinica Medsport din Bucuresti pentru o abdominoplastie.Dupa ce am nascut 2 copii abdomenul e terminat...am vergeturi ,piele in plus care nu se mai retrage...ma rog...
Acum ma intereseaza sa stiu daca a mai trecut cineva printr-o operatie de acest fel si la ce doctor a fost.
Daca aveti recomandari sau daca s-a intamplat ceva neplacut dupa ....AJUTATI-MA SA AFLU CAT MAI MULTE DESPRE ACEASTA INTERVENTIE!!
Multumesc!!!
alex 2 ani si 8 luni
andrei 11 luni
Va pup!!
mirela
Eu iti urez multa bafta si te astept cu impresii. Esti programata deja la operatie sau doar la un consult? Te intreb pentru ca si mie imi suradea aceasta idee, dupa ce mi-a mai suras un inel gastric, sau un balon si nici pe-alea nu le-am pus. Pentru ca mi-e frica.
Andreea mama de Filip si Georgia
Nu am facut operatia, doar am auzit un interviu cu o tipa care facea astfel de operatii si spunea ca dintre toate operatiile estetice asta are riscurile cele mai mari. Dar cel mai bine e sa mergi sa vorbesti cu un chirurg.
salutare din nou!!!
Nu,nu sunt programata inca pentru operatie,e doar primul consult...care o sa aiba loc pe 15.09.2008 in B la dr.Grecu...mi-am facut programarea on-line,si dupa vreo zi am si primit raspuns(confirmarea pentru consult).Am dat si un telefon la care mi-a raspuns dr.Grecu si mi-a confirmat inca o data ca-s programata .Acum am 96 de kg(la 1,84m)....si trebuie sa mai slabesc vreo 20 kg.Nu stiu daca o sa reusesc...incerc...operatia nu se face ..asa stiu din ce am citit...decat daca nu mai vrei sa slabesti...pentru ca altfel o faci degeaba.Acum ...de fapt nu de acum...ma chinui sa slabesc...nu prea am timp de sport ..stau acasa cu copii si nu am cum sa fac sport...da sunt la dieta...asa ca sper sa slabesc.
pooop
mirela