Ce parfumuri va plac (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
citat din mesajul lui mephala30

quote:
citat din mesajul lui danamiha

Din ceea ce am vazut pe e-bay, parfumurile E.Arden sunt f.ieftine in SUA. Uite aici.

am vazut...eu am facut o comparatie intre pretul de pe esente si cel cu care l-am comandat eu, mult mai mic.

Carmen, Iustin & Teodor

Asa este. Eu Shalimar l-am gasit pe e-bay la 98$, deci nu era nici o afacere pt mine sa-l iau de acolo, am preferat de la esentedelux. Eu mi-am luat de pe e-bay si sunt f.multumita, Shalimar light si Boucheron-Jaipur Saphir, parfumuri pe care cei de la esente nu le aveau cand le-am vrut eu si le-am luat la preturi f.bune.

De pe strawberrynet mi-am luat Cristobal-Balenciaga, cand l-am gasit la reducere 50%, parfum pe care nu l-au avut cei de la esente. Acum mi-am comandat o crema de ochi de la Clinique, e la reducere, de la 19 euro e 10 euro acum, all about eyes rich.

Am studiat noul stoc de la esente si ce mi-as dori si le-am trecut pe lista sunt: Cinema EDP-Y.S.Laurent, Clinique-Happy EDP, Fragille-J.P.Gaultier au doar varianta EDT si eu mi-as dori EDP si Addict-Dior EDP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

pe bigdiscount, shalimar, EDP, 75ml e la pretul de 60$, plus 12$ comisionul tipului care-l aduce = 72$ (testerul e la 46$+12-comisionul=58$).
Acum, compara si tu preturile, si vezi unde e mai avantajos.

si o intrebare pentru tine: cum pastrezi testerele? ma refer la cele fara capac, le tii asa, in dulap? ori in cutii?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mephala30

si o intrebare pentru tine: cum pastrezi testerele? ma refer la cele fara capac, le tii asa, in dulap? ori in cutii?

Carmen, Iustin & Teodor

M-am uitat pe site pt Shalimar, dar nu au pe stoc, il caut de mult timp, iar la mall in Timisoara l-am gasit la 350 RON, deci pretul de la esentedelux pt mine e f.bun. Ma bucur ca ai cine sa-ti aduca parfumuri la preturi bune.
Testerele, la fel ca si parfumurile le tin in dulap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
citat din mesajul lui danamiha

M-am uitat pe site pt Shalimar, dar nu au pe stoc, il caut de mult timp

Ma bucur ca ai cine sa-ti aduca parfumuri la preturi bune.
Testerele, la fel ca si parfumurile le tin in dulap.

asa e, nu e pe stoc acum...

nu stiu cat de bine m-am facut inteleasa:
cautand pe net, despre parfumuri, am gasit site-ul de care-ti spuneam: bigdiscount. N-a fost greu sa dau si peste tipul care intermediaza vanzarea produselor de pe respectivul site (multe persoane au comandat de la el si au fost multumite). I-am trimis pm, am vorbit pe mess si am comandat parfumul care ma interesa, la un pret ft. bun.
Ma gandeam ca te intereseaza si pe tine, din moment ce preturile sunt mai mici decat pe esente, dar se pare ca m-am inselat.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

mephala30, stiu de mult despre bigdiscount, chiar cineva avea anunt la mica publicitate, aici pe DC, ca intermediaza parfumuri.
Multumesc ca te-ai gandit la mine

Tocmai am sosit de la posta, mi-a sosit Shalimarul, e atat de placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

cum gasim intermediarul de la bigdiscount?

mie mi-a cumparat sotul anul trecut din duty-free din antalia angel innocent, mi-a placut tare mult ...
nu stiam de esentedelux, tare fain site-ul, pacat ca nu poti mirosi parfumurile , noroc cu voi ca ne mai indrumati

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

VA DAU 3 PARFUMURI CARE PERSISTA MIROSUL.
AM CAUTATAT ANI INTREGI SA-MI GASESCUN PARFUM CARE SA MA DEFINEASCA.
CAND VAD O PARFUMERIE INTRU SI FOLOSESC TESTER-UL
CARTIER-LE BAISER DU DRAGON,PT INCEPUT ARE UN MIROS F PUTERNIK NU AI VREA SATE DAI K EL DIMINEATA ,DAR PE PARCURS SE SCHIMBA E DULCE ,PARCA AI FI IN EGIPTITI DA SENZATIA ASTA
DIOR-PURE POISON elixir-ma omoara mirosul asta e atat de sexi cum spune pura otrava la figurat fetelor.are un miros suav dar persista.E BINE PT A TE DA ZIUA ,SEARA
DDIOR ADDICT2-FATAL UN MIROS COMBINAT DINTRE TRANDAFIRI SI FRUCTE CRED IMI PLACE TE SIMTI BINE K EL IMI PLACE SA-MI DAU SEARA .

SPER SA VA FIE DE FOLOS DE LE VEDEYI IN MAGAZIN INCERCATI-LE

Mergi la inceput

Am testat CARTIER-LE BAISER DU DRAGON si ai dreptate pt moment nu mi-a placut, dar nu am renuntat vreau sa-l testez din nou doar pe el. Din gama Dior, preferatul meu este Hypnotic Poison, dar imi place si Miss Dior Cherie. Prefer Addict ca e mai dulce decat Addict2. In schimb nu imi place Tendre Poison.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Stiti ceva in genul eau the vert de la bulgari dar care sa tina mai mult de 15 minute?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Da, a aparut o varianta mai puternica Bvulgari, se numeste Eau parfumee Extreme si persista mult mai mult. Mirosul e mai intens, mie mi-a placut cand l-am testat. Din pacate nu stiu daca se gaseste in Romania deocamdata.

Mergi la inceput