Ce parfumuri va plac (5)
Raspunsuri - Pagina 14
danamiha spune:
Am ajuns azi intr-o parfumerie si am testat Burberry Beat, e ok, dar nu pot sa spun ca mi-l doresc, imi place mai mult Burberry London
Am mai testat doar Cinema-Yves Saint Laurent - Summer Fragrance Eau D'Ete, imi place muuult mai mult Cinema cel clasic, e mai dulce, acesta e mai light, pentru vara. Doar atat am reusit ca am fost insotita de fiul meu si trebuia si el sa miroase
columbiana spune:
quote:
citat din mesajul lui livia
multumesc mult-mult pt.descriere! chiar nu am stiut diferenta!
dar lichidul din interior ...este edp,edt ? scrie pe sticluta?
s-a deschis la noi in oras un magazin care vinde doar testere...problema e ca nu poti testa,trebuie sa stii exact ce vrei sa cumperi si asta nu-mi place!...
pup pup pup
livia
de obicei testerul este mai concentrat, dar ambalajul-sticla nu e de calitatea celei originale (am lucrat la o firma de parfumuri aici, am primit de acolo testere, unul l-am spart anul trecut, si matura mea cu care am curatat-desi spalata de nspe ori pastreaza mirosul si acum; e misto sa dau cu matura:)))
http://www.floriinro.ro/
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui Ana Stroequote:
citat din mesajul lui livia
multumesc mult-mult pt.descriere! chiar nu am stiut diferenta!
dar lichidul din interior ...este edp,edt ? scrie pe sticluta?
s-a deschis la noi in oras un magazin care vinde doar testere...problema e ca nu poti testa,trebuie sa stii exact ce vrei sa cumperi si asta nu-mi place!...
pup pup pup
livia
de obicei testerul este mai concentrat, dar ambalajul-sticla nu e de calitatea celei originale (am lucrat la o firma de parfumuri aici, am primit de acolo testere, unul l-am spart anul trecut, si matura mea cu care am curatat-desi spalata de nspe ori pastreaza mirosul si acum; e misto sa dau cu matura:)))
http://www.floriinro.ro/
Am citit pe un alt forum postarea unui domn care spunea ca este directorul general al unei parfumerii de lux din Bucuresti si ca testerul nu are o concentratie mai mare de parfum decat cel obisnuit. Ana, si eu stiam ca si tine. Acum eu nu mai stiu ce sa cred. Sunt tare curioasa care este adevarul.
livia spune:
quote:
citat din mesajul lui Ratzushkaquote:
citat din mesajul lui danamiha
camelia_daniela, pentru un nou capitol.
Ieri am mirosit la mama E.Arden-5th Avenue, mi-a placut, dar nu atat de mult incat sa-l "fur", nu e deloc persistent.
Acum folosesc Shalimar light cel mai mult.
Draga mea , daca vrei un parfum persistent incearca D&g ``The One``e super si daca te dai un pic mai mult parfumul nu va ieri nici dupa spalat ... inca ramane o urma .Si e si super sexy.
Inca un tip de parfum care imi place la nebunie si persista este Versace ``The Light``un parfum super senzual .
Incearca-le si cred ca iti vor placea.
In tara nu cred ca sunt mai mult de 70 de euro :P fiecare
scumpa ai zis de versace "the light" ca e persistent...am cautat sa vad cum arata parfumul/sticluta dar nu-l gasesc...Imi poti da o adresa unde-l pot vedea?
pup
danamiha spune:
livia, am mers pe google sa caut si eu parfumul asta a lui Versace, "the light", nu l-am gasit, o fi acum in laborator
Mai ai si tu putintica rabdare pana apare in parfumerie
danamiha spune:
Azi astept sa-mi soseasca Shalimar EDP de la esentedelux. Au si creme Clinique si Lancome, dar inca nu sunt puse pe site.
mephala30 spune:
cabaret de Gres cum miroase?
dar oxygene de Lanvin?
guess by Guess?
mi-am comandat splendor de Elisabeth Arden pe site-ul de care-ti spuneam, Danamiha. E ft. ieftin (75ron), comparativ cu esente (129ron). In doua saptamani soseste comanda, sper sa fiu multumita.
Carmen, Iustin & Teodor
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui mephala30
cabaret de Gres cum miroase?
dar oxygene de Lanvin?
guess by Guess?
mi-am comandat splendor de Elisabeth Arden pe site-ul de care-ti spuneam, Danamiha. E ft. ieftin (75ron), comparativ cu esente (129ron). In doua saptamani soseste comanda, sper sa fiu multumita.
Carmen, Iustin & Teodor
Din ceea ce am vazut pe e-bay, parfumurile E.Arden sunt f.ieftine in SUA. Uite aici.
mephala30 spune:
quote:
citat din mesajul lui danamiha
Din ceea ce am vazut pe e-bay, parfumurile E.Arden sunt f.ieftine in SUA. Uite aici.
am vazut...eu am facut o comparatie intre pretul de pe esente si cel cu care l-am comandat eu, mult mai mic.
Carmen, Iustin & Teodor