Ce parfumuri va plac (5)
Raspunsuri - Pagina 12
danamiha spune:
Eu mi-am comandat la esentedelux Shalimar EDP, acum folosesc Shalimar light, EDT, pt vara si imi place enorm de mult. Le-am testat in parfumerie pe ambele. Si eu am muulte parfumri si am zis ca ar fi cazul sa ma opresc pana termin ce am, dar voi ma incurajati
blue eyes spune:
Cristina, suntem in doua, atunci. Eu am dat pe parfumuri si lenjerie intima banii de o masina. M-am limitat la Chantal Thomass si Valisere. Eu macar nu am sot controlor. Uite www.fragrantica.com/perfume/Isabel-Derroisne/Rose-Divine-1221.html" target="_blank">aici, daca apesi la comentarii pe esprit2fly intri in profilul meu si vezi o parte din parfumurile pe care le am; esantioanele nu le mai pun la socoteala.Creed se gaseste aici, inca nu l-am incercat.
Nu am incercat nici Maitresse azi; mai incolo. Livia, eu ti-as putea expedia o hartiuta pulverizata cu Maitresse; ce zici?
Fluturas coconas
cristina1974 spune:
Blue Eyes, vazut comentariile, vazut si parfumurile. Ia sa incerci Creed-ul si sa-mi zici daca-ti place. Sunt is la Creed mai multe variante.Toate sunt frumoase.
Si eu am Chanel No 5, Coco Madmoiselle,Alure, de la Chanel; de la Givenchy: Hot Couture, Ange ou Demon,Amarige, Amarige Mariage
Dior: Miss Cherie Dior, Hypnotic POison, Pure Poison,Dior Addict, J'Adore
Calvin Klein: Euphoria ,Euphoria Blossom, Obsession,
Elizabeth Arden: Provocative Woman, Mediteranean
Burberry: Weekend
Ghost: Sweetheart
Vera Wang: clasicul si Princess
Lancome: Poeme, Tresor, Hypnose
Creed: White....
D&G: The One, clasicul,cu capac rosu
Thierry Mugler: Allien, Angel, Allien special edition
Versace: Crystal Noir
Marc Jacobs: Daisy
Armani: Armani Code, Emporio Armani
Jean Paul Gaultier: clasicul aparut
Sarah Jessica Parker: Lovely
Gucci: Gucci II
Cacharel: LouLOu, AnaisAnais,
Nina Ricci: Nina
Laura Biagiotti: Rome
Guerlain: My insolence
Aqua Di Parma
Ralph Lauren: Romance
Kenzo: Jungle
MaxMara: Samsara
Si nu ma opresc aici.Sper sa mai apara noutati, ca ma mananca mainile cand ma duc sa cumpar parfumuri si realizez ca le am pe toate care-mi plac.
Si sotului ii plac parfumurile. De fapt, la noi gusturile sunt comune. Si masinile ne plac la fel de mult,avem si din alea, dar nu asa mare colectie.
Mergem inainte, ca doar o viata avem, nu?
blue eyes spune:
Am acasa un esantion de la Diane Brill. La inceput e extraordinar de seducator, insa nota de baza lasa de dorit; seamana cu Cavalli Her, dar e de vreo 3 ori mai scump.
Cristina, tu il cunosti? Ce parere ai?
Fluturas coconas
Annie80 spune:
wow, ce vb frumoase despre Poeme.... se pare ca numai eu sunt aia care odorizeaza casa cu el si il am de vro 4 ani
Narciso rogriguez for her ...nu-mi dau seama pt ce sezon e ?
Si va place chanel no 5? citisem ca este parfumul pe care orice femeie trbuie sa-l detina, pe mine m-a lasat rece.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
livia spune:
[quote]citat din mesajul lui blue eyes
Cristina, suntem in doua, atunci. Eu am dat pe parfumuri si lenjerie intima banii de o masina. M-am limitat la Chantal Thomass si Valisere. Eu macar nu am sot controlor. Uite www.fragrantica.com/perfume/Isabel-Derroisne/Rose-Divine-1221.html" target="_blank">aici, daca apesi la comentarii pe esprit2fly intri in profilul meu si vezi o parte din parfumurile pe care le am; esantioanele nu le mai pun la socoteala.Creed se gaseste aici, inca nu l-am incercat.
Nu am incercat nici Maitresse azi; mai incolo. Livia, eu ti-as putea expedia o hartiuta pulverizata cu Maitresse; ce zici?
DA DA DA vreau ! ce m-as bucuraaaaa!
pui hartiuta pulverizata intr-o punguta de plastic inchisa bine-bine ca sa nu se piarda duft-ul!
pup
cristina1974 spune:
Blue Eyes, de Cavalli Her stiu, insa de celalalt nu. Chiar am sa ma duc sa il caut, sa vad si eu cum miroase, ca m-ai facut curioasa.
luxe spune:
Ieri fetelor am vizitat.....nu stiu daca stiti in sudul Frantei,intre Monaco si Nice sunt niste parfumerii(unde se fabrica)...parfumeriile Fragonard Si Galimard! Cred ca gasesti toate mirosurile posibile acolo !! M-am gandit la voi !!
Ce mi-a placut foarte mult, e ca gasesti ...nu stiu cum le zice,recipiente de umplut....daca ai sticla mare de parfum,poti turna acolo sa-l ai in geanta....foarte frumoase ....si tot asa, dar din sticla,diferite modele...stiti cele cu care pui dopu pe tine...foarte feminine...de pus in baie....: mai erau si din acelea cu pompite( ca in filme );..foarte dragute !!!! De vizitat !!!!!
mephala30 spune:
Danamiha, am gasit un alt site, preturile sunt mai atractive decat cele de pe esentedelux. (bigdiscount.com - stii ceva de el?)
Carmen, Iustin & Teodor
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui mephala30
Danamiha, am gasit un alt site, preturile sunt mai atractive decat cele de pe esentedelux. (bigdiscount.com - stii ceva de el?)
Carmen, Iustin & Teodor
Cunosc site-ul, eu stiu ca nu livreaza in Ro.
M-am gandit la tine, am primit noul stoc de la esentedelux si am vazut ca au Angel-Therry Mugler, 100ml, varianta tester.