*Gravidute de noiembrie-decembrie (48)*
Raspunsuri - Pagina 14
elilov3 spune:
dadap felicitari pt baietel
sa cresteti mari si sanatosi
Mirtha referito la gaze si alte cele am inteles ca sunt perfect normale stiti voi tranzitul lent datorita sarcinii..eu rezist cu stoicism
carmendu sa reusesti la medicover Doamne Ajuta 
Kg eu am luat pana in momentul de fata decat 3 kg
recuperez eu de acum incolo ![]()
Siropuri naturale si cacao, ciocolata fetele daca sunteti agitate e bine evitarea consumarii acestora duce la un ritm crescul al inimii si stari de agitatie mai intense ..acest lucru este valabil si pentru sucurile acidulate...eu le-am trait pe poprie piele
doc a zis sa incerc sa le evit. In pricipiu evitati tot ce credeti ca va face rau
Ca se spune ca trebuie consumat numai dupa o intalnire cu medicul el este cel care decide doza si perioada de timp nu trebuie luat dupa ureche...eu bag un litru pe zi de laptic bun bun 
Dureri de burtica si eu le am in special daca stau mult pe scaun sau in picioare ...sau pe spate in pat...cand simt cera rau incerc sa fac ceva schimb pozitia , ma intind sau stau jos in functie de caz. Ceea ce a supu Diana despre contractii este 100% adevarat.
burticile si bebei si bebelinele 
19+
Dimitrie
mav spune:
dandusa, cum ai adaptat-o? cum ai facut maioneza?
22+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
elilov3 spune:
dandusa na na bataita auzi tu porumb vorba lui Mirtha mai bagam un mar 
vreau si eu 
banu vb fetelor da tu nu sti daca ai tantari ![]()
![]()
19+
Dimitrie
Mirtha spune:
Fetelor abia am ajuns acasa si va scriu repede ca sa ma pot duce in pat. Am dat drumul la aer si in casa e o atmosfera placuta asa ca sper sa ma odihnesc.
Voi lua Maalox si va spun cum ma simt . Ceva sunt sigura trebuie sa existe care sa atenueze aceste senzatii extrem de suparatoare. Deocamdata nu am probleme cu fenomenul constipatie.
Cel putin acum stiu ca aceste simptome se prezinta si la voi la fel de neplacut ca si la mine. Sper sa isi faca efectul Maalox-ul.
Multumesc pentru incurajari si pentru sugestii!
Diana credeam ca numai medicul meu e obsedat de greutate si implicatiile ei negative. Dar ce sa mai spun , le cunosc , le stiu si incerc. Mi-e groaza de reprosurile pe care le voi primi cu atit mai mult cu cit fac destule eforturi sa nu iau in greutate.
Andy multe fete au avut sentimentul asta ca la un moment dat burtica nu mai creste. Probabil ca asa si este. Sunt momente cind cresterea e mai vizibila si momente cind e mai lenta si atunci sentimentul este ca nu creste. Nu fi ingrijorata. In realitate merge in rimul ei , pe care noi nu prea putem sa-l controlam.
Va pup merg la somnic.
Mirtha
22+
mav spune:
elilov, asa-i ca n-au aparut bubele?![]()
22+
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Mirtha spune:
Mav uitai ! Multumim pentru link Am citi deja pe nerasuflate lista lui bebe. E util.Restul e....mai mult in germana.Il frunzaresc in amanunt ceva mai tirziu.
Elilov se simte o schimbare in starea ta de spirit . Ma bucur pentru tine! ![]()
Acum chiar ca ma duc la culcare !![]()
Mirtha
22+
dandusa spune:
quote:
Originally posted by mav
dandusa, cum ai adaptat-o? cum ai facut maioneza?22+
salata Crinutei am facut-o cu morcov,cartof,piept de pui, smantana si un praf de sare...iar salata noastra cele de mai sus plus castraveti murati si cateva linguri de maioneza cumparata...
iese f gustoasa doar cu smantana dar nu prea are gust de salata de beouf
Mamica stralucitoare
21+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
elilov3 spune:
mav da ai dreptate
Doamne Ajuta si pe mai departe 
Andy si eu am avut prob cu parerile de burtica acum vreo 2 sapt , dar m-am linistit cand imi dadea fiumiu cate una
19+
Dimitrie
mav spune:
Mirtha, sunt si filmulete in lb romana, cu info f utile! Ruleaza (lanseaza) "ghidul digital pt viitori tatici"!
Ma bucur ca apreciezi!
Si mie mi-a placut!![]()
22+
dandusa spune:
quote:
Originally posted by mav
Mirtha, sunt si filmulete in lb romana, cu info f utile! Ruleaza (lanseaza) "ghidul digital pt viitori tatici"!
Ma bucur ca apreciezi!Si mie mi-a placut!
22+
si eu l-am bagat la favorite,dormea pitika si nu-l puteam savura...,acum se uita la desene

Mamica stralucitoare
21+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006