M-am hotarat.........adoptie(48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Rozi, minunate pozele cu cocoshelul!

Carmenul, si ce daca afla lumea de la munca de intentia ta de a adopta? Eu am strigat in gura mare, eram asa de fericitaaaa..... Imi amintesc ca am intrat la sefu in birou exact cand era o sedinta a actionarilor firmei (nu stiam de sedinta) si daca tot i-am vazut stransi in jurul mesei pe toti (erau vreo 10) am anuntat in gura mare ca voi fi mamica, ca voi adopta un copil. In a doua secunda toate doamnele ma felicitau si ma imbratisau. Barbatii ma priveau cu tristete si unul chiar mi-a spus "mai bine iti mai cumparai o pisica" Am zambit si le-am multumit femeilor, iar barbatilor le-am spus ca nu astept sa ma inteleaga, pt ca ei nu simt ce simte o mama. Ma rog, mirarea lor venea din faptul ca sunt necasatorita, iar adoptia "imi poate ruina viata". Ei bine, n-a fost asa... Am o viata MINUNATA!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Rozi draga tu faci cum simti insa faza cu "sa aiba fiecare cate un copil " nu prea tine.Intr-adevar un plasament e extrem de riscant si stresant dar nu imposibil de suportat sau e posibil sa gasesti un copil adoptabil.La capitolul varsta nu iti doresc decat multa sanatata si multe bucurii, jur ca areti ca de 25 si nu e gluma.Pozele sunt super.

Tzuni tare draguta faza cu anuntul.Norocul tau e ca ai gasit niste femei mai deschise la minte ca barbatii asa sunt ei mai conservatori.Se vede de la Cluj ca esti fericita!

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

asi- intr-adevar un plasament este extrem de riscant...iata-ma, ieri am fost anuntata ca biologica lui Matei vrea sa il vada...cica doar sa il vada, dar mi-e teama ca daca vede asa bijuterie...o sa vrea mai mult, desi Matei are nevoie de ingrijire atenta, merg cu el la kinetoterapie (nu stiu daca isi va permite asa ceva), face si un tratament preventiv pentru a nu ramane cu sechele de la aceea hipoxie de la nastere si ii trebuie multa, multa dragoste, pe care noi o AVEM.

Mi-e o frica sa mor, parca nici nu pot sa respir...dar este un risc pe care mi l-am asumat si trebuie sa merg mai departe.

Va doresc numai bine, si sa imi tineti pumnii maine.

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Miha nu e usor intr-adevar sa primesti asa o veste dar poate sa te ajute si asistenta socila in sensul in care sa stabliti o strategie la intalnirea cu maternala.Adica sa se insiste ca Matei are probleme grave, irecuperabile(chiar daca nu e asa) si necesitati costisitoare.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Miha scumpa, iti tin pumnii stransi tare-tare!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Miha iti tin pumnii !!!
Sper sa treci peste asta.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenul spune:

[quote]citat din mesajul lui claudia72
Draga claudia sa stii ca ai citit dar nu ai citit bine !!!!!!!!!!!
Am zis eu ca ma indoiesc sa fac dosarul???????
Cred ca e vb de multimac !!!!
Te rog mult sa fii atenta da? Eu am povestit fetelor diverse intamplari care trebuie stiute, cum esti privit in colectiv fie ca vrei sau fie ca nu vrei si care sunt alte probleme aparute si daca eu consider ca trebuie spuse asa voi face.
Eu nu ma indoiesc nici o clipa ca fac ceea ce trebuie.In legatura cu scrisoarea catre mama biologica nu cred ca as fi fost capabila sa sriu macar un rand.Asta e parerea mea insa pot fi pareri si pareri asta nu contest.

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Tzuni

Rozi, minunate pozele cu cocoshelul!

Tzuni, probabil tu ai anuntat cand aveai deja copilul.Eu nu am anuntat nimic la serviciu , am fost nevoita sa spun pentru ca mi s-au cerut la DPC caracterizari si adeverinte.Nu le-0am cerut eu nici o parere chiar nu aveam nevoie dar ei s-au grabit sa imi spuna ce si cum , fara ca eu sa fi cunoscut macar un copil.
Mi-e teama ca nu prea ma fac inteleasa !!!!Probabil e vina mea, imi cer scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catacris spune:

Miha, o sa fie bine, Doamne Doamne o sa se uite la copilul tau si o sa te lase sa ai grija de el, de amandoi. Multa bafta si fi tare, nu te lasa intimidata de nimic.

Mergi la inceput

Ieri dupaamiaza am depus dosarul !!!! Sunt foarte fericita.Stiu ca drumul nu e usor dar am incredere in Dumnezeu .
Mi s-a spus ca vor urma vizite la domiciliu cu asistentul social de caz, cu psihologul si deasemenea o pregatire care se va face la sediul DPC si care va consta in trei intalniri.Au spus ca ne vor invata care sunt avantajele si dezavantajele adoptiei si ce alegere ar fi mai potrivita pentru fiecare dintre noi, ma refer aici la varsta copilului adoptat.
Astept cu nerabdare desfasurarea intregului proces , chiar vreau sa cunosc cat mai multe despre procesul de adoptie.
Le doresc si fetelor care mai sunt in situatia mea multa bafta pe drumul catre micul puisor iar celor care au reusit le doresc sanatate lor si micutilor, putere , vointa si multa dragoste.

Mergi la inceput