Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 6

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Neata fetelor!
Elilov imi pare rau de ce ti s-a intamplat. din pacate stiu ca cuvintele nu ajuta prea mult, tot ce iti pot dori este ca de data asta sa fie totul bine, si bebe mic sa iti aduca multe bucurii.
andreea bine ai revenit!
Ninia, monysorescu, mamagiuliei, michelle , lau, mav si danangie va multumesc mult de tot fetelor pentru sustinere conteaza tare mult. eu noutati bune inca nu am. vineri nu am avut curaj sa ma duc la eco pentru ca data trecuta eram z30 si la eco nu s-a vazut nimic si au zis ca e seu asa ca recunosc ca nu am avut curaj sa ma duc acum.
oricum prea bine nu cred ca e nici de data asta. sunt z34 si test este slab pozitiv. adic liniuta 2 se vede bine da nu e la fel cu aia de control si asa a fost si sambata si azi... asa ca ma rog la dzeu macar sa nu fie seu, si maine dimineata ma duc la bhcg sa il fac la 48 de ore sa vedem exact ce si cum.
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
ia poftiti la o cafeluta
irina asteptam vesti buna si din moment ce a aparut a doua liniuta eu zic ca sunt semne bune ce fel de test ai facut?
fetele voi ce spuneti ca faceti?
pozne http://community.webshots.com/album/563952287zDPcLB
20+dimitrie

Mergi la inceput

elilov am facut sure check si testul de sambata e identic cu ala de azi. ar fi fost cazul sa fie mult mai intensa a doua liniuta cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare fetelor!
Elilov3 bine ai venit aici! Imi pare rau de pierderea ta. Tin pumnii ca de data asta sa fie totul in regula si sa aveti un bebe sanatos.
Andreea16 ma bucur ca ai mai scris. E normal sa intri mai rar ca doar ai o minune langa tine de care trebuie sa ai grijasi sa te bucuri.
Irinabobe io zic sa incerci sa stai cat mai calma. Cel mai bine fa testul de sange ca sa stii o chestie. Io sa stii ca ma rog in continuare si tin pumnii sa fie de bine.
Eu am fost vineri la doctora ptr ca nu ma simteam io prea bine si am zis ca sa ma vada totusi si sa imi zica ca e totul ok.Adevarul e ca chiar asa mi-a zis.Si mi-a zis ca sa ma mai duc si vinerea asta sa mai vedem ce si cum. Sa iau niste nospa ca sa nu mai am contractii ( ca asta a cam fost motivul ptr care am ajuns la ea) si sa mai fim la oferta (2 in 1) inca o saptamana macar, daca nu chiar 2. Asa ca inca mai e pana la galeria ptr mine. Mai multe detalii o sa va mai dau dupa ce vin vineri de la control. Insa mi-a dat si o veste super. O sa pot face epidurala sau rahie si sa fiu treaza in timpul operatiei, asa ca o sa il vad pe bebe imediat ce iese. Abia astept!
O zi buna fetelor!

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Elilov-imi pare foarte rau pentru ceea ce ti s.a intamplat.iti doresc din suflet acum o sarcina usoara si un bebik sanatos care sa iti aline sufletul!

Irinabobe-sunt vesti foarte bune ca este prezenta a doua liniuta.mai incearca peste cateva zile si sigur se va accentua!sunt cu ochii pe tine sa te aud dand vestea cea mare!

Monysorescu-oau ce putin mai ai.deci este posibil ca saptamana viitoare sa fii cu bebika in brate...foarte frumos!!!

C.myry

13+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

salutare, salutare!!!azi m-am intors si eu din concediu, si se pare ca nu m-am intors singura, am venit cu rusii dupa minedupa petele pe care le am cred ca maine va fi Z1
o sa revin, ca acum am o tona de munca la birou, am rams in urma rau.

alinushca unde pleci?pe mine cine ma duce de manutza la tutu

Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mcrissa-stii cum ne spunea LauraIoana"pana nu este rosu mai este speranta"!Sper din suflet sa vii cu vestea cea mare cat mai repede!Ti-ai facut programare la Tutunaru?Tin pumnii sa nu mai fie nevoie,sa nu iti vina uratii noua luni!!!

13+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
multumesc de primire
asteptam vesti bune si de la voi
o pt voi dragelor
20+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

prin zona .

irina tin pumnii stransi-stransi si ma sa fie bine de data asta, pana la sfarsitul celor 9 luni. si asteptam vesti in continuare.
mcrissa ceva noutati? Sper ca totusi nu au venit uratii si ca o sa fie bine si la tine.
elilov3 imi pare tare rau ca si tu ai experimentat pierderea unui sufletel si ma bucur ca ti-ai recapatat puterea si curajul sa mergi mai departe cu incredere si speranta, dovada fiind minunea care iti creste in burtica. Sa-ti dea Bunul DD sarcina usoara in continuare, nastere usoara si sa-ti vezi copilul sanatos,mare, realizat si la casa lui, asa cum e normal.

Va si va pe toate.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

fetelor eu am luat rezultatul de la bhcg. in z34 val 140, limitele admise pt sapt 1-10 sunt intre 25-255000. mie valoarea mi se pare cam mica si chiar nu stiu ce sa cred, oricum maine repet sa vedem daca se dubleaza.

Mergi la inceput