Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
cris30 spune:
Billybilly te felicit pentru fetita
Am venit si eu mai acus de la doctor, mi-a facut eco intravaginala si l-am vazut pe bebita dand din picioruse si manute cat erau ele de mici.Joi pe 3 iulie sunt programata la eco pentru masurarea pliului nuchal.Aici nu-ti spune asa repede sexul bebelui, cel mai probabil o sa aflu la sfarsitul lui iulie cand voi fi spre sfarsitul lunii a-4-a.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
10+ Doamne ai grija de bebeii nostri
cami_antonia spune:
mireamara eu cred ca as prefera in sistemul din america tot sistemul privat,.....nu ca as avea eu ceva cu spitallele publice sau ceva de genul....dar e mai bine ca sangele pe care il ai tu poate il donezi unui alt membru al familiei sau poate ajuti si un altmembru....nu doar copilul tau.....si atunci cele free nu permit sa faci acest lucru.....
in romania....asa cum a dat link si ali......costa tot in jur de 1000 euro.....care e peste 1000 dolari....si tot in jur de 2000 dolari ajungi pt ca nu exista ceva loc de depozitare la noi in tara inca.....
poate cine stie pana in decembrie cand ar trebui sa facm noi care nastem in februarie contract ..... poate apare ceva si in romania....
ma intereseaza f mult subiectul caci eu vreau sa imi recoltez aceste celule...de exemplu il am pe tata f bolnav....daca e compatibil si s-ar inventa ceva care sa ii lase paralizia datorita acestor celule.....l-as ajuta imediat....i-as reda viata....si tot asa....
va pup si va urez noapte buna
6+
Camelia
miereamara spune:
Felicitari Cris! cum a decurs vizita la noul medic, esti multumita?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
miereamara spune:
Cami, problema este ca la ora actuala nu se cunosc foarte bine beneficiile acestei proceduri, este posibil ca in viitor sa se descopere ca totul a fost o mare bula de aer! si ca nu iti foloseste la nimic. sunt foarte putine bolile unde te pot ajuta celulele stem
"Today, the cells are used to treat people who have leukemia or other blood disorders and to help rebuild the immune system after cancer treatment. In the future, scientists hope that the cells may help fight a host of illnesses including heart disease, Alzheimer’s, stroke, and Parkinson’s."
Pe scurt, acum celulele stem pot fi folosite in leucemie si pt a a ajuta sistemul imunitar sa lupte la refacere dupa tratamentul impotriva cancerului. In viitor (care poate fi si peste 50 de ani!) se spera ca o sa ajute si la boli de inima, alzheimer sau parkinson.
Oricum, eu m-as simti mai bine sa stiu ca am ajutat acum pe cineva.
Aici nu exista delimitare intre sistemul privat si public, cel putin nu la modul pe care il percepem noi in Romania. Standardele sunt aceleasi. Privat...se refera la o firma privata ce va administra sangele.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
My baby
cris30 spune:
quote:
Originally posted by miereamara
Felicitari Cris! cum a decurs vizita la noul medic, esti multumita?
Martin Luther King Jr.
My baby
Irynuka mersi frumos pentru urari. Da mi s-a dat mai multa atentie decat in partea cealalta, plus ca mi s-a facut sonograma.Doctorul a fost nice ne-a raspuns la orice intrebare aveam si nu se grabea deloc. Sper sa fie bine in continuare.
Bafta maine la nuchal, neaparat sa ne spui cum a decurs si sunt curioasa daca iti da vreun rezultat pe loc.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
10+ Doamne ai grija de bebeii nostri
yashy spune:
Am intrat doar sa va salut si sa va urez o zi minunata!!
Felicitari celor care au trecut in trim. 2!!
Bily, felicitari pe fetita!!! Ce repede ai aflat!!
Va pe toate!!
Adina & Luka& bobita din burtica
obraznicatura lu' mami
cristi_2003 spune:
neatza fetelor
felicitari pt fetite - vreau si eu...
of, am teleconferinta si ne cearta...
11+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
cristi_2003 spune:
asa o stare am ca imi vine sa plang si sa merg acasa sa ma bag in pat si sa nu vad pe nimeni si sa ma lase toti in pace...
11+
BillyBilly spune:
multumesc fetelor pt felicitari!! sunt euforica de aseara incoace... Sexul este incert deocamdata, doctorita mi-a punctat ca este posibil fetita, dar nu este o certitudine...
alinuk ne trebuiesc mai multe date pt listuta: DN, UM... putem sa adaugam si noi un carucior roz sau bleu langa fiecare DPN la fetele carora li s-a dat un pronostic de sex. Ref la adresa de email avem cu a ta deja 3 create pt noi: una de alina1976, una de mine si una de tine Deocamdata nici una nu are activitate...asa ca nu conteaza f tare pe care o folosim. Iti trimit prin PM userul si parola de la contul comun. Si eu sunt de parere ca ar trebui sa mai adaugam cateva info la listuta de la prima pagina, printre care si setul de analize obligatorii care se fac periodic (asa cum am vazut ca au fetele de la odiseea de nov-dec)
Asteptam mai multe povesti de la eco!!!
Catalina
13+
Bebelusa
BillyBilly spune:
quote:
Originally posted by cristi_2003
neatza fetelor
felicitari pt fetite - vreau si eu...
of, am teleconferinta si ne cearta...
11+
Cristina ignora! nu da valoare asa mare vb celorlalti...
Catalina
13+
Bebelusa