Gasca de Constanta (99)
Raspunsuri - Pagina 7

Cornelia spune:
La multi ani Bianca!
La multi ani Dinu!
La multi ani Crix!
La multi ani Alina!
Dodo, multa sanatate!
Crig, m-am delectat cu pozele voastre! Ce vacanta frumoasa aveti!
Cornelia

emaaimee spune:
buna, uite ca eram cu tava de cafea, ceaiuri, snack-uri si nu am mai putut sa intru la 9 fara zececa m-a rugat un cloeg sa-l las sa intre putin pe net pana la 9 cand incepem munca. le-am adus iara, sunt proaspete nu-s alea reci
serviti
Tania, hm unde esti?
Crig, mersic. dap,uite asa te poate da omu'-n judecata in casa ta. democratie nu chiar sunt total de acord. pt ce sa sufere si nefumatorii?
Dodo, aveti grija, sanatate!
LMA sarbatoritilor!
ALAPTATUL HELPLINE

m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII

Ontica Camelia spune:
salut!
ema multumesc pentru .
Gabi sanatate lui Bodo.
Noi am vrea sa mergem la munte, dar nu stiu unde, parca nu am merge tot pe Valea Prahovei, aveti ceva idei? Astept.1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Dodo-pui spune:
Buna Constanta,
Noi suntem pe antibiotic si cu multi "bazdaci" nu-i convine nimic.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Ontica Camelia spune:
Buna!
Am mai pus cateve poze recente cu fetele.
O zi buna & multa sanatate!1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

emaaimee spune:
Ce dulci sunt fetele, la propriu(poze cu limbutele pe inghetata ) si la figurat.
sanatate ui Bogdan.
noapte buna.
ALAPTATUL HELPLINE

m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII

Dodo-pui spune:
Buna dimineata Constanta.
Camelia 2*
O zi frumoasa va doresc
Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!

Ontica Camelia spune:
Salut!
Eu la , voi?
Multumesc pentru aprecieri la adresa fetelor.
Apropos, voi nu trimiteti la concurs poze cu copilashii vostrii mancand www.desprecopii.com/info.asp?id=1417" target="_blank">inghetata Danonino? Noi am trimis doua poze.
O zi buna!1 , 2, 3
(5 aug 2007)

dadi_t spune:
pentru lipsa de la cafea asa cum am promis.
De 4 zile am intrat in renovari acasa. Am izolat apart.pe dinafara si am inceput si renovarea bucatariei si a balconului. Doamne cate lucruri se aduna intr+o bucatarie. Am sufrageria plina de vesela,oale,etc....Si+s si incurcata ca zugravul nu pune si faianta ...si stau acum pana marti cand e disponibil faiantarul...
Dana, cami...stiti un faiantar..?.am doar 3m2de faianta de pus)doar pe partea chiuvetei.Si+s singura acasa, costin e la licenta...Please...
Un we placut tuturor!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!

Dodo-pui spune:
Buna Constanta....
Cami nu i-am cumparat inghetata si tot a facut rosu'n gat,dar mai e poate o sa trimitem si noi pana la final pozici;
Tania imi pare rau ni stiu pe nimeni...
Dana
Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!