Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 8
Tecky spune:
Va salut si eu pt prima data azi! La 10 m-a sunat nasica Ralucai sa-mi zica ca vine la mine sa-mi aduca tot ce a cumparat pt bb ca ea maine pleaca in Italia pt 5 zile si daca eu nasc cat e ea plecata ramane fata fara cadouri de la nasa.E o scumpica.Mi-a adus 2 perechi de cercei si multe hainute de calitate.Le-am bagat la spalat si dupa ce le calc voi pune poze sa le admirati si voi.
Diarux ai o burtica super si imi place ca nu te-ai ingrasat,numai burtica e de tine.Bravo!
Irda LA MULTI ANI pt Antonia! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Camy ma bucur mult ca in sfarsit muncitorii s-au apucat de treaba.
Ingry frumos patutul pt bb!
Sursula,Kimmy sa aveti bafta azi la dr!Va asteptam cu vesti bune!
Boti iti tin pumnii sa rezolvi cu actele la banca!
DIANA FELICITARI PT ADUCEREA PE LUME A LUI BB ANDREI!
Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 12 ZILE
MissJJ spune:
Vai ce oboseala am in mine si lene abia astept ora de nani.
Dana am uitat ca ti-am mai zis sorry, mai aici zic ca poti sa il schimbi pana gasesti unul cu care se impaca bebe bine adik care il lasa satul la care termina tot si are scaune normale si nu se observa ceva schimbari cum ca nu i-ar prii. Acuma nu stiu sa iti dau mai multe sfaturi ca nu stiu ce marci de lapte sunt la voi si noi nu le-am testat alea ca aici is f diferite.
Miky teoretic da mai sunt doua zile, ca pe 26 fac cele 40 de sapt, cu toate ca in listutza scrie 28 ca asa mi-au scris astia final pe caietul meu dar dupa eco si la ambele s-a confirmat data asta termenul meu e 26. Si mi-au dat maxim pana pe 2 iulie daca nu nasc pana atunci incearca moasa sa provoace travaliul daca nici asa nu merge pe 5 iulie merg la spital pt inducere. Sper sa vina bebitza singurica.
Tu cum mai esti vreun semn ceva?
Didi si eu tot la fel cu caldura numai ca na am noroc ca la noi caldura nu e chiar ca in ro adik sunt perioade dar nu dureaza asa mult ca atunci chiar ar fi mai greu.
Gabriela eu sarcina trecuta nu am avut semne din astea pana cand nu au inceput contractiile cu doua zile inainte de a face 41 de sapt. Adik na ma dureau toate si ma intepau si etc da nu dop nu contractii nu apa nu secretii dubioase nu nimic. Acuma vad ca am contractii dar rare si intradevar secretiile au fost mai dese si am mai patit si eu faza cu nr 2 de mai multe ori dar nu s-a intamplat nimic pana la urma...
Cristina ai grija mare cu drumurile si caldurile astea sa ai mereu apa la tine sa bei cat mai multa si ceva palarie sa nu te bata soarele chiar in cap.
Kimmy eu zic sa nu te mai sperii cu greutatea lui bebe nu o sa fie gigant stai linsitita. Si te vei descurca de minune, eu nu stiu acuma ma repet da numai in ro auzi chestia asta inaltime, dimenisuni bazin greutate bebe.
Estrella, Kimmy, Sibylle bafta la doctor va asteptam cu vesti.
Mariana aici mai incearca sa le faca sa fie mai dese, te pune sa te plimbi iti da minge din aia tot felul de chestii, sau ceva poate poate daca dupa cateva ore nu si nu atunci da baga oxitocina epidurala si monitorizarea lui bebe.
Dma, Ralu .
Dara ms. Asta e pozitie clasica la Ari de cand e bebe ii place sa doarma asa mai nasol cand era mica era ca amortea si nu stia sa se intorca singura si trebuia sa o mai intorc eu da cand ii e somn se catara in pat fundun sus si gata nani.
Anna nu ai macar un ventilator sa pui sa mai schimbe atmonsfera? Eu asa ma facut sarcina trecuta ca aerl conditionat nu imi prieste imediat racesc de la el si asa mai bagam ventilatorul sa mai racoreasca, mai faceam un dush o compresa cu apa rece un evantai etc.
E greu tare cu temp din ro, sper sa nu durexe mult canicula asta la voi.
Tecky astept cu nerabdare pozele.
Noi mergem la nani sa ne odihnim ne auzim mai pe dupa amiaza.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 2 Zile
flo1980 spune:
Felicitari Diana!
Bebe sanatos si papacios!
Refacere rapida si muuuult laptic!
Flory mami de Alex 23.02.2006 si 38+ cu David Gabriel
AMR 10 zile
bebe 2
pozele mele
Tecky spune:
Mada ce putin mai ai si o vei tine si pe Amira in brate!
Ankalaura imi pare rau ca nu te-ai simtit bine azi-noapte!
Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 12 ZILE
M&M spune:
Mada, multumesc de sfat...cu palarioara nu prea imi place mie...
Lori ce o mai fi facand, parca avea si ea programare azi la doctor..
Tecky, sa stapaneasca sanatoasa Ralucutza lucrusoarele primite...
Ma rog in continuare ca Theodora sa fie bine!!!
Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel
AMR 56 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
..plec si eu, revin mai pe seara..
Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel
AMR 56 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
catilin2008 spune:
Buna burtici,
BINE AI VENIT P[E LUME BEBE ANDREI, SA FII SANATOS SI MAMI SA SE REFACA REPEDE!
v-am tot citit, dar nu am putut sa stau prea mult in fata calculatorului, eu am crezut ca mi se pare mie, dar mi-a confirmat azi o colega..mi s-a lasat burta deja, cam devreme zic eu..dar bebe vine cand vrea el, nu cand vreau eu..sper sa stea cat mai mult la caldurica, sa se coaca bine pepenasul!
acum, e bine ca pot sa respir mai lejer, dar ma apasa rau jos..abia stau pe scaun la serviciu..stau mai mult tolanita..mai am un pic si cad pe sub birou..
va pup pe toate, si va citesc in continuare, sper sa aud vesti bune despre sun si teodora
31 + cu
Bebicu Andrei
dma2007 spune:
diarux am vazut si pozele tale! nu esti deloc balena!esti f draguta
am uitat sa va zic ca mi-am achizitionat aseara gentuta izoterma pt biberoane de la tigex imi place tare mult!
31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
AnnaBaby spune:
Sunt 30 de grade la umbra, afara nu e nici aer sa respiri!!!!!
Anna 36+ cu Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
AnnaBaby spune:
Mi se pare mie sau ne-a molesit caldura pe toate, ca vad ca nu e prea mare agitatie pe forum. Unde sunteti fetelor?
Anna 36+ cu Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze