Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Didi_81 lasa ca mai ai putin si scapi de stresul cu schimbarea pe care o sufera corpul in timpul sarcinii!
Dupa tine cam cate kg ai pus in timpul sarcinii?
Apropo,la ce spital vrei sa nasti?
39+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

Felicitari Anaxena si Diana pentru bebelusi! Sa fiti sanatosi cu totii!!

Sper ca micuta Theo si Sun sa fie bine!

Merg sa citesc din urma ca am muuuuult de recuperat!

Mishuc 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua,

si eu continuu sa ma rog pentru SUN si TEODORA. D-NE AJUTA!

GINI

MADA pai la sugestia ta eu am schimbat laptele. Mi.ai mai zis de asta. L-am schimbat.....dar vad ca nu preA are efect nu? De cate ori sa-l schimb? Mi-e si frica sa-l schimb incontinuu....

DIANA felicitari pentru micul ANDREI, si tu refacere rapida!!!

ANKA multumesc de mesaj. Asa m-am mai linistit si eu.

Va multumesc tuturor pentru sfaturi si idei. Sin nu ma supar deloc. Va pup.

ALESSIO, comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Diana felicitari mamico pentru micutul Andrei, refacere rapida.
Camy super ca ti-au venit muncitorii sa-ti faca camera bebelusului, asa o sa poti sa fii mai linistita, stiu cum este ca si eu eram stresata ca nu termin camera pana vine micuta mea, acum totul este pregatit mai lipseste Miruna din peisaj

35+ Miruna AMR 4+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

DIANA REFACERE RAPIDA ,SA TE BUCURI DE BEBE SI SA AI MULT LAPTIC.
Caprioara am vazut rochita foarte frumoasa ,de unde spuneai ca ai luta-o ca ma intereseaza si pe mine.
Mada foarte frumos patutl fetitei este tare cum doarme ea cu fundul in sus, i-am aratat si sotului si radea.
Boticelina bafta la acte, trebuie sa reusesti.Imi place si rochita ta cu budigai, super tare.
A. cicel nasiol cu soacra,bine ca ai scapat .
Eu nu am probleme ,mama ma ajuta foarte mult ,este o draguta .Soacra mea nu ma deranjeaza , ca nu am permis , dar nici nu cred ca ar fi facut-o, daca o solicit cu ceva ne ajuta daca nu ne lasa in pace.

37+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

DIANA, felicitari pt bebe Andrei. refacere rapida si mult laptic

32+ cu ANA SOFIA ???

http://community.webshots.com/user/electra_1609?vhost=community

http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Doamne, fetelor ce-i cu caldura asta? Mai am putin si ma topesc!!! Tocmai am pus niste ceai la frigider sa fac ice tea poate ma mai racoresc, si ma duc sa fac si un dus, ca nu mai pot. Eu n-am avut niciodata probleme cu caldura, mai greu suportam frigul, dar acum hormonii astia m-au transformat - curg apele pe mine Am scos termometrul afara sa vad cate grade sunt, sunt tare curioasa.

Anna 36+ cu Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

MIKYCRIS, cu kg... la 31 de sapt aveam +15 kg si eram intr-un ritm de ingrasare ca luam cam 1 kg/sapt... acuma, daca s-a pastrat tendinta asta ma gandesc cu groaza ca am pus deja vre-o 20 , oricum nu prea am ce face pentru ca nu mananc foarte mult, in special fructe bag in mine toata ziua; in orice caz, nu mananc mai mult ca inainte.

Didi 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Am avut o noapte......cald rau, m-am intors de pe stanga pe dreapta de "n" ori...Bine ca si-a mai revenit Alex. Nu a mai varsat si nu mai are febra...

La multi ani primilor nostri pepenasi Antonia si Codrin! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Fetelor si mie mi s-a intamplat de multe ori sa pierd mesajul....de atunci inainte sa dau "trimite un raspuns" copiez cu Ctrl C si Ctrl V tot ce am scris ( sa fiu sigura ca nu se va pierde) si apoi trimit...daca nu s-a trimis incerc iar ...dau Ctrl V si gata.....Incercati!

Merg sa vad pozele pe picasa...

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 38+ cu David Gabriel

AMR 11 zile

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Diana, felicitari!!!! Refacere rapida !!! Bebe Andrei, bine ai venit pe lume!!!
Pentru cine mai scoatem [ majoreta] - ele??? Sibylle??? Kimmy???

Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel

AMR 56 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput