Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 17
ankalaura spune:
Salutare!
Hmmm... sa zicem ca ne e putin mai bine. Ca nu mai vomitam, dar in rest sunt ca o fleasca moale.
Am facut, cu chiu cu vai, bagajul.
Pe al meu il iau cu mine.
Pe al lui bebe il aduce sotul meu dupa ce e clar ca nsc.
Sper sa nu ne faca vreo surpriza. Stau cu grija. Abia merg si simt ca nu inaintez deloc. Senzatia asta am avut-o inainte de nasterea Elizei.
Ma duc sa ma intind ca abia imi tin mainile, nu am pic de vlaga
Va pup
Anca mami de Eliza si
38+ cu
Ligia Stefania
mcoca spune:
Cristina, nimic, nimic
. Tot ma rog de ea sa iasa, dar se caposeste sa mai ramana.
Vicky
39+ si
Maya
AMR 3 zile
Bebele casei
dana81 spune:
am revenit...
ANA bine ai venit acasa ma bucur ca sunteti ok, Maria ce face? E bine, papacioasa?
SURSULA poate este doar o alarma falsa, tinem pumnii pt analize maine.
ROXANA

FELICITARI MAMICA, SA FIE SANATOS BEBE SI HAI repede acashica sa ne povestesti!!!
Cine urmeaza?
PT TEODORA
Va pupacesc, ma duc sa ma intind acum, poate reusesc si eu sa dorm noaptea asta.
33 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 7 SAPTAMANI
MIKYCRIS spune:
Mada sa speram ca vine bebelina asa cum trebuie fara ca sa fie provocata nasterea.Eu mai am ceva contractii dar reusesc cat de cat sa le tin sub control cu nospa,scobutil si genypral injectabil mai mult,sper ca sa pot sa le tin asa pana termin tratamentul cu antibiotic si fier.Leucocitele mele au mai scazut cu aproape 5.000 iar miercuri merg iar sa mi repet analizele si sper ca or sa scada atat cat e nevoie ca sa ma si bage in cezariana caci abia astept sa o cunosc pe bebelina mea!
Iti dai seama,dr spunea ca e posibil sa nasc prematur iar eu am intrat de ceva vreme in 9 luni-si asta numai cu ajutorul BUNULUI DUMNEZEU.
39+
MIKYCRIS
Tecky spune:
Cristina,Mada aveti dreptate ca poate am deranja-o pe Sun daca am suna-o.Eu imi doresc sa fie bine micuta Theodora.
Boti ma bucur ca ai rezolvat cu banca!
Jjovana si pe mine ma cam doare buricul si mi-au aparut si vergeturi in jurul lui.
Dana ma bucur ca bebelina ta este bine.
Caprioara am pus poze pe picasa cu cerceii,nu sunt prea clare.Sunt doar 3 perechi pt ca o pereche urmeaza sa ne-o aduca unchiul fetitei cand vine in tara din Koreea.Toate perechile sunt cu pietricele si rotunzi.Ma bucur ca ai dat avansul la restaurant.
Tecky 38 sapt
Raluca Ana
AMR 12 ZILE
Tecky spune:
Fetelor,mai ales cele care au mai nascut am si eu o intrebare:dupa o nastere naturala ce se poate manca in prima zi ca sa nu afecteze laptele?Mama ma intreaba ce sa-mi aduca de mancare la spital si eu habar nu am.
MIKYCRIS ma bucur ca ti-au iesit analizele mai bine.
Ankalaura vezi sa nu ne faci vreo surpriza si sa nasti ca eu vreau sa nastem amandoua in acelasi timp ca daca port camasa pt alaptat fara tine nu mai are nici un farmec.![]()
Boti astept poze cu burtica ta!
Tecky 38 sapt
Raluca Ana
AMR 12 ZILE
diarux spune:
bai fetelor! sunteti incredibile!!!din ce in de mia mult scrieti. asta e de bine. sper sa nu fioe prea liniste cand om mai ramane numai noi de august.
pasul unu: citit absolut tot!!!! -cheked
pasul doi: bagat la cap de noii bebelusi si notat ca trebuie facute poezici.- cheked
pasul 3 : pregatit de raspuns repede repede.- in curs sa fie...cheked
IRDA este si o belana acolo. m-a inghititi pe mine
. ms .
NARCISA, CAMY, CRIS 26, DMA, RALU ms mult de feed back si pup iu ol!

CAPRI , DIA FILIPAS - am fost blanda, maica! chiar foarte blanda! pe bune!da si copiii au fost niste dragutzi. emotivi, speriati, unii cghiar foarte pregatitit...Atat ca mi-a amortit "behaindu" pe scaun. maine mai am o tura, dar scap mai repede.
SURSULA mingiuca zici???HMMMMM...si eu tot asa am zis ! pe bune! QAnticorpi? bleah!! eu abi8a am facut . nici nu stiu cand trebuie sa m,a mai duc, da m-am saturat de intepat.
cu diabetul gestational...asteapta intai sa ti se confirma si dupa aia daca mai ai timp, te pui pe ingrijorat!da poate nu e cazul!tin pumnii.
VIO ms.
spun asa cu balena ucigasa, penbtru ca inainte eram o ...silfida sui acum sunt o..."silfidoaie" cu 14 kile mai mult!
DR. ANCAsi eu am fost la impartasit. asta pentru ca ma mai linisteste! chiar m-am simtit asa....impacat5a...nu stiu cum sa iti spun. nu sut eu cea mai credincioasa, dar m-a speriat cumplit povestea lui SUN si....
DIDIms.
chiar ma gandeam la tine aseara. si la Scrisoarea III. o sa ai o poezica....."antaia". (sper ca nu am incurcat borcanele)
TECKY esti tu prea o gragutza!
(dar imi face bine, de ce sa fiu ipocrita! so...."tell me more about my eyes!!!!"
)
ANNABABY hai cu mine la bac. acolo nu e asa de cald...deci merge.
FLO SORA MEA E "PISICOLOAGA". ma trateaza de nervi. e o finutza si o [rea sufletista. Acum lucxreaza la o firma de recrutare in Buc si scrie o gramada de articole de le publica peste tot.
ANAXENA -welcome back...si sper ca mai vb cu mine...![]()
![]()
![]()
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
diarux spune:
vorbeati de mers la mare si de apa?????????/pliiiiiiiiiiiiz don't! ca imi vine sa ma arunc in prima balta. noroc ca nici de astea nu avem.
dejaal treilea Andrei unul dupa altul. ca pe banda. deci al meu....va fi al..."n"-ulea Andrei. sa-mi fie sanatos!!!!ca si ceilalti , de altfel!
vaaaleu ...ma duc sa fac poezelele pana nu adorm pe taste!
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
diarux spune:
asta e pentru DIANA M:
DIANA M e relaxata,
nu-i stresata niciodata.
cand membranele s-au rupt,
ea zice ca n-a durut.
Nici cand a-auzit un "poc"
nu s-a speriat deloc.
A brodat superb de tot
hainutze frumoase....FOC
Ne-a uimit din nou pe toate.
(ne miram cum de mai poate!)
URA pentru bebe-ANDREI,
sanatate...cata vrei!
si acum o 
pentru DIANA cea cocheta!
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
MIKYCRIS spune:
Diarux ma bucur ca ai fost blanda cu pustii! Chiar ma gandeam astazi la tine si la ce ai sa pici pe capete![]()
Las ca ai sa intri in clubul de // ANDREI //![]()
si nu uita sa pui poezioarele ca nu ma culc pana ce nu citesc
39+
MIKYCRIS