Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
http://us.mg2.mail.yahoo.com/dc/launch?.rand=ficndh24hotfp
...ia vedeti daca puteti deschide ce am pus eu...daca nu reusesc...sa nu ma bateti...ar fi prima data cand as pune un link...
Cami 36s+, cu ???????????
pustai
vias spune:
Anaxena bine ai benit acasa mamico...sa faci poze cu Maria.....sa o vedem si noi...
Cami 36s+, cu ??????
pustai
anaxena spune:
ma duc sa ma SPAL si ma intorc
Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 1 zi
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
narcisa.s spune:
Camy, aici am vazut niste lustre draguzte...Bine, e clar ca-s facute mai mult pentru parinti decat pentru bb dar asta e, pe ce sa mizeze si ei??
Ankalaura, Camy, asa deci, v-ati programat voi data...Hehehe...Si bb ce zice despre asta, e de acord cu voi???
Didi eu nu m-am uitat la fursecuri ca daca ma apuca ce ma fac???
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (34+)si Vil asteptand o
AMR 6
vias spune:
Narcisa vrei sa vezi mama nebuna???...daca nu o sa dau eu lustra jos sa ma joc cu avionul...ca fac de-astea...
...mai...legat de data...eu am 36s si 4 zile...eu nu cer sa mai stea mult...inca 2 saptamani si gata!!!!!...oricum mai mult de 39 s nu cred ca ma tine dr...ca fac cezariana.....dar eu cred ca bebele meu stie ce vreau...acum depinde cat de incapatanat este..
Cami 36s+, cu ???????
pustai
dara_d spune:
ANA CE MA BUCUR CA AI AJUNS ACASA .Vrem poze cu Maria si cu tine dupa nastere. Cum te simti?te doare ceva?
Ai vazut ca a trecut si ai scapat foarte bine pana la urma ,ce bine de tine ca iti ti mimunea in brate, FELICITARI.
37+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
narcisa.s spune:
Anaxena!!!!!!!Ce bine ca ai venit!!!!!Sa schimbi si semnatura cand ai timp, sa pui poze si sa poveeeeeeee!!!!Cand te lasa Maria, bien sur
Esti bine cu epiziotomia????
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (34+)si Vil asteptand o
AMR 6
Didi81 spune:
Anaxena, vrem pozeeee!!! Si schimba semnatura
Fetelor, nu ma bateti in legatura cu fursecurile alea...
Didi 36+
Didi81 spune:
Cami, linkul de mers merge, dar nu cred ca e ce vroiai defapt sa fie. Mi se deschide o pagina de yahoo si imi cere sa ma loghez.
Didi 36+
Ralu79 spune:
Anaxena- bine ai revenit!!! Asteptam sa intri sa ne povestesti cand ai putin timp si chef. ce face Maria? E cumintica?
Camy- mie mi s-a deschis pagina de start de yahoo de la link-ul tau. Asta trebuia?
Kimmy, Dana- asteptam vesti de la doctor.
Doamne ajuta sa fie bine Teodora. Asa imi lipseste Sun! de fiecare data cand deschid odiseea imi aduc aminte de postarile ei. Doamne ajuta sa fie totul bine.
Pupicei tuturor
Ralu
36+ Miruna